Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 2. 2018 11:10

zlatko145
Zablokovaný

Zdravotní technika

Ahoj, jak se daří? Doufám, že dobře a že jste zdraví. Uvažuji, že si do domácího prostředí pořídím tlakoměr a pulsní oxymetr. Máte s ním třeba nějaké zkušenosti? Není to zbytečná investice? Co myslíte?

Není tady

#2 28. 2. 2018 11:48

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zdravotní technika

Rozhodně bych do toho šla! A hned potom bych si našetřila na umělou ledvinu. A napadá mě spousta dalších přístrojů, které by se ti doma mohly hodit. fuckyou

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#3 28. 2. 2018 12:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

modrovous napsal(a):

Rozhodně bych do toho šla! A hned potom bych si našetřila na umělou ledvinu. A napadá mě spousta dalších přístrojů, které by se ti doma mohly hodit. fuckyou

Já ne... mně úplně stačí dobrý vztahy se záchrannou službou lol
Ale co takhle barokomoru? Tu přece jen všude nemají reta

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#4 28. 2. 2018 13:55

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

modrovous napsal(a):

Já ne... mně úplně stačí dobrý vztahy se záchrannou službou lol
Ale co takhle barokomoru? Tu přece jen všude nemají reta

A tu kokodák zavřít dovnitř i s pulzním oxymetrem, zamknout a zahodit klíče. A jako obvykle doufat, že tam není wifina. tongue

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#5 28. 2. 2018 16:16

Hana12345
♥♥♥♥♥♥-

U nás by to rozhodně byla zbytečná investice, vzhledem k přetrvávajícímu smogu. Nebyl by  nějaký smogometr?  Nemusel by být pulzní, zato by měl mít zabudovanou výpočetní jednotku pro likvidaci hloupých reklam, popř. jejich rozšiřovatelů.

Není tady

#6 1. 3. 2018 14:12

zlatko145
Zablokovaný

Díky za Vaše komentáře na moji otázku všem! Jsou i vtipné, takže se pěkně bavím :-))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí