|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdravím těhulky a maminky,
chtěla jsem se zeptat, zda máte některá vlastní nebo z okolí zkušenosti o chybném určení pohlaví ultrazvukem? Docela by mě to zajímalo, jaká je pravděpodobnost, že se z našeho chlapečka vyklube holčička. Nám je to s manželem úplně jedno, co to bude, ale spíš jen tak pro zajímavost...
Není tady
No šance je malá, ale stává se to. Spíše je častější že řeknou že to bude chlapeček a je to holčička, na UTZ totiž vidí pindika a ve skutečnosti je to pupečníková šňůra
, to že řeknou že je to holčička a pak je z toho chlapeček jsem ještě neslyšela......
Ale většinou Dr řekne jak jasně to vidí......
Není tady
Tak nám tvrdili že máme holčičku a je to kluk jako buk!!!

Není tady
mě ještě týden před porodem říkali, že to bude kluk... máme krásnou holčičku...
Není tady
mojí mamce ještě před porodem řikali že budu kluk jako buk no a....nejsem! 
Není tady
No tak koukám, že se docela mýlí
) Našim známím tvrdili do porodu, že to bude holka a ejhle, je to kluk... a to rodili loni. U nás se mimísek nechtěl vůbec ukázat, ale kydž se ukázal, tak tam byl vidět pindík, ale kouličky ne, tak právě nevím, zda to nebyl pupečník, já jen kvůli výbavičce, abych to s tou modrou nepřehnala a ona to nakonec ještě nebyla holčička
Jistotu budu asi mít až v porodnici!!!
Není tady
Pepulko,pridavam se do klubu me rikali do 38 tt ze to je urcite holcicka,pak to zmenily na kluka a na poslednim utz ve 40 + neco mi rekli ze to bude asi holka a nakonec se nam narodil kluk...
A i ted ackoli prej zase cekame holku mam vse neutralni,protoze dokavad mi nedaji na sale holcicku tak tomu neverim 

Není tady

Tak já osodní zkušenost nemám a snad mít nebudu. Řekli nám, že je to kluk a také nám to vyfotili, takže mám důkaz
Ale dříve se to prý stávalo častěji než teď. Mojí kamarádce také před 9lety tvrdili, že to bude holka a byl to kluk.Mysleli si, že je to holka, protože to tak vypadalo, měl nějaké problémy s varlátkama, takže to prý opravdu vypadalo, že to je holčička.
Také mě to už napadlo, co kdyby. No, byla by to sranda
Neb toho hodně máme na chlapečka a jméno už má taky a na holčičku by jsme ani jméno tak rychle nevěděli 

Mějte se pá
Není tady
V porodnici před 4-mi lety se mnou ležela mamina, které lékaři tvrdili, že je to jasná holčička. Hrozně se na ní těšili, nakoupili růžovoučké oblečky, červený kočárek, růžové povlaky - a nakonec to byla holčička s pindíkem 
Není tady
Ahoj holky sice sem moc nechodím, ale jeden zážitek s omylem určení pohlaví mám a dokonce rovnou z porodnice. Netýká se sice mě, já mám dva kluky a byli jasní už od té chvíle, co se dá zjistit pohlaví, ale jedna paní, co se mnou ležela v porodnici, tak té celou dobu těhotenství říkali, že to bude holčička, podotýkám celou dobu těhu....., i snad na poslední kontrole UTZ jí řekli, že je to na tuty holka. Takže si nakoupili výbavičku pro holku.
A potom chudák ani nevěděla, když se ji narodil kluk a po porodnici chodila paní z matriky kvůli rodným listům a zeptala se jí, jak se jmenuje malej, tak řekla: "Já nevím, třeba Jarda...." Byla z toho dost hotová, že mají kluka, zvlášť prý když ho "vyprdla" a řekli jí, že je to kluk, tak řekla, že to není možný a furt tomu nevěřila.

Upravil(a) Lucy (28. 3. 2006 15:50)
Není tady
Lucy napsal(a):
Ahoj holky sice sem moc nechodím, ale jeden zážitek s omylem určení pohlaví mám a dokonce rovnou z porodnice. Netýká se sice mě, já mám dva kluky a byli jasní už od té chvíle, co se dá zjistit pohlaví, ale jedna paní, co se mnou ležela v porodnici, tak té celou dobu těhotenství říkali, že to bude holčička, podotýkám celou dobu těhu....., i snad na poslední kontrole UTZ jí řekli, že je to na tuty holka. Takže si nakoupili výbavičku pro holku.
A potom chudák ani nevěděla, když se ji narodil kluk a po porodnici chodila paní z matriky kvůli rodným listům a zeptala se jí, jak se jmenuje malej, tak řekla: "Já nevím, třeba Jarda...." Byla z toho dost hotová, že mají kluka, zvlášť prý když ho "vyprdla" a řekli jí, že je to kluk, tak řekla, že to není možný a furt tomu nevěřila.![]()
![]()
Tak něco obdobného mi vyprávěla kamarádka, které do poslední chvíle tvrdili, že to bude koooonečně vytoužená holka (měla už 2 kluky). A když se malej narodil (rodila ve Vrchlabí), tak prý když mimi vyplulo na podložku, že pořád na něho koukala a hrozně se divila, co to ta holčička má divnýho mezi nožičkama, vůbec jí to neseplo, že to není holka, ale kluk. Prostě tolik věřila, že to opravdu bude ta holčička, že mozek jí ten "kousíček navíc u holčičky" nespojil s pindíkem. Je zajímavé, co občas dokáže psychika.
Není tady
to jsou hezký situace...
No, mě na všech utz tvrdili, že je to na 100% holčička - tak to by bylo překvápko, kdyby to byl nakonec Adámek 
Není tady
Ahoj Pepulko,
takže, já jsem nechtěla vědět, jestli budeme mít chlapečka, nebo holčičku. Ale podlehla jsem (protože to manžel chtěl vědět) a nechala si to říct. Pořád to nešlo vidět až asi ve 25 týdnu mi můj gynekolog řekl, že budeme mít holčičku. Protože jsme si ji s manželem moc přáli ( i když je to vlastně úplně jedno, hlavně, aby bylo mimčo zdravé), už ze začátku, i když jsme ještě nevěděli pohlaví miminka, říkali jsme jí celou dobu Adélko. Oblečení jsem nakupovala neutrální. Když mi můj gynekolog třiktát řekl, že je to opravdu holčička, začala jsem kupovat i růžové oblečeníčko. A pak, to bylo asi 14 dní před porodem, se mě zeptal, jestli mi může říct, co to bude, že to jde nádherně vidět. Tak jsem řekla, jasně, vždy'ť já už to stejně vím. A doktor mi sdělil, že to je chlapeček. Byla jsem z toho docela v šoku. Řekla jsem mu, jakto, vždy't je to přece Adélka ??? Opravdu se nám narodil chlapeček. A nevyměnili bysme ho za žádnou kukačku. Je zdravý a to je důležité !!!! Ale teď už vím jedno, jestli se Vojtíšek jednou dočká sourozence, rozhodně si to nenechám říct !!!!
Není tady

Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 16:52)
Není tady
Mě jak řekli,tak jsem porodila,ale kamarádce říkali vždy,že to bude kluk.Nakoupili vše do modra.Ještě před porodem asi půl hoďky je to jasnej kluk,no je to Terezka.Po počátečním šoku to přežili a dnes už by asi ani kluka nechtěli.Technika je sice technika,ale příroda je všemohoucí.Takže buď a nedo až do konce.
Není tady