29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a to dneska z moravy dorazí tchýně. To jsem zvědavá, jak ji vyřve
hi hi.....
Není tady
Misho a co takhle jít s malou na procházku kočárem, "předat si ji" , to ona nevidí a co pak bude dělat, když ji vytáhne z kočáru babička a bude se o ní starat. Možná si to tak neuvědomí, jako když zmizneš z pokoje
Není tady
tak to už jsme jednou zkusili. Dokud se nevzbudí, je to v poho, ale jakmile se vzbudí a nejsem tam já, tak roztáhne ruce a vytřeští oči jako když se hrozně bojí - a křičí jako při narození. Když zmizím z pokoje, tak si to bohužel taky uvědomí a ani za těch 10 minut nezapomene
snad to v pondělí prospí. Já už z toho mám vředy. Babičku (tchýni) dneska taky vyřvala na dvě doby
Upravil(a) Misha (1. 4. 2006 14:45)
Není tady
Holky vy mě děsíte.U nás jsem zatím závislačka jen já.Teď je Matoušek s tátou venku a já běhám k oknu,jestli je neuvidím.Jinak on je zlatej a na všechny se uculuje.Takhle byli i neteř se synovcem a těm to vydrželo.Když se rodila neteř,tak synovcovi byly bez měsíce dva roky,byl se mnou a s babi a dědou týden na horách,týden doma a pak ještě týden u moře.Až švagrová plakala,že jí nepotřebuje.A neteř když povyrostla to samé.Švagrová jí dlouho kojila,aby jí alespoň v něčem potřebovala.A to jsou s bráchou skvělí.Nemlátěj je,jíst jim dávaj,hrají si s nima....prostě normálka. To jsem teda zvědavá,jak to budeme zvládat my.
Není tady