6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
prosím o pomoc či radu... mám pračku, je už stará 10 let, ale poslední dobou strašně špatně pere. Vyměnila jsem i prací prášky, nekupuji žádné levné, ale stejně mi zustávají fleky na oblečení. Nevíte čím by to mohlo být?? jestli je opravdu už pračka na odpis??? A popřípadě, když si koupím novou, nemáte zkušenosti ohledně značky, která je asi nejlepší??? díky moc
Není tady
Fleky na oblečení mi dělá prášek na tmavém oblečení,proto na něj používám tekutý.Pračku mám asi půl roku a nemůžu si ji vynachválit,je šetrná na jemné,ale zase vypere i přítelovi montérky.Mám pračku Bosh.
Není tady
Měla jsem starou pračku 12 let. Prala špatně, špatně vyvařovala, prádlo začalo zapáchat. Koupila jsem si novou (Whirpool)a je to jako z pohádky. Prádlo je měkkoučké, voní, krásně vyprané. Nové pračky mají mnohem lepší technologie praní i máchání. Myslím, že 10 let stará pračka je už babička nad hrobem. V prášku to nebude...
Není tady
děkuji za názory, já jsem si myslela, že to bude pračkou... je to už opravdu asi babička, ona totiž i špatně odstřeďuje, když prádlo vyndám, normálka je strašně mokrý a když peru na 40 tak o tom ani nemluvím, ještě ho ždímu v ruce... takže dneska bude výlet do obchodu, to bude manžel nadšený:-)))
Není tady
Já koupila zmiňovanou Whirpool a jsem hodně spokojená. Má 1000 otáček, takže prádlo vyndavám skoro suché. Má ekonomický a zrychlený program, poloviční náplň, otáčky od 0 do 1000 a další výhody. Stále 9.000,- Kč, mám ji na 3 splátky bez navýšení. Přivezli ji zadarmo, zapojili a odvezli zadarmo starou. Jsem moc spokojená.
Není tady
Holky, mojí pračce je 18 let a pere jak víno. Za tu dobu má jen jednou vyměněné čerpadlo. Asi jsem měla štěstí na povedený kus
Není tady
Tak co Kornoutku, máš už novou pračku?
Upravil(a) jsem.sva (30. 3. 2006 8:03)
Není tady
Ahojík... no jasně, hned včera jsme ji jeli koupit a koupili... Boshku, nebyla moc levná, tak doufám, že bude prát:-))) mám zase přes víkend co dělat:-)))
Není tady
tak jsem normálka holky nevydržela a hned dneska musela vyprat alespoň tu trošku prádla, co tam byla a je to super.....
Není tady