29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
máme doma 2 činčilky, každou v jiné kleci,které máme vedle sebe.Holka je stará rok a půl a kluk asi něco přes půl roku.Snažíme se je dát do jedné klece, ale nedaří se nám to.Samička na něho útočí, i ve volném prostru.Nemáte prosím nějaké zkušenosti.Dík:
Romča nemám přímo zkušenosti s činčilkama ale s osmákama, no ted je už asi těžko dáš dohormady. Nejlepší je aby byli spolu hned od začátku.
I já jsem ted dala svému osmáčkovi nového kamaráda, jsou to oba kluci, ze začátku se hodně prali, určovali si postavení a ted už jsou velcí kamarádi.
Není tady
Ahoj Romčo,
taky máme činčilu - holčičku a sousedka měla činčilího chlapečka. Chtěla je pořád seznámit, ale nešlo to. Naše holčička ho honila po celém pokoji a když jsme je měli v náručí, hned se mu zakousla do čumáku nebo do ucha. Seznámení nakonec dopadlo tak, že když ten chudák viděl tu naši bestii jen z dálky, už se schovával někde v koutě. Její škoda, umře jako panna. Dělám si legraci, ale fakt je, že u každého chovatele ti řeknou, že vytvořit pár je u činčil problém. Prostě jsou vybíravé. Takže opatrně, ať ti ta holka toho kluka nesežere.
Není tady
Ahoj Svas,
to jsi mě teda nepotěšila.Já pořád doufám že až sameček sexuálně dozraje, tak si ta naše hvězda dá říct.Je celkem dominantní,ale naše zlatíčko.Neví o co prichází.
Není tady