|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky,já začala brát Cerazette ve čtvrtek a hned druhý den mi malá odmítala se přisát k prsu.Jakmile jsem ji přiložila k prsu,řvala jako tygr.Když jsem jí dala dudlík,tahala hlady jak o život.Možná to mělo souvislost s tou antikoncepcí,i když náš doktor tvrdil,že se mu to nějak nezdá,prý je možný,že na ni něco leze.Sice má trošku rýmu,ale asi to mlíčko mělo jinou chut´,protože jakmile jsem prášky vysadila,malá začala baštit jako předtím.Včera jsem dostala MS a Eliška jí pořád stejně a stačí jí to.Myslela jsem si,že nebude chtít papat,ale opak je pravdou.
Není tady
makca napsal(a):
tak to ja neberu nic, zatim ani nepotrebuju. Leni, ty uz jsi to dostala?? tak to jsem zvedava kdy to vypukne u me, holky ostatni, za jak dlouho po porodu a pri kojeni jste to dostaly vy? a kojite plne nebo prikrmujete??
Já to dostala téměř hned pošestinedělí.cca v osmém týdnu
Souris napsal(a):
Když začnu brát při kojení antikoncepci, tak při sedmidenní pauze dostanu menstruaci nebo ne???
Nerada bych si jí tou antikoncepcí přivolala
no já to u těch Cerazette pochopila tak že tam nevynecháváš 7 dní jako u normální antikoncepce,že jak dobereš platíčko tak hned začínáš další.
Světluško proč se ti to Depo provera zdá špatné? Uvažoval jsem nad touhle antikocepcí po šestinedělí. To se pichá 1x za měsíc nebo jak často? A kolik tě to stálo? To jsi vůbec neměla menstruaci? A proč je to špatné když chceš druhé dítě? Je někdo kdo si tuhle antikoncepci chválí? Díky za informace.
Není tady
Mrkni se na názory ostatních: http://www.moda.cz/forum/forum.php?art=215

Upravil(a) Anna (30. 5. 2006 7:11)
Není tady