Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 3. 2006 20:25

Michaela125
♥♥-----

Ženy, které mají HA a nemají problém s libidem...

můžu se zeptat jakou používáte antikoncepci?Jsem na dně a potřebuju nutně jinou a nevim jakou...díky...

Není tady

#2 29. 3. 2006 20:50

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: Ženy, které mají HA a nemají problém s libidem...

Používala jsem Diane 35 téměř rok a mohla bych každý den:-) Teď mi doktorka zkusila napsat Chloe-má to být to samé složení jen od jiné firmy a je levnější, ale ta mi nesedí. S libidem opět problém není - spíš se necítím dobře, velmi silná a bolestivá menstruace atd. Takže jdu zpátky k Diance

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 29. 3. 2006 21:06

Michaela125
♥♥-----

Já mám právě diane-35 a mam s tim strašný problémy, když jsem žádné nebrala, taky bych mohla furt a teď najednou nic...

Není tady

#4 30. 3. 2006 17:22

Liska
♥♥♥----
Web

Přešla jsem na Belaru-nemám problém.

Není tady

#5 30. 3. 2006 20:40

backie
♥♥♥----

No a ja mam Logest a problemy tohoto typu me opravdu netrapi. Spis naopak.. Asi nezalezi jen na druhu antikoncepce, ale i hodne na tom, jak Ti sedne...

Neexistuje muz, ktery by nesel opustit....

Není tady

#6 1. 4. 2006 10:41

zacarovana
Host

ja mam teraz microgynon, ale prestriedala som uz 4 druhy HAK...a chut na sex som az taku nemala pocas prvych 2 druhov..ale to som mala menej sexi partnera..teraz mam chut na sex vacsiu ako moj partner, co je uz co povedat :-))

#7 1. 4. 2006 16:11

Michaela125
♥♥-----

a co je zač ten microgynon?

Není tady

#8 3. 4. 2006 16:50

Majla
♥♥♥♥---

Já používám Triquilar a chutna sex mám řekla bych přirozenou, nikdy jsem menší libido nepocítila, ale záleží jak ti která antikoncepce sedne.U jiné dívy by to se stejnou antikoncepcí mohl být opak.

Není tady

#9 5. 4. 2006 17:49

Nikinka
Host

Michaela125 napsal(a):

můžu se zeptat jakou používáte antikoncepci?Jsem na dně a potřebuju nutně jinou a nevim jakou...díky...

ja užívam Lindynette20 a nemam ziadne problemy,vsetko mi vyhovuje,vsetko presne ako ma byt. A z libidem nemam vobec problemy,ja mam chut stale rodna

#10 5. 4. 2006 18:32

Michaela125
♥♥-----

a nemáte někdo zkušenosti s Harmonet?Kamarádka jí má a taky jí prej nedělá problémy, tak já už fakt nevim..

Není tady

#11 7. 4. 2006 14:35

Michaela125
♥♥-----

???

Není tady

#12 7. 4. 2006 14:37

geisha
♥♥♥♥---

Ja mam Jeanine a v poho...

Není tady

#13 7. 4. 2006 14:43

kolka
Host

Já beru Logest, a řekla bych že mám chut až nepřirozenou:-)))
Při barní jakkékoliv antikoncepce jsem měla vždycky chut nikdy jsem s tím problém nemela.
Cilest, Belara,Diane35,Tri-regol...ani žádné  jiné vedlejší účinky.

#14 7. 4. 2006 19:49

geisha
♥♥♥♥---

kolka, jsme na tom uplne stejne:-) A vzdycky se vzrusim kdyz to nechci, na blbych mistech v blbou dobu:), treba v autobuse, ve skole...

Není tady

#15 7. 4. 2006 21:26

Michaela125
♥♥-----

geisha:to mě nehrozí ani v tu pravou chvíli...prostě tam mam sucho

Není tady

#16 29. 5. 2006 16:20

janica
♥♥♥♥♥♥-

Michaela125 napsal(a):

geisha:to mě nehrozí ani v tu pravou chvíli...prostě tam mam sucho

nápodobněsad

Není tady

#17 29. 5. 2006 20:20

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Já beru lindynette 20 a ted sex nemusím vůbec:-((. Záleží fakt na člověku každý je originál a jak píšou holky bud to někomu sedne nebo ne.V září vysazuji tak snad zas budu mít chut sexovat.Lituju toho mýho:-))

Není tady

#18 30. 5. 2006 8:07

Jarča
♥♥♥♥---

Já beru už 3 roky MIRELLE, je to bezvadná HA,bere se v tahu a postupně se mi vytratila menstruace, ale sex je mi fakt úplně ukradenej.....Jěště ke všemu manžel může 3x denně............. Ale před tím jsem brala LOGEST a bylo to stejné, akorát jsem měla problémy s bolestivou a silnou menstruací a po TRIQULARU také, když si můžu vybrat, tak raděj bez měsíčků, křečí v břiše, zvracení a migrény, neustálých fleků na prostěradle i na oblečení, protože mě to nepobral ani tampon+vložka, to si fakt odepřu raději potěšení ze sexu...........

Není tady

#19 30. 5. 2006 8:59

Henrieta
♥♥-----

Máte tady prosím někdo zkušenosti  s antikoncepčním tělískem Mirene? Moje gynekoložka mě stále přemlouvá ať to zkusím, ale nějak se mi do toho nechce.

Není tady

#20 30. 5. 2006 10:00

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Majla napsal(a):

Já používám Triquilar a chutna sex mám řekla bych přirozenou, nikdy jsem menší libido nepocítila, ale záleží jak ti která antikoncepce sedne.U jiné dívy by to se stejnou antikoncepcí mohl být opak.

No, tak já mám Triquilar taky a chuť na sex nic moc... Předtím jsem měla Trinordiol, vlastně to samé složení a zdálo se mi to lepší! Jsem ráda za tohle téma, protože jsem z toho občas už dost zoufalá!!! Jenže čím HA nahradit???

cool

Není tady

#21 30. 5. 2006 11:09

janynka
♥♥-----
Místo: Ostrava

Ahojky,
já jsem brala Logest, Minervu a chuť na sex nebyla žádná.Jak vysadím tak mám chuť pořád. Teď jsme nějakou dobu používali kondom, jenomže se nám stala taková nepříjemnost, že kondom mi zůstal uvnitř.Tak jsem teď celkem nervní z toho a uvažuju o nové antikoncepci,jestli teda bude ještě vůbec třeba:dudlik: Uvažuju o Jeanne, která je dobrá na pleť což také potřebuji.

Není tady

#22 30. 5. 2006 22:49

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Já jsem taky přesvědčená, že záleží jak komu která HA sedne. Brala jsem léta letoucí Triquiler, všechno v pohodě. Po porodu mi dr. dala Logest, sex na bodě horším než na bodě mrazu yikes . Dala mi zpátky triquiler a zase je vše ok.
Dr. mi to vysvětlovala že to je hodně záležitost hormonů ženy a těch které se dávají navíc big_smile
Takže Míšo 125 doporučovala bych změnu, určo to bude lepší big_smile

Není tady

#23 6. 6. 2006 9:32

petra mostovska
♥♥-----

teda nevím,ale po týdnu kdy jsem na všecko sama a přijede můj dom bych se nejraději stulila do klubíčka a spala,ale pak se proberu a ...,HAjsem změnila několikrát a žádný problém nebyl,takže opravdu to bude případ od případu jiný.nezbývá než porada u doktora.

Není tady

#24 6. 6. 2006 11:57

Petr I.
♥♥-----

Michaela125 napsal(a):

Musím se přiznat, moje brala hormonální antikoncepci a nebylo jí zrovna dobře. Tak jsem to vzal a hodil do koše. Představa, že naší sex. potřebu ovládají umělé hormony mě děsí.  Některé chuť  zvyšují, jiné zmenšují, to mi nevoní! Jedná se o nepřirozenost a každá nepřirozenost se může projevit i jinak. Myslím si, že návrat k přirozenosti je nutná pro zachování přirozeného života a také pro naše zdraví!smile

Není tady

#25 6. 6. 2006 12:15

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Hurá do doby ledové big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí