|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Za jak dlouho se da udelat ridicak, nejrychleji jak to jen jde? docela to spechadekuji predem
Ero napsal(a):
Seženeš někoho, kdo má známého v autoškole, ten tě zapíše/za mírný poplatek/ už do běžícího kurzu a můžeš za 2 týdny mít řidičá !!! Ale měl/a bys už umět řídit, jinak, pokud jsi kopyto a ještě nic neumíš, tak raději běž do normálního a ten trvá cca 2 měsíce.
Diky moc 
Ultra napsal(a):
Já ho měl za měsíc ale jezdil jsem každej den.
na auto? to byl ale nejaky rychlokurz, ne?
V rychlokurzu jsem ridicak ziskala za tri tydny...jizdy jsem mela skoro kazdy den. Samozrejme cena byla vyssi nez u normalniho kurzu. Hodne stesti!
Boulicka napsal(a):
V rychlokurzu jsem ridicak ziskala za tri tydny...jizdy jsem mela skoro kazdy den. Samozrejme cena byla vyssi nez u normalniho kurzu. Hodne stesti!
dekuji 
¨je mi jasne, ze to bude v rychlokurzu tezsi a taky narocnejsi, protoze se tam do tech par tydnu musi vlezt ucivo na 2 mesice 

já nedělala ryclokurz a měla jsem ho taky za měsíc...jízdy asi tak obden

Není tady
mala.popelka napsal(a):
já nedělala ryclokurz a měla jsem ho taky za měsíc...jízdy asi tak obden
a nebylo to narocne?
da se to nejak urcit, za jak dlouho chci ten ridicak mit?
S majitelem autoskoly jsme se na zacatku domluvili, kdy budu delat zkousky (byla jsme tehdy omezena odletem do ciziny). Prizpusobil tomu pak plan jizd, aby se to stihlo. Ale delala jsem ho behem dovoleny, takze jsem mela cas....

jo, tehdy to bylo docela masakrrrr, navíc, když člověk vyleze, stejně řídit v pravém slova smyslu neumí...umí se maximálně přemístit z místa na místo...
řidiče dělá až jedině praxe... co jsem slyšela tak běžně trvá kurz měsíce dva, to je "prý" optimální doba...

Není tady
mala.popelka napsal(a):
jo, tehdy to bylo docela masakrrrr, navíc, když člověk vyleze, stejně řídit v pravém slova smyslu neumí...umí se maximálně přemístit z místa na místo...
řidiče dělá až jedině praxe... co jsem slyšela tak běžně trvá kurz měsíce dva, to je "prý" optimální doba...
chudak prítel, dneska si sel dat prihlasku... maji zahajeni... pokud to dobre chapu, kdyz ma jit na zahajeni, tak uz zacina kurz, ne?
no, uz aby ho mel, a vyrizeni prukazu trva tyden, ze?