Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 3. 2006 15:52

Nevěrná
Host

Děložní čípek

Dobrý den,
mám ženatého přítele. Jeho žena teď lítá po doktorech s tím, že má nález na čípku a po menstruaci pořád špiní.
Je šance, že to dostanu také?
Děkuji.

#2 28. 3. 2006 19:07

1Liska
Host

Re: Děložní čípek

Tak to bylo teda dost ošklivý přát někomu něco.Nojo co bychom chtěli od slušných,že?A možná zrovna podváděných a když už jsme u toho přání,tak vám přeji,aby vaši pánové si užívalii co nejvíc jim to půjde.
reta

#3 29. 3. 2006 7:11

b.girl.007
♥♥-----

Nebudu tu odsuzovat nevěru, na to se Nevěrná neptá.
Taky jsem teď měla problémy s děložním čípkem, lítala jsem po vyšetřeních atd. (naštěstí to nic není). První, co jsem se ptala - jestli můžu nějak nakazit přítele. Nemůžu. Čili pochybuju, že by tě nějak mohl nakazit od manželky.
Jinak - nevěra se mi nelíbí..

Není tady

#4 29. 3. 2006 9:40

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

aknelka, 1Liska: Co jinému přeješ, stane se. Jemu jednou, tobě dvakrát...tak pozor na to.
Nevěrná: zjisti, oč přesně jde a pak se nejlíp poraď se svým gynekologem. takhle na dálku je těžko něco poradit. hodně štěstí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí