29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte někdo tuto myčku http://www.elektro-megastore.cz/vestavn … 7555/9803/ a jak jste spokojení? Uvítám taky případně doporučení jakou myčku koupit.Děkuji.
Upravil(a) Helča2 (22. 5. 2008 16:55)
Není tady
mam velmi spokojna
Helča2 napsal(a):
Nemáte někdo tuto myčku http://www.elektro-megastore.cz/vestavn … 7555/9803/ a jak jste spokojení? Uvítám taky případně doporučení jakou myčku koupit.Děkuji.
Není tady
Ahojka, nějak se nám nedaří poslední dobou "vyladit" mytí v myčce. Pro detailistky ;-) je to FAGOR LF-013 IX, ale no flame prosím.... Kde je problém: na střídačku se to různě mění, takže se zatím nemám čeho chytit. Ale buď zůstanou na některých kusech neumyté drobné zbytečky jídla, přičemž se to stává jak ve spodním, tak i v horním koši. Případně jsou skleněné věci z horního koše buď s lehkým povlakem soli nebo je na nich mléčný povlak nebo skvrnky od kapiček vody. Minimálně tahle poslední věc nás doma docela mate, protože to jednou ukazuje na příliš soli, podruhé na příliš leštidla a potřetí na málo soli/leštidla :-( takže zmatek.
Vodu máme hodně tvrdou, takže původní nastavení dávkovače soli bylo maximum (stupeň 4); aktuálně jsme přetočili o jeden zpět (3) a uvidíme, zdali se zredukují problémy alespoň trošku.
Použitý prášek je Somat, sůl Somat a leštidlo Somat (pro změnu :-D ). Myčku jsme vlastně nikdy nečistili přípravkem (jsou jí cca 3 roky), ale po objevení výše popsaných problémů jsme začali s cca 1x za dva měsíce s čištěním (kupodivu Somat - čistič myček).
Suma sumárum jsme zatím v bludném kruhu, já po každém mytí oplachuji a suším ručně ve dřezu minimálně všechno skleněné nádobí, co z myčky vyndám. Servis jsme volali, při posouzení na místě neshledali žádnou vadu. Museli by si to odvézt k sobě a testovat mytí v praxi, což jsme zatím nechtěli, že budeme "ladit" nastavení myčky a za pár měsíců se uvidí.
Takže - nějaké tipy, co ještě vyzkoušet a případně v jakém sledu? "Nekroutíme" se vším možným nastavením po každém mytí, snažíme se postupně najít a eliminovat všechny nedostatky; otázkou však je, zdali nemůže být bota ještě i někde jinde, než v nastavení dávkovače soli a leštidla. Mycího prášku dáváme tu větší půlku nád*žky (dle návodu). Zvětšit množství prášku jsme zatím nezkoušeli, měnit značku taky ne.
Dík za jakoukoli případnou radu :-)
Radka a domácí kolektiv (přítel & pesinka)
Není tady
dobrý den, mám problém s myčkou privileg, nějakou dobu ( 2 týdny ) neohřívala vodu, ani nesušila, už jsem se smířila s tím, že budem muset koupit novou, ale dnes jsem ji opět naplnila a zapla a voda se ohřála normálně i sušení bylo v pořádku. Tudíž jsem vyloučila vadnou pojistku i to že by odešlo topné tělísko. Je možné že by to byl nějaký špatný kontakt? Předem děkuji za odpověd
Není tady