29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky těhulky a maminky, včera mi v poradně doktorka řekla, že mám docela málo plodové vody. Znamená to něco? Máte s tím některá z vás zkušenosti. Říkala jsem to tchýni a ta mě hned postrašila těžkým porodem... Co si o tom mám myslet???
Není tady
Tino díky, je pravda, že teď se ta plodovka bude hlídat, a ohledně toho vyvolávaní porodu - to mi hrozí taky, kvůli těh. cukrovce a vyššímu tlaku, takže s tím jsem smířená.
A jaký měla tvoje sestra ten porod - těžký nebo v pohodě?
Není tady
Já jsem někde četla, že v 9 měsíci může docházet k úbytku plodové vody.. Žanet držím palečky, ať to v pohodě zvládnete.
Není tady
Se ¨mnou v porodnici taky ležela mamina, která přenášela a navíc mělo mímo máloplodové vody. Tvrdili ji, že má velké mimi, kolem 4kg, vyvolávali jak mohli, trápili ji asi 10dnů. Byla docela silná, tak se báli trombozy tak se snažili předejít císaři a stejně je neminul. Nakonec měl klučík 3450g, takže normál. A byl zcela zdravý. To že má málo plodové vody ji taky zjistili až ke konci těhu, tak to asi není ni ojedinělého. Držíme pěstičky
Není tady
Zanet, mne taky doktorka rikala, ze mam malo vody, poslala me na vysetreni do porodnice a tam rekli, ze je to normalni mnozstvi. Kamaradce zase doktor rikal: "no a co, tak ma malo vody, tak ji asi trosku vypil, za chvili to zase vycura" Takze to vubec nemusi nic znamenat. Jen te budou treba trosku vic hlidat. Drzim palce.