|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
můžu se zeptat jakou používáte antikoncepci?Jsem na dně a potřebuju nutně jinou a nevim jakou...díky...
Není tady
Používala jsem Diane 35 téměř rok a mohla bych každý den:-) Teď mi doktorka zkusila napsat Chloe-má to být to samé složení jen od jiné firmy a je levnější, ale ta mi nesedí. S libidem opět problém není - spíš se necítím dobře, velmi silná a bolestivá menstruace atd. Takže jdu zpátky k Diance
Není tady
Já mám právě diane-35 a mam s tim strašný problémy, když jsem žádné nebrala, taky bych mohla furt a teď najednou nic...
Není tady
No a ja mam Logest a problemy tohoto typu me opravdu netrapi. Spis naopak.. Asi nezalezi jen na druhu antikoncepce, ale i hodne na tom, jak Ti sedne...
Není tady
ja mam teraz microgynon, ale prestriedala som uz 4 druhy HAK...a chut na sex som az taku nemala pocas prvych 2 druhov..ale to som mala menej sexi partnera..teraz mam chut na sex vacsiu ako moj partner, co je uz co povedat :-))
a co je zač ten microgynon?
Není tady
Já používám Triquilar a chutna sex mám řekla bych přirozenou, nikdy jsem menší libido nepocítila, ale záleží jak ti která antikoncepce sedne.U jiné dívy by to se stejnou antikoncepcí mohl být opak.
Není tady
Michaela125 napsal(a):
můžu se zeptat jakou používáte antikoncepci?Jsem na dně a potřebuju nutně jinou a nevim jakou...díky...
ja užívam Lindynette20 a nemam ziadne problemy,vsetko mi vyhovuje,vsetko presne ako ma byt. A z libidem nemam vobec problemy,ja mam chut stale 
a nemáte někdo zkušenosti s Harmonet?Kamarádka jí má a taky jí prej nedělá problémy, tak já už fakt nevim..
Není tady
???
Není tady
Ja mam Jeanine a v poho...
Není tady
Já beru Logest, a řekla bych že mám chut až nepřirozenou:-)))
Při barní jakkékoliv antikoncepce jsem měla vždycky chut nikdy jsem s tím problém nemela.
Cilest, Belara,Diane35,Tri-regol...ani žádné jiné vedlejší účinky.
kolka, jsme na tom uplne stejne:-) A vzdycky se vzrusim kdyz to nechci, na blbych mistech v blbou dobu:), treba v autobuse, ve skole...
Není tady
geisha:to mě nehrozí ani v tu pravou chvíli...prostě tam mam sucho
Není tady
Michaela125 napsal(a):
geisha:to mě nehrozí ani v tu pravou chvíli...prostě tam mam sucho
nápodobně
Není tady
Já beru lindynette 20 a ted sex nemusím vůbec:-((. Záleží fakt na člověku každý je originál a jak píšou holky bud to někomu sedne nebo ne.V září vysazuji tak snad zas budu mít chut sexovat.Lituju toho mýho:-))
Není tady
Já beru už 3 roky MIRELLE, je to bezvadná HA,bere se v tahu a postupně se mi vytratila menstruace, ale sex je mi fakt úplně ukradenej.....Jěště ke všemu manžel může 3x denně............. Ale před tím jsem brala LOGEST a bylo to stejné, akorát jsem měla problémy s bolestivou a silnou menstruací a po TRIQULARU také, když si můžu vybrat, tak raděj bez měsíčků, křečí v břiše, zvracení a migrény, neustálých fleků na prostěradle i na oblečení, protože mě to nepobral ani tampon+vložka, to si fakt odepřu raději potěšení ze sexu...........
Není tady
Máte tady prosím někdo zkušenosti s antikoncepčním tělískem Mirene? Moje gynekoložka mě stále přemlouvá ať to zkusím, ale nějak se mi do toho nechce.
Není tady
Majla napsal(a):
Já používám Triquilar a chutna sex mám řekla bych přirozenou, nikdy jsem menší libido nepocítila, ale záleží jak ti která antikoncepce sedne.U jiné dívy by to se stejnou antikoncepcí mohl být opak.
No, tak já mám Triquilar taky a chuť na sex nic moc... Předtím jsem měla Trinordiol, vlastně to samé složení a zdálo se mi to lepší! Jsem ráda za tohle téma, protože jsem z toho občas už dost zoufalá!!! Jenže čím HA nahradit???

Není tady
Ahojky,
já jsem brala Logest, Minervu a chuť na sex nebyla žádná.Jak vysadím tak mám chuť pořád. Teď jsme nějakou dobu používali kondom, jenomže se nám stala taková nepříjemnost, že kondom mi zůstal uvnitř.Tak jsem teď celkem nervní z toho a uvažuju o nové antikoncepci,jestli teda bude ještě vůbec třeba:dudlik: Uvažuju o Jeanne, která je dobrá na pleť což také potřebuji.
Není tady
Já jsem taky přesvědčená, že záleží jak komu která HA sedne. Brala jsem léta letoucí Triquiler, všechno v pohodě. Po porodu mi dr. dala Logest, sex na bodě horším než na bodě mrazu
. Dala mi zpátky triquiler a zase je vše ok.
Dr. mi to vysvětlovala že to je hodně záležitost hormonů ženy a těch které se dávají navíc 
Takže Míšo 125 doporučovala bych změnu, určo to bude lepší 
Není tady
teda nevím,ale po týdnu kdy jsem na všecko sama a přijede můj dom bych se nejraději stulila do klubíčka a spala,ale pak se proberu a ...,HAjsem změnila několikrát a žádný problém nebyl,takže opravdu to bude případ od případu jiný.nezbývá než porada u doktora.
Není tady
Michaela125 napsal(a):
Musím se přiznat, moje brala hormonální antikoncepci a nebylo jí zrovna dobře. Tak jsem to vzal a hodil do koše. Představa, že naší sex. potřebu ovládají umělé hormony mě děsí. Některé chuť zvyšují, jiné zmenšují, to mi nevoní! Jedná se o nepřirozenost a každá nepřirozenost se může projevit i jinak. Myslím si, že návrat k přirozenosti je nutná pro zachování přirozeného života a také pro naše zdraví!
Není tady

Hurá do doby ledové 
Není tady