|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojte, mám kamarádku, která je asi v 6.týdnu těh. a od předpokl.menses špiní, má klid na lůžku a nějaké léky, pořád jí uklidňuji, že to nic neznamená, že přece může špinit až do třetího měsíce,ale ona říká, že špíní vkuse 2 týdny,tak má strach. Máte některá takové zlušenosti? Co to může znamenat? Má se doopravdy bát, nebo je to běžné.
Holky, moc bych jí přála,ať je klidná a v pořádku, doufám, že jste to některá taky měla a nic to neznamenalo, cooo? Děkuji za odpovědi.
Není tady
Petřičko, je důležité aby opravdu dodržela ten klid na lůžku a brala léky. Moje mamka taky špinila a já jsem tuuuu 
Není tady
Já mám se špiněním negativní zkušenost. taktéž jsem nějak v 6 nebo 7t. začala špinit, dostala jsem utrogestan, magnesium, ascorutin a klid na lůžku. No a pak jsem šla v osmém týdnu na ultrazvuk no a plod se přestal vyvíjet, takže kerytáž.
Samozřejmě, že u kamarádky to může být něco jiného nebo nemusí.
Ale hodně se objevuje špinění u těhulek ze začátku, takže uvidí. No co se má stát se stane.
Není tady
Ja spinila pri kazdem tehu a dve z toho nedopadly dobre :-)) To, ze spini 2 tydny v kuse je ponekud divne, ale snad to jeste nemusi znamenat nis spatneho. Kazdopadne musi pockat na UTZ, jestli bude srdecni cinnost, to uz by melo byt v 7 tt videt. A co krevni testy? Zvysuje se ji hCG?
Není tady
Hm, no, snad to bude u ní dobré :-( blbé je, že špiní už asi tak 15 dní vkuse, doktorka jí řekla, že váček vidí,ale víc jí říct nemůže, uvidí za týden. Taky doufám, že to bude v pořádku,ale děkuji, pupíčku. Pupíčku a jak jsi na tom s ovu?Já už jí mám mooožná za sebou- dnes mi stoupla bt o necelé 3 desetiny,sice jí mám nízkou,ale doufám, že třeba ovu byla.
Není tady
No ona jí fakt doktorka nic nemůže ted říct. Musí se čekat na akci srdeční. Víš třeba já jsem věděla nějak že to není v pořádku no a čekali jsme ještě další týden na srdíčko a ono furt nic, prostě jsem si byla jistá že těhu je ztracené a já musela mít mrtvý plůdek v sobě ještě 10 dní.
Romano chtěla bych se tě zeptat na pár věcí jestli mohu??
Petřičko psala jsem ti co se ovulace týče do tématu čekáme na ovulaci nebo něco takového.
Není tady
Děkuji. No zajímají mě tvá dvě nezdařilá těhu? My neměli akci srdeční, v 8t kerytáž, potom 3 měsíce přestávka, nyní se nažíme třetí měsíc. Romčo ty jsi otěhotněla za jak dlouho? Můžeš mi k tomu napsat něco víc?
Není tady
Romi budu čekat, děkuji. Pokud chceš tak ji pisni sem a nebo na můj mail pupicek@gmail.com
Není tady
Petricko já špinila u malé od 5.týdne do 13.týdne pořád jen s malými přestávkami a bylo to tím,že se těhu uhnízdilo hodně nízko a ještě něco s placentou a známá zase taky krvácela od začátku až taky do konce 3.měsíce a měla syndrom mizejícího dvojčete,které se odlučovalo.Druhé mimi pak bylo v pořádku a narodilo se zdravé.Ale zase taky to opravdu může být špatné,já jsem taky jednou začala špinit a pak jsem měla zamlklé těhu v 8.týdnu.
Není tady