|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
hale04 napsal(a):
Hledám spřízněné duše, kterým už bylo padesát, jsou stále aktivní, mají všestranné zájmy a dokáží si najít čas i pro sebe, ne jenom pro rodinu a pro vnoučata (Jihomoravský kraj)
Ráda se připojím ke společným vycházkám do přírody (jsem z blízkého okolí Brna).
Ahojky. Taky mi už bylo -sát. Jsem ze západočeského kraje. Chce si se mnou někdo psát?
Není tady
Ahojte --sát mi bude v lednu,děti jsou z domu a tak zbývá čas na kamarádku,ale protože jsem se přestěhovala do Ústí nad Labem žádnou tady nemám.Ozve se mi nějaká?Těší se Alena.
Není tady
Ahoj -tak zatím se nikdo neozval -možná se to povede teď začíná být hezké počasí a tak je i lepší nálada na povídání někde u kávy nebo vínka -tak ústečandy napište.
Není tady
Škoda, bydlím od Vás moc daleko, taky jsem měla ...sát. zdravím!!!
Není tady
mě taky bylo ...sát!Hezký večer!
Není tady
Ahoj, děti už mají své zájmy, manžel taky a tak hledám spřízněnou dušičku která je taky pořád doma sama...do posilovny, na houby i na kávičku...je pořád o čem mluvit
Slaný a okolí 
Není tady
Zakouma napsal(a):
Ahoj, děti už mají své zájmy, manžel taky a tak hledám spřízněnou dušičku která je taky pořád doma sama...do posilovny, na houby i na kávičku...je pořád o čem mluvit
Slaný a okolí
proč nejsi z ÚSTÍ ach jo
ahojky
Upravil(a) dzifdayly (28. 4. 2007 13:49)
Není tady
Ahoj,prave som oslavila sat a dva roky.Sice si uz pisem s kamaradkou z Prahy,ale rada ba som si pisala este s niekym s podobnymi zaujmamimam tri dospele deti ,styri vnucence,jedneho manzela a zaluby:jazda na motorke-vylety po SR,CR a okolite staty,citanie knih,obcas vysivanie,pocitac,prechadzky prirodou,pokial mi to bolave nohy dovolia.
Není tady