27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, jak se daří? Doufám, e dobře a e jste zdraví. Uvauji, e si do domácího prostředí pořídím tlakoměr a pulsní oxymetr. Máte s ním třeba nějaké zkuenosti? Není to zbytečná investice? Co myslíte?
Není tady
Rozhodně bych do toho la! A hned potom bych si naetřila na umělou ledvinu. A napadá mě spousta dalích přístrojů, které by se ti doma mohly hodit.
Není tady
modrovous napsal(a):
Rozhodně bych do toho la! A hned potom bych si naetřila na umělou ledvinu. A napadá mě spousta dalích přístrojů, které by se ti doma mohly hodit.
Já ne... mně úplně stačí dobrý vztahy se záchrannou slubou
Ale co takhle barokomoru? Tu přece jen vude nemají
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
Já ne... mně úplně stačí dobrý vztahy se záchrannou slubou
Ale co takhle barokomoru? Tu přece jen vude nemají
A tu kokodák zavřít dovnitř i s pulzním oxymetrem, zamknout a zahodit klíče. A jako obvykle doufat, e tam není wifina.
Není tady
U nás by to rozhodně byla zbytečná investice, vzhledem k přetrvávajícímu smogu. Nebyl by nějaký smogometr? Nemusel by být pulzní, zato by měl mít zabudovanou výpočetní jednotku pro likvidaci hloupých reklam, popř. jejich roziřovatelů.
Není tady
Díky za Vae komentáře na moji otázku vem! Jsou i vtipné, take se pěkně bavím :-))
Není tady