18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Irčo, já rodila v Podolí a bááájo! Nemůu si stěovat na jedinou věc, porod bez problémů, krásné prostředí, nové sály, příjemný personál, výborné jídlo, a tak bych mohla pokračovat. Před rokem jsem byla u Apolináře na mimoděloní a hrůza, u bych tam nikdy nela. Nato rodit. Vřele doporučuju, a budeme mít dalí mimi, stopro jdu tam!!!
Není tady
Já se chystám do Motola za pár dní, tak dodám slohovou práci s vlastní zkueností...
Není tady
Ahoj Iren,
Rodila jsem tam v roce 2003.Neplánovaně a předčasně v 31+5 t.t. Neměla jsem ani připravenou taku s věcmi,ani vypsané papíry ke jménu dítěte.To nebylo z lenosti.Myslela jsem si ,e mám jetě dost času...
Zkuenosti mám dobré i horí.Kdy mě přijali,proběhlo vyetření,byla jsem jen ze veho vyvalená a pořád si v duchu opakovala,e se mi to jen zdá... Pak mě odvezli na hezký růový pokoj,byla jsem tam sama,sestřičky byly straně hodné,dokonce nabízely i práek na spaní.Já nechtěla,straně jsem se bála,e usnu a stane se něco hroznýho.Druhý den přiel porodník,pediatr ,doktorka z JIRP...koukali,povídali.Nevěděla jsem ani jestli nebudu rodit císařem.Slíbili,e pro mimi udělají maximum.Na přípravnu u jsem si musela dojít sama,táhla jsem oblečení,boty,taku s věcma... a bolesti
Pak klystýr ,holení (já u si na to doma nedosáhla)a sestra mi řekla(mladá,strohá bloncka),e mě tam hodinu nechá... No,bolesti jsem měla hodně,brečela jsem... Ale asi to bylo i tím,e jsem si to vechno představovala jinak.Cítila jsem se tam straně sama.Pak ta kravajzna na mě přila do sprchy a řekla mi,e kdybych místo toho skřehotání radi dejchala a má miminko kyslík.Nakonec jsem stejně dostala epidurál.Pak ten samotný porod u byl v pohodě.Měla jsem tam straně hodnou paní doktorku i pana doktora.Pořám mi ahal na kolena(kaňour jeden ).Vaík se narodil (krásnej,baculatej ),odnesli ho na umytí a odsání a pak mi ho přinesli...Jak uvidí to SVOJE dítě ...je vechno pryč.Já jsem byla tak zblblá,e jsem se ptala sestry,jestli si na něj můu áhnout Pak mi ho bohuel museli jako předč.nar.miminko odvézt na JIRPku.Já jsem měla stranou ízeň i hlad... .Sestra mi dovezla skleničku čaje a p.ptáčka s rýí
Maso po porodu.
Za čtyři hodiny u jsem chodila.To,e můu jít za svým synáčkem mě donutilo...
Omlouvám se,e jsem se tak rozepsala.
Je to asi vechno o tom,e porodit musíme,záleí na tom,kdo se v tu chvíli okolo nás motá a pečuje o nás.Take se neboj,měla jsem pouze tu zkuenost s jednou hloupou sestrou.Ale u některých zdravotníků to tak holt je.
Kadopádně o předčasně narozené děti se tam starají opravdu vzorně.Sice občas lehce bez emocí...
Tak se jetě jednou omlouvám za ten román...
Upravil(a) penizek (28. 3. 2006 11:15)
Není tady