Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 4. 2006 22:14

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: Chůva v akci

Taky jse dnes docela koukala...hlavne na to jak se matka stavela k radam chuvy...Docela me dorazilo to ze chuva ji vecer radila at jde dite dat jen do postylky kdyz vylezlo a ona tam zustala a jeste hodinu jim cetla pohadky.I kdyz uz jim predtim tatinek pohadku cetl.Proste chuve dala najevo ze o jeji rady nestoji a ze si to udela po svem...s jejim prystupem ty deti budou rozmazlene cim dal vic...nevim no...matka mi byla dost nesympaticka

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#27 26. 4. 2006 22:42

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (2. 2. 2011 21:03)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#28 26. 4. 2006 22:59

Jana1
Host

No proč?Protože chtěla být v televizi. big_smile

#29 27. 4. 2006 7:17

lelyla
♥♥♥----
Místo: kolem Zlína

I mě to tak přišlo, že jí šlo hlavně o to být v televizi a vyhrát zájezd.....i když se s ní loučili připadalo mi to velmi neupřimné...a pak jakou projevovala strojenou radost nad zájezdem....nejvíce mě dorazil argument...proč necháváte maminko dívat děti na Tv, abych se najedla...ta maminka si vůbec neuvědomovala jak ty děti díky svému chování rozmazluje...A ty její řeči jak by si bez pomoci maminky nedovedla představit výchovu....ach jo proč tedy mají dvě děti? Tohle je ten typ matky, které by buď děti neměli mít nebo až po řádném školení. neříkám, že ostatní včetně mě to umíme lépe, ale se o to snažíme....No zrovna v tomto případě se projevila jak nezralost matky tak i nezralost partnera, který byl o pět let mladší....on vlsatně s ní měl první holčičku v 21 letech....já myslela, že tohle "brzké plození dětí" se už nenosí....:-)

Není tady

#30 27. 4. 2006 8:08

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Holky, nebuďte zase tak kruté...ono to je asi i věcí té babičky. To byla maminka matky a vlastně ji v takovém chování k dětem podporovala. Sice asi nevědomky, snažila se jí pomáhat. Ale tady je více vlastně méně. Více pomoci babičky vypěstovalo menší schopnost matky poradit si sama. Zároveň vlastně suplovala babička roli otce, odstrčila ho tak nějak do pozadí ... A z tý věčně puštěný televize by mě klepla pepka. Můj BM si taky pořád pouštěl TV jako kulisu...hrozný....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí