|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
KALIK napsal(a):
Hurá do doby ledové
No, je pravda že v době ledové nebyly hormony i v rybách ( které žijí ve vodě, kam ty naše "vyčůrané" hormony putují)
Není tady

a ani pračka, lednička, zateplenej barák s kopupelnou a WC ... 
Není tady
hovada 
Není tady
Asi dva roky jsem užíala Trinordiol a do sexu jsem se musela nutit.Při naši sex. frekvenci jsem to považovala za vyhazování peněz a taky zdraví to nepřispívá,takže jsem ji vysadila,chuť mám sice větší,ale je mi to prd platné - frekvence zůstává furt stjná!!!???
Není tady
Jo, tak já nemám problém ani tak s tou antikoncepcí (Mirrel) jako s těma chlapama...... 
Není tady
s antikoncepcí - triquillar - to bylo hodně problematické, stálé migrény, ale v sexu celkem o.k, nicméně jsem ji po roce užívání vysadila, pak jsme střídali kondom a pharmatex, pak jsem otěhotněla a porodila, a po porodu jsem měla exluton - je vhodný pro kojící matky a nízkohormonální, a ten byl úplně žůžo, škoda, že ho přestali vyrábět... takže od té doby zase žádnou HA nemám...
ale stejěn chceme druhé mimčo, tak to ani neřeším 
Není tady
Ahojky, máte někdo zkušenosti s Mercilonem? Dříve jsem měla taky Triquillar a bylo to lepší, ale teď po mercilonu to je děs. Sice je lepší v tom, že při menstruaci nemám bolesti, ale jinak :-( Chuť nemám moc často a začínám si to vyčítat, nevím, jestli pomůže změna antikoncepce, abych ji neměnila dlouho, než nějakou objevím
Není tady
Já jsem brala Jeanine a chut jsem sice měla, ale nic extra. Ted je to měsíc,co jsem vysadila, tak čekám, co to se mnou udělá. Nevíte někdo, jak dlouho se pak ještě ty hormony v těle drží?
Není tady
Moninka napsal(a):
Ahojky, máte někdo zkušenosti s Mercilonem? Dříve jsem měla taky Triquillar a bylo to lepší, ale teď po mercilonu to je děs. Sice je lepší v tom, že při menstruaci nemám bolesti, ale jinak :-( Chuť nemám moc často a začínám si to vyčítat, nevím, jestli pomůže změna antikoncepce, abych ji neměnila dlouho, než nějakou objevím
Ahoj, tak já mám zase úplně opačnej problém... S Triquillarem nic moc, teda spíš nic než moc
!
Takže mi zbývá ještě jedno platíčko, a pak si ji nechám taky změnit, možná by mi ten Mercilon zase vyhovoval?
Je to děs s tou HA, co???

Není tady
Tý jo, já jsem si včera zničehožnic před usnutím uvědomila, jakej na mě měla HA vliv a hned jsem si řekla, že to sem taky musím napsat... Jsem si vždycky myslela, že na mě HA nemá žádný vliv - ani negativní, ani pozitivní (nepřibrala jsem, ale ani jahody nebyly mírnější a méně bolestivé). Teď už HA asi dva měsíce neberu, chtěla jsem dát tělu oddych - a hle, teď myslím na sex skoro pořád a s chutí není žádnej problém. Když jsem si uvědomila, že během braní HA jsem měla chutě nejvíc po menstruaci, kdy jsem byla po sedmidenní pauze s prášky a jinak téměř vůbec, zcela logicky jsem vydedukovala, že HA mi ubírala chuť k sexu. Takže já už jí nechci... 
Není tady
ADFka napsal(a):
.....Takže já už jí nechci...
Jojo, je pravda, že u mě je to taky tak.
Jenže já se bojím, co z toho bude, v životě jsem jinou antiko nepoužívala a mimi zatím ještě nechci - připadám si trochu nemožná, co se mě a malých dětí týče....takže co teď používáš??? Anebo se chystáš používat 
Není tady
janica: nic. Používáme opatrnost
Mimi taky nechci - sama ještě potřebuju vychovat
Nevím, asi jsem lehkomyslná, ale nebojím se otěhotnění.
Není tady
Asi po prázdninách vysadím taky, fakt už mě to štve, mám to stejně jako vy... Po menstruaci a během ní strašná chuť na sex a pak děs a hrůza!!!!

Není tady