|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosím o pomoc,
dcerka chce doma uspořádat oslavu svých narozenin a pozvat si tak šest kamarádek. Abyste rozuměli, nevadí mi to, ale neumím si představit,jak se zabaví až sní všechny dobroty.neznáte nějaké nenáročné hry na doma?dík za tipy:gloria:
Není tady
Co takhle prohrábnout šatník a kufry, obětovat nějaké šminky, korálky atd. a nechat slečny uspořádat "miss narozeniny"? Nakonec by pár rodičů mohlo být i "porota" a zadávat jim různé úkoly ke splnění.
Není tady
Ellenečka: Myslím, že nemusíš mít strach, že by se dítka nudila
Jednak si pustí nejspíš nějaké CD a budou se u něj kroutit, pak taky můžou hrát takovou tu hru, kdy se nafouknuté balónky přivážou na nohy (dole) a všichni se snaží o to pošlapat a tak prasknout co nejvíc balónků soupeřům a přitom si hlídat, aby jim nikdo neprásknul ty jejich balónky. Vyhrává ten, komu zbyde nejvíc nafouknutých balónků....je to ale dost náročný na hluk
Děvčata kamarádky (tenkrát 9 let) se pak zabavila i tím šminkováním, vyprávěla si vtipy a vůbec dělaly docela bugr a maminku s tatínkem s klidem odložily do kuchyně
taky by mohly hrát nějaký stolní hry, jestli to jsou klidnější děti (Dostihy třeba vydrží dooost dlouho, do toho se s nima nepouštěj, jestli chceš mít trochu čas na sebe 
Upravil(a) Eva36 (28. 3. 2006 8:31)
Není tady
ta moje dcera tyto domácí oslavy dělá od prvního roku na základní škole a pořádá je i teď ( měla 17), prožili jsme ji zrovna teď v sobotu. Ještě se mi nestalo, že by potřebovali zabavit. Drbou, tancujou, teď hrájou monopoly, prostě vždycky si něco vymyslí. Musela jsem je o půl desáté rozpustit, protože malej chtěl spát.

Není tady