|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojky, snažilky 
jsem 14 dní po laparoskopii a v neděli jsem měla dostat MS. Zatím se vůbec nedostavila a necítím, že by se i dostavit měla.. Nemáte některá zkušenost, zda po laparoskopii bývá opožděná nebo se vůbec nedostaví?
Díky moc za odpovědi
Není tady
Ahooooj rošťando, jakou jsi měla MS před laparoskopií, pravidelnou?! Já jí měla dlouho nepravidelnou, pak mi jí Duphastonem upravili a před zákrokem jsem musela všechno vysadit, tak nevím jak měla přijít, ale každopádně, mě přišla hned 2 dny po laparoskopii,přišla po 14 dnech! Alespoň se tak domnívám, doktoři mi nebyli schopní říct zda je to MS nebo krvácení po zákroku. Ale jedno mi řekli, že zákrokem se může všechno narušit, MS může přijít dříve i opožděně!!!
Ještě se zeptám? Doporučili ti šestinedělí? A laparoskopii si podstupovala kvůli otěhotnění? Jestli ano, tak doufám že tě potěším! Já otěhotněla hned ten cyklus po ní. Po roce a půl snažení !!!!! Pro mě byla opravdu úúúúúúúúúspěsná
Říká se že po ní jsou všechny cesty krásně volné a zprůchodněné a většinou to vyjde hned 
Upravil(a) Kačátko (29. 3. 2006 13:13)
Není tady
Jéééé, Káčátko, to je úžasná zpráva.. MS jsem měla pravidelnou, 28 - 29 dnů. Ano, laparoskopii jsem podstupovala proto, že jsem nemohla 2,5 roku otěhotnět. Zjistili nějaké srůsty a ty odstranili, takže teď jsem úplně zdravá. Šestinedělí jsem neměla, v podstatě po 10 dnech jsem mohla všechno dělat jako dřív, takže i sex. Tak nevím, nevím.. Vzhledem k tomu, že se menstruace měla dostavit neděle/pondělí, tak týden předtím to nemělo vyjít, ale co jsem takhle četla příspěvky, všechno je možné..
Není tady
Rošťando, taky jsem měla srůsty, ty odstranily a ten cyklus poté jsem otěhotněla. Šestinedělí jsem také nemusela dodržet! A otěhotněla jsem nejspíš až 23 DC!!! Jsem čerstvá těhulka. Na laparoskopii jsem byla 27.1. a 20. února jsem musela otěhotnět, teď jsem tak v 8. týdnu. V pondělí jdu podruhé k doktoru aby mi týdny upřesnil a možnáááááááááá už uvidím srdíčko miminka 
Moc moc držím palečky aby i tobě to vyšlo co nejdřív, třeba už teď?! To by bylo krásný. Je to opravdu hotovej zázrak!!! Moc moc na tebe myslím, určitě mi dej vědět jak ti to dopadlo!!! Věřím že to může být
!!!
Není tady
Káčátko, ani nevíš, jakou si mi udělala radost. Děkuji ti za odpovědi na mé otázky a mooooc držím palečky, ať jste všichni v pořádku. Já jdu zítra odpoledne k doktorce, byla jsem totiž na laparoskopii 20.2.2006 a nesu jí nějaké lékařské zprávy. Tam pak uvidíme, co se děje. Ani nevíš, jakou si mi udělala radost.. Tak brzo na viděnou..
Není tady