Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 6. 6. 2006 13:22

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Ženy, které mají HA a nemají problém s libidem...

KALIK napsal(a):

Hurá do doby ledové big_smile

No, je pravda že v době ledové nebyly hormony i v rybách ( které žijí ve vodě, kam ty naše "vyčůrané" hormony putují)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#27 6. 6. 2006 14:40

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

a ani pračka, lednička, zateplenej barák s kopupelnou a WC ... smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#28 6. 6. 2006 14:44

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

hovada big_smile

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#29 8. 6. 2006 22:07

Aneleh
♥♥-----

Asi dva roky jsem užíala Trinordiol a do sexu jsem se musela nutit.Při naši sex. frekvenci jsem to považovala za vyhazování peněz a taky zdraví to nepřispívá,takže jsem ji vysadila,chuť mám sice větší,ale je mi to prd platné - frekvence zůstává furt stjná!!!???

Není tady

#30 9. 6. 2006 7:47

Marky-23
♥♥♥----

Jo, tak já nemám problém ani tak s tou antikoncepcí (Mirrel) jako s těma chlapama......     hmm

Není tady

#31 9. 6. 2006 8:25

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

s antikoncepcí - triquillar - to bylo hodně problematické, stálé migrény, ale v sexu celkem o.k, nicméně jsem ji po roce užívání vysadila, pak jsme střídali kondom a pharmatex, pak jsem otěhotněla a porodila, a po porodu jsem měla exluton - je vhodný pro kojící matky a nízkohormonální, a ten byl úplně žůžo, škoda, že ho přestali vyrábět... takže od té doby zase žádnou HA nemám... sad ale stejěn chceme druhé mimčo, tak to ani neřeším smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#32 19. 6. 2006 6:45

Moninka
♥♥♥----

Ahojky, máte někdo zkušenosti s Mercilonem? Dříve jsem měla taky Triquillar a bylo  to lepší, ale teď po mercilonu to je děs.  Sice je lepší v tom, že při menstruaci nemám bolesti, ale jinak :-( Chuť nemám moc často a začínám si to vyčítat, nevím, jestli pomůže změna antikoncepce, abych ji neměnila dlouho, než nějakou objevím

Není tady

#33 19. 6. 2006 8:07

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já jsem brala Jeanine a chut jsem sice měla, ale nic extra. Ted je to měsíc,co jsem vysadila, tak čekám, co to se mnou udělá. Nevíte někdo, jak dlouho se pak ještě ty hormony v těle drží?

Není tady

#34 19. 6. 2006 8:37

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Moninka napsal(a):

Ahojky, máte někdo zkušenosti s Mercilonem? Dříve jsem měla taky Triquillar a bylo  to lepší, ale teď po mercilonu to je děs.  Sice je lepší v tom, že při menstruaci nemám bolesti, ale jinak :-( Chuť nemám moc často a začínám si to vyčítat, nevím, jestli pomůže změna antikoncepce, abych ji neměnila dlouho, než nějakou objevím

Ahoj, tak já mám zase úplně opačnej problém... S Triquillarem nic moc, teda spíš nic než moc sad!
Takže mi zbývá ještě jedno platíčko, a pak si ji nechám taky změnit, možná by mi ten Mercilon zase vyhovoval?
Je to děs s tou HA, co???

cool

Není tady

#35 28. 6. 2006 9:51

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Tý jo, já jsem si včera zničehožnic před usnutím uvědomila, jakej na mě měla HA vliv a hned jsem si řekla, že to sem taky musím napsat... Jsem si vždycky myslela, že na mě HA nemá žádný vliv - ani negativní, ani pozitivní (nepřibrala jsem, ale ani jahody nebyly mírnější a méně bolestivé). Teď už HA asi dva měsíce neberu, chtěla jsem dát tělu oddych - a hle, teď myslím na sex skoro pořád a s chutí není žádnej problém. Když jsem si uvědomila, že během braní HA jsem měla chutě nejvíc po menstruaci, kdy jsem byla po sedmidenní pauze s prášky a jinak téměř vůbec, zcela logicky jsem vydedukovala, že HA mi ubírala chuť k sexu. Takže já už jí nechci... gloria

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#36 28. 6. 2006 10:19

janica
♥♥♥♥♥♥-

ADFka napsal(a):

.....Takže já už jí nechci... gloria

Jojo, je pravda, že u mě je to taky tak.
Jenže já se bojím, co z toho bude, v životě jsem jinou antiko nepoužívala a mimi zatím ještě nechci - připadám si trochu nemožná, co se mě a malých dětí týče....takže co teď používáš??? Anebo se chystáš používat wink

Není tady

#37 28. 6. 2006 14:50

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

janica: nic. Používáme opatrnost smile Mimi taky nechci - sama ještě potřebuju vychovat big_smile Nevím, asi jsem lehkomyslná, ale nebojím se otěhotnění.

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#38 28. 6. 2006 16:55

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Asi po prázdninách vysadím taky, fakt už mě to štve, mám to stejně jako vy... Po menstruaci a během ní strašná chuť na sex a pak děs a hrůza!!!!

cool

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí