|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zajímalo by mě jaký používáte prací prodtředek na praní. Já používám ARIEL-prášek,ale chci zkusit ARIEL-tekutý.Nemáte ho některá vyzkoušený?Zkusila jsem teď tekutý BONUX-COLOR,nalákala jsem se na odměrku,která se vkládá s tekutým práškem do bubnu pračky,ale asi se vrátím k ARIELU.
Aviváž používám LENOR-SPRINS a i jiné,ale moje zkušenost je,taková, že se vyplatí koupit raději dražší.Jak jste na tom vy?
![]()

Upravil(a) Eiline (28. 3. 2006 12:27)
Není tady
Používám Ariel, osvědčil se mi nejlépe, a na synovy monterky používám REX. Aviváž taky Lenor, ty levné mi nějak nesedí....
Ten tekutý Ariel taky kupuju, ale neperu v něm běžně, dávám ho když peru něco, o čem vím že mi prášek zanechal stopu - většinou se mi to stane na nějaké bundě, a taky ho požívám na přeprání punčocháčů v ruce apod. Takže mi vydrží hrozně dlouho. Jiný tekutý jsem nezkoušela, tak nemůžu porovnávat.
Není tady
Prášek používám většinou Palmex, ale u nás je to o tom, že máme doma alergičku a tento prášek je odzkoušený a vyhovuje. Aviváž nejčastěji Qanto nebo Silan. Už jsem zkoušela i jiné, ale nakonec jsem se vždycky vrátila k těmto.
Není tady

Peru pouze v prášku Batole,aviváž používám taky Batole
Hezky voní,nedráždí pokožku...

Není tady
Já používám taky Ariel nebo tekutou LANZU. Aviváž různou, vybírám i z těch levnějších.
Není tady
Ahoj všem, vyzkoušela jsem hodně prášků na praní a nakonec jsem "zakotvila" u těchto-prášek Palmex, zdá se mi, že nejlíp odstraňuje skvrny.
Aviváže používám nejčastěji Lenor bílý /sensitive/- na obrázku je mimčo, nebo Quanto zelené nebo modré Alps. Nejčastěji asi ten bílý Lenor.- jednak podle nádherné vůně a pak se mi zdá, že ty Lenory to prádlo nejvíc změkčují.
Vyhovuje mi prášek Palmex a po mnoha letech hledání jsem objevila nádherně ,,miminkovsky" vonící bílý Wansou. Je podobný, jako bílé Quanto, ale levnější.
Není tady
Taky používám ARIEL a někdy PERSIL. Ariel byl v testech vyhodnocen jako nejlepší prášek. Aviváže střídám Lenor, Qanto , Silan. Z těch levných už jsem se vyléčila.
Není tady
Jedině Ariel.
Není tady
Já jsem spokojená s Persilem a aviváž Silan a ted jsem vyzkoušela Wansou a taky super - krásně voní.
Není tady

Já taky Ariel - tekutý. Syn se učí na kuchaře a ty jeho bílé oblečky, zadělané od všeho možného, prostě nic jiného nevypere 100%ně
Není tady
Všem dámám děkuji za podělení se o své zkušenosti. Já zkusí taky teď ten tekutý ARIEL ,jak o něm píše Mashanka.Jinak všem přeji dobrý výběr pracího prášku a krásné bílé voňavé prádlo.

Není tady
Na bílé prádlo používám Persil, na barevné Milis. Aviváž jedině bílé Quanto nebo bílý Wansou. Úplně voní čistotou.
Není tady