18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky těhulky a maminky, včera mi v poradně doktorka řekla, e mám docela málo plodové vody. Znamená to něco? Máte s tím některá z vás zkuenosti. Říkala jsem to tchýni a ta mě hned postraila těkým porodem... Co si o tom mám myslet???
Není tady
Tino díky, je pravda, e teď se ta plodovka bude hlídat, a ohledně toho vyvolávaní porodu - to mi hrozí taky, kvůli těh. cukrovce a vyímu tlaku, take s tím jsem smířená.
A jaký měla tvoje sestra ten porod - těký nebo v pohodě?
Není tady
Já jsem někde četla, e v 9 měsíci můe docházet k úbytku plodové vody.. anet drím palečky, a to v pohodě zvládnete.
Není tady
Se ¨mnou v porodnici taky leela mamina, která přenáela a navíc mělo mímo máloplodové vody. Tvrdili ji, e má velké mimi, kolem 4kg, vyvolávali jak mohli, trápili ji asi 10dnů. Byla docela silná, tak se báli trombozy tak se snaili předejít císaři a stejně je neminul. Nakonec měl klučík 3450g, take normál. A byl zcela zdravý. To e má málo plodové vody ji taky zjistili a ke konci těhu, tak to asi není ni ojedinělého. Dríme pěstičky
Není tady
Zanet, mne taky doktorka rikala, ze mam malo vody, poslala me na vysetreni do porodnice a tam rekli, ze je to normalni mnozstvi. Kamaradce zase doktor rikal: "no a co, tak ma malo vody, tak ji asi trosku vypil, za chvili to zase vycura" Takze to vubec nemusi nic znamenat. Jen te budou treba trosku vic hlidat. Drzim palce.