|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Takže jsem oficiálně od Dr. potvrzená těhulka. Před chvilkou jsem volala na výsledky. Pozitivní. Na všechny snažilky prskam těhu bacily. A moc Vám všem snažilkám přeju aby z vás byli co nejdřív těhulky 
Není tady
Stejně mě bude chvíli trvat než si na to zvyknu, na ten jinej stav, že ze mě bude mamina. Mám obavy, jestli to všechno zvládnu, ale to je asi normální.
Není tady
Mišulko, taky moc gratuluju :-) A vítáme tě mezi námi :-)
Mišulko,posílám velkou gratulaci......................
Není tady
Velké gratulace,vítej....

Není tady
To jaro dělá divy
gratulujiiiii......
Není tady
Misulko, taky gratuluju a davej na sebe pozor.
Není tady
Ahoj Mišulko, koukám , že je tu další plzeňanda. Nějak jsme se tady rozmnožily. Taky doufám, že brzy zjistím //. Odkud jsi??? Já z Doubravky. Jo a taky gratuluji a tiše závidím. Za jak dlouho jste otěhotněli. My zkoušíme čerstvě - teprve týden. Pa a krásně tloustněte. Luci
Není tady
Není tady

Mišulko, také se přidávám s gratulací
Moc a moc zdravíčka a štěstíčka!!! Hezky si to užívej. pá
Není tady
Mišulko přidávám se ke gratulacím .... užívej si to .....
Není tady
Ahoj holky, všem moc děkuju.
Luci - já jsem se přivdala do Pňovan (20 km od Plzně) ale jinak jsem z Plzně - rodiče mám na Lochotíně a pracuju na Slovanech.
Snad to bude všechno v pořádku, hlavně to nezakřiknout!
Tak se pěkně tulte, jaro je tu! 
Není tady
Jo, někdo se ptal, jak dlouho jsmeto zkoušeli, tak začali jsme na silvestra 2005/2006 
Není tady

Holky, já jsem dříve bydlela také v Plzni a vdala jsem se. (už jsem teda vdaná podruhé) Moc na ráda na to město vzpomínám a mám tam i kamarády s kterýma jsem v kontaktu. Jednou za rok tam vždy s manželem jedeme. Moc ráda na ty lidi a na to všechno tam vzpomínám(mimo bývalé rodiny). Takže všechny tam zdravím a přeji hezký den!!!
Není tady
Také se řidávám ke gratulacím. Přeji hlavně hodně zdravíčka 
Není tady