1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Nemáte někdo tuto myčku http://www.elektro-megastore.cz/vestavn … 7555/9803/ a jak jste spokojení? Uvítám taky případně doporučení jakou myčku koupit.Děkuji.
Upravil(a) Helča2 (22. 5. 2008 16:55)
Není tady
mam velmi spokojna
Helča2 napsal(a):
Nemáte někdo tuto myčku http://www.elektro-megastore.cz/vestavn … 7555/9803/ a jak jste spokojení? Uvítám taky případně doporučení jakou myčku koupit.Děkuji.
Není tady
Ahojka, nějak se nám nedaří poslední dobou "vyladit" mytí v myčce. Pro detailistky ;-) je to FAGOR LF-013 IX, ale no flame prosím.... Kde je problém: na střídačku se to různě mění, take se zatím nemám čeho chytit. Ale buď zůstanou na některých kusech neumyté drobné zbytečky jídla, přičem se to stává jak ve spodním, tak i v horním koi. Případně jsou skleněné věci z horního koe buď s lehkým povlakem soli nebo je na nich mléčný povlak nebo skvrnky od kapiček vody. Minimálně tahle poslední věc nás doma docela mate, protoe to jednou ukazuje na příli soli, podruhé na příli letidla a potřetí na málo soli/letidla :-( take zmatek.
Vodu máme hodně tvrdou, take původní nastavení dávkovače soli bylo maximum (stupeň 4); aktuálně jsme přetočili o jeden zpět (3) a uvidíme, zdali se zredukují problémy alespoň troku.
Pouitý práek je Somat, sůl Somat a letidlo Somat (pro změnu :-D ). Myčku jsme vlastně nikdy nečistili přípravkem (jsou jí cca 3 roky), ale po objevení výe popsaných problémů jsme začali s cca 1x za dva měsíce s čitěním (kupodivu Somat - čistič myček).
Suma sumárum jsme zatím v bludném kruhu, já po kadém mytí oplachuji a suím ručně ve dřezu minimálně vechno skleněné nádobí, co z myčky vyndám. Servis jsme volali, při posouzení na místě neshledali ádnou vadu. Museli by si to odvézt k sobě a testovat mytí v praxi, co jsme zatím nechtěli, e budeme "ladit" nastavení myčky a za pár měsíců se uvidí.
Take - nějaké tipy, co jetě vyzkouet a případně v jakém sledu? "Nekroutíme" se vím moným nastavením po kadém mytí, snaíme se postupně najít a eliminovat vechny nedostatky; otázkou vak je, zdali nemůe být bota jetě i někde jinde, ne v nastavení dávkovače soli a letidla. Mycího práku dáváme tu větí půlku nád*ky (dle návodu). Zvětit mnoství práku jsme zatím nezkoueli, měnit značku taky ne.
Dík za jakoukoli případnou radu :-)
Radka a domácí kolektiv (přítel & pesinka)
Není tady
dobrý den, mám problém s myčkou privileg, nějakou dobu ( 2 týdny ) neohřívala vodu, ani nesuila, u jsem se smířila s tím, e budem muset koupit novou, ale dnes jsem ji opět naplnila a zapla a voda se ohřála normálně i suení bylo v pořádku. Tudí jsem vyloučila vadnou pojistku i to e by odelo topné tělísko. Je moné e by to byl nějaký patný kontakt? Předem děkuji za odpověd
Není tady