29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, jak se daří? Doufám, že dobře a že jste zdraví. Uvažuji, že si do domácího prostředí pořídím tlakoměr a pulsní oxymetr. Máte s ním třeba nějaké zkušenosti? Není to zbytečná investice? Co myslíte?
Není tady
Rozhodně bych do toho šla! A hned potom bych si našetřila na umělou ledvinu. A napadá mě spousta dalších přístrojů, které by se ti doma mohly hodit.
Není tady
modrovous napsal(a):
Rozhodně bych do toho šla! A hned potom bych si našetřila na umělou ledvinu. A napadá mě spousta dalších přístrojů, které by se ti doma mohly hodit.
Já ne... mně úplně stačí dobrý vztahy se záchrannou službou
Ale co takhle barokomoru? Tu přece jen všude nemají
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
Já ne... mně úplně stačí dobrý vztahy se záchrannou službou
Ale co takhle barokomoru? Tu přece jen všude nemají
A tu kokodák zavřít dovnitř i s pulzním oxymetrem, zamknout a zahodit klíče. A jako obvykle doufat, že tam není wifina.
Není tady
U nás by to rozhodně byla zbytečná investice, vzhledem k přetrvávajícímu smogu. Nebyl by nějaký smogometr? Nemusel by být pulzní, zato by měl mít zabudovanou výpočetní jednotku pro likvidaci hloupých reklam, popř. jejich rozšiřovatelů.
Není tady
Díky za Vaše komentáře na moji otázku všem! Jsou i vtipné, takže se pěkně bavím :-))
Není tady