29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobry den.chcem sa spytat jednu vec.uz skoro rok a pol uzivam HA Laurinu a postrehla som vyrazny pokles libida.ked si spomeniem ako to niekedy bolo ze som sa chcela milovat s mojim partnerom stale aj castejsie jak on ,tak mi je z toho smutno ze v poslednom case asi pol roka sa musim normalne dokopat aby som mala vobec aspon na nieco chut.citala som reakcie mnohych zien ktore sa stazovali na laurinu a vseobecne na vedlajsie ucinky tohto typu.tak som sa rozhodla zmenit znacku na Jeanine, vraj patri k najlepsim na trhu a tieto vedl.ucinky neboli u nej zistene, iba v malom percente asi 0.9% zien.chcem sa spyat ci ste mali s tym skusenost v suvislosti s HA a ako ste to riesili co vam pomohlo opat vratit chut na sex.pomoze zmena tabletiek?pocula som ze vraj ano, no zaujimaju ma vase osobne skusenosti. Ide o to ze ho milujem aj je skvely milenec len PROSTE NEMAM CHUT! a viem ze to nie je nim. Dakujem za reakcie.pekny den.
Holky, pridávam sa do klubu.
Ja beriem Minesse a bohužial musím skonštatovať, že pokles chuti milovať sa (resp. na takmer akékoľvek nežnosti) som spozorovala už asi po 2-3 mesiacoch. Čo s tým? Netuším...
Není tady
Zkusit vyměnit za jiný druh nebo úplně vysadit
Martina B. napsal(a):
Holky, pridávam sa do klubu.
Ja beriem Minesse a bohužial musím skonštatovať, že pokles chuti milovať sa (resp. na takmer akékoľvek nežnosti) som spozorovala už asi po 2-3 mesiacoch. Čo s tým? Netuším...