|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Všechny moc zdravím,
po nachlazení, které jsem nechtěla přecházet jsem opět tu. Už je to v pohodě. V pátek jsme byli v poradně a vše je OK. Celkem jsem si odpočinula a do práce se mi vůbec nechtělo. Miminko se pěkně hýbalo, říkala jsem si, ještě že ty kopance necítím!!
A je 8 cm velké a opravdu hodně živé
asi má po kom.
Tak se mějte hezky a někdy pa
Není tady
Jé Ivi,máme termín skoro nastejno.Já jdu do poradny 12.4.,to mě budou nabírat krev na všechny ty testy.Miminko uvidím až někdy kolem 20.týdne na velkém UZ a už se nemůžu dočkat.Ale myslím,že už v té době budu cítit pohyby,už u prvního to bylo v 19.týdnu a u druhého je to prý ještě dříve.Už ti roste bříško?Mě zatím ne,ani jsem ještě nic nepřibrala,teda zhubla jsem na začátku 2kila a porád mám stejně.Jsem zvědavá,kdy to zvětšování přijde,u prvního jsem měla teprve ve 20.týdnu kilo nahoře.Asi to bude stejné,no uvidíme.Opatrujte se s miminkem,pa Iva.

Není tady
Ahojky Ivi,
tak zatím jsem nic nepřibrala. Doktorka se skoro smála, když jsem se divila, že vážím pořád stejně. Říkala, že by na mě už vrčela, když bych přibrala. Můžu přibrat jen 9 až 10 kilo. No uvidíme. Jinak mimíska jsem krásně viděla!!!! Je to strašně krásný,
vidět ho, jak se tam mrská a předvádí!! Bříško musím vždy vyšpulit, aby bylo něco vidět, ale vše je OK.
Na velké odběry jdu 14.4., takže uvidíme.
Teď přestavujeme koupelnu, kuchyň, okna, dveře atd. takže se sprchuju v práci, abych nesmrděla 
Určitě si napíšem, jak na tom jsme, odkud jsi???
Není tady
Ivčo,já jsem přímo z Hradce Králové.Taky už se těším,až malé uvidím.Naposledy jsem ho viděla někdy v 7.týdnu a to už je dlouho a navíc toho ještě nebylo mnoho vidět.Necháš si říct co to bude?My jsme se domluvili,že si necháme překvapení,ale nevím,jestli to vydržíme.Poprvé jsme to věděli na sto procent,musela jsem na plodovku,takže teď to zkusím vydržet,chtěla bych vědět,jaké to je ,to překvápko až na sále,když ti doktor řekne...ták maminko máte.....Určitě napíšu,jak dopadnou odběry,doufám že tentokrát nebudou žádné komplikace.Mějte se s miminkem moc dobře,opatrujte se,pa Iva.

Není tady
Ahojky,
myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá. To já jsem mimíska viděla tak po třech týdnech a teď po pěti. Myslíš, že je možné, aby ve 13 týdnu byl 8 cm velký?? Není malý?? Četla jsem,že ve 12 týdnu má mít 9 cm. Tak teď nevím. Dr. nic neříkala.
K jaké dr. chodíš??
Zatím nevím, jestli si to nechám říct, domluvím se s přítelem. Jinak jsem si dnes zkoušela čínský horoskop,kde Ti vyjde,jestli budeš mít chlapečka,nebo holčičku. Vyšlo mi, že holčičku, což si taky myslím. Nevím, jak, ale nějak to cítím.
Tak se drž a zatím pa
Není tady
S tou velikostí miminek je to těžký,někdy stačí rozdíl ve výpočtu pár dnů a už je to třeba plus mínus 1cm.Tak se neboj,ono se to určitě srovná a víc ti řeknou na velkém UZ.Já byla dvakrát před otěhotněním u kartáře a kartářky a oba mi tvrdili,že budu mít holčičku.Ale spoléhám na to jen trochu i když ta kartářka je fakt dobrá a trefila se perfektně do měsíce kdy otěhotním.Řekla prosinec a stalo se.Tak uvidíme v září,jestli se trefila.Už jste přemýšleli o jménech?My už máme asi jasno,kluk bude Matyáš a holka Eliška Nela.Ty dvě jména u holčičky proto,protože mám rodit na konci září a Eliška má svátek 5.10.,takže bude slavit na Nelinku 2.2.,aby to neměla hned za sebou.Tuto neděli jsme na veletrhu v Brně koupili kočárek,bylo to tam výhodné a koupili jsme neutrální barvu,která se hodí na chlapečka i holčičku,je do béžova.Taky se držte a neboj,miminko je určitě v pohodě,tak buď taky.Zatím pa Iva.

Není tady
Ahojky, o jménech jsme zatím nepřemýšleli. Pokud to bude kluk, tak přítel chce Mirka (jelikož i on je Mirek a chce pokračovat v tradici
) no a o holce....mě se líbí klasická česká jména, jemu zas Kristýna, atd......teď máme ale jiné starosti ohledně přestavby domku. Tak na to není zas tak moc čas.
Dnes mě naštval,kvůli ceně za svatební oznámení a za cenu šatů, že je to drahé. Už jednou jsme to probírali a teď zase. Asi se zblázním....

No nic, tak díky za info o velikosti miminka, taky věřím, že je OK.Podle toho, jak se tam mrská..
už teď je to největší zlatíčko!!!!
Hezký den
Není tady

Ahoj Ivule. Můžu se zeptat, kde jsi byla u kartářek? Já jsem totiž také byla před umělým u kartáře a vše, co mi řekl se splnilo, tak jsem tam byla ještě jednou byla, když jsme se dozvěděli, že opravdu čekáme kluka(on mi ho předtím také předpověděl) a tak jsem zvědavá, jak mu to vyjde s porodem a tak. Tak jsem zvědavá i na tebe, zda to vyjde:)
Ahoj Ivano26, jak jsi psala o tom mrskání mimča, tak když jsme byli na ultrazvuku jako ty, tak se říká, že je to nejkrásnější ultrazvuk, neb je tam vidět celý a také se tam nejvíc hýbe. Já jsem se úplně lekla, když jsem to viděla, co tam dělá, a hned jsem se ptala, zda mu něco není, že tak sebou skáče a doktor se smál, že se v téhle době hodně hýbyjí, že jim narůstají svaly a že všechno zkouší
Máme to na videokazetě, takže když se na to díváme, tak se opravdu musím smát. Je to nádhérné, viď.
Holky, tak ať mimískové hezky rostou a pořádně kopou:D Mějte se pá
Není tady
U kartářky jsem byla v Hradci a u kartáře v Pardubicích.Ta kartářka se trefila lépe,ale taky řekla,že bude komplikovanéjší porod,tak mám trochu obavu,ale prý to dopadne ok,já i miminko budeme v pořádku.Už první porod byl horor,takže jsem připravená na cokoliv.
Těším se také na první pořádný UZ až uvidím mimíska.První mimčo mám taky nahrané na videokazetě,tak si ji teď s sebou zase vezmu a doufám,že nám to všechno pan doktor nahraje.
Ivčo,ty starosti ti vůbec nezávidím,nám dneska roznášeli po baráku předběžné výpočty,kolik zaplatíme za náš byt ve 3.privatizační vlně.Je to skoro 300 000Kč,takže nás čeká krásná nová půjčka,protože nemáme ušetřené nic.Čeká nás tady 20 let splácení,budeme si brát rovnou víc i na auto,protože náš 16 let starý dědeček na kolečkách už dosluhuje a brzy se odebere do věčných lovišť.Zaplať bůh,že prezident alespoň podepsal to zvýšení porodného a hlavně rodičovského příspěvku.Jinak nevím,jak bychom to zvládali.Mimčo si chci užít,takže minimálně do tří let děťátka s ním chci být doma.Takhle to snad půjde....Opatrujte se všechny,ať nám miminka krásně rostou,pa Iva.

Není tady
Ahojky,
dnes jsem se dozvěděla, že nám spořitelna neproplatí myčku. I když ji vestavnou do kuchyně. To nám trošku hnulo žlučí.......
Taky se moc těším, až zase mimíska uvidím a budu vědět, že je vše OK.
Ivi, u jaké kartářky jsi byla?? A kde v Hradci?? Popř. kolik to stálo?? Taky by mě zajímalo, jak budu rodit
no uvidíme. Můj první porod, tak doufám, že to nebude nic hroznýho. Celkem se bojím bolesti, když tak si nechám epidural, jsem posera, ale jinak to asi nepůjde
i když tam se mnou bude přítel (v té době už manžel, takže bude velká opora 
Tak hezky si užívejte jara 
Není tady
U kartářky jsem byla na ubytovně Harmonie na Moravském předměstí.Jmenuje se paní Šťastná,stálo mě to myslím250Kčtady je její telefonní číslo:728556924.Objednává tak do týdne až 14dnů.Mě to u ní trvalo asi hodinku,do minulosti se trefila na 100procent,řekla mi i dost detailů a podrobností a budoucnost zatím také dost vychází.Jo,já za celou dobu skoro nepromluvila,takže fakt neměla z čeho čerpat.
Jinak porodu se neboj,ani bolesti,je to snad jediná bolest na světě,která má smysl a na jejím konci je ta nejsladší odměna.Mně pomohlo,že jsem myslela celou dobu na miminko,jak to mátěžký,protlačit se na svět tak těžkou cestou a pak mi na to abych litovala sebe už prostě nezbyl čas.A partner je taky super opora,já ho tam měla i poprvé a doslova mi zachránil život,takže teď,jak sám říká,se těší na další akcičku.
Krásně si užívej svatební přípravy,já se vdávala skoro před 12lety a šla bych do toho hned znova a dokonce s tím samým partnerem:-)))))Přeju ti ať máte ve společném životě tolik lásky jako já i po tolika letech.Je to dar a v dnešní bláznivé době skoro zázrak.Vybrali jste taky moc hezké datum,my se brali 9.4.1994,to bylo taky super.Pozdravuj mimíska,už se těším až se nám ty naše pr... ozvou a my ucítíme první kopanečky.Pořád si sahám na břicho,jestli to neucítím,ale to je moc brzy,možná za 4týdny už to bude....Zatím se opatrujte,pa Iva.

Není tady