27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj dámy, nemáte některá zkuenost s vacupressem? Stojí to za ty peníze? U se na sebe nemůu ani podívat. Snaím se jíst zdravě, 3x týdně chodím na spinning, do toho hraju volejbal ale připadám si den ode dne tlustí. Je to hrůza. Je mi 37, tak to moná bude tím věkem, ale pořád doufám, e se s tím dá něco dělat. Mějte se. Macek
Není tady
Taky jsem chtela zkusit vacupress, ale asi za 2tydny do toho vrazim ty penize a pujdu tam. Musi se to ale nekolikrat opakovat,tak doufam, ze to casove i financne vydrzim
Není tady
No právě, peněz je to teda váně dost. Mělo by se to opakovat nejméně 10 a jedna kůra (1,5hod) stojí 800,00. Ale také o tom silně přemýslím. Prý to funguje. U ví kam na to půjde? Určitě dej vědět jak jsi dopadla. Drím palce. Macek
Není tady
Marcellina napsal(a):
Ahoj dámy, nemáte některá zkuenost s vacupressem? Stojí to za ty peníze? U se na sebe nemůu ani podívat. Snaím se jíst zdravě, 3x týdně chodím na spinning, do toho hraju volejbal ale připadám si den ode dne tlustí. Je to hrůza. Je mi 37, tak to moná bude tím věkem, ale pořád doufám, e se s tím dá něco dělat. Mějte se. Macek
Vacupress za to stojí a je dobré zkombinovat 1. návtěvu s lymfovenem - nastartuje lymfatický systém a dalí návtěvy se skořicovým zábalem. Ano je zapotřebí alespoň 10 kúr, aby to mělo efekt. A pokud si zakoupíte permanentku, tak Vám jedna kúra vacupressem vyjde na 400,--. Avon-relax-centrum.com.
Ahoj zkuenosti s vacupresem nemám ale s vacunautem ano tady v Ústí jsme ho měly ale asi jsou tady líný lidi a tak se přesunuly do Prahy ten teda je drahej ale mě to moc vyhovovalo a zhubla jsem fakt pěkně a tak ted Praandám závidím.více se dovíte na internetu.jo a vacunaut si pořídil i Robi Wiliams ten na to má penízky.tak ahojky Alena
Není tady
Ja jsem vacupress vyzkousela asi 9krat a myslim, ze to docela pomohlo. Ale ja mam hodne svalnate nohy, takze to jde pomaleji a chce to trpelivost. Ja jsem z Bystrice pod Hostynem, coz je male mestecko, takze jedna zhruba trictvrtehodinova masaz me stoji 250Kc. Je tam na to sikovna pani, ktera mi nedela pouze vacupress, ale i skoricove zabaly, protoze samotny vacupress je spise jen na celulitidu a zabaly na objem. Zabal me stoji 200Kc a lezim tam alespon hodinu. Akorat se musi udrzovat pitny rezim.
Není tady
Ahoj..po kolika kůrách (vacupress + lymfodrená + skořicový zábal) by měl být vidět první výsledek? Jsem tíhlá, ale mám trochu "poltářky" na bříku a stehnech..take mi jde spí o modelaci ne o hubnutí.
díky
Není tady
Ahoj holky, s Vacupresem pracuju asi deset let, take nějaké zkuenosti mám. V ádném případě to není prostředek ke snadnému zhubnutí. Takový bohuel jetě nebyl vynalezen. Pokud ena potřebuje zhubnout větí počet kilo, je to dobrý pomocník, ale musí ho samozřejmě doprovázet dieta a cvičení. Výborný je pro eny, které mají celulitidu, nebo "jen" potřebují zformovat a zpevnit postavu. Masáí je opravdu potřeba nejméně 10 a musí se hodně pít.
Není tady
Ahoj holky,je to presne tak jak pise Lueta,ja na lymfodrenaze a banky chodim casto a take s temi pristroji pracuji,efekt je dobry ale docasny pece o telo musi byt cely zivot ach jo uz nam nikdy nebude 20:-) preji hodne stesti pa Lana
Není tady
tak me to teda vubec nepomohlo
Není tady
Chtěla bych se také podělit. Jeliko jsem toho o vacupressu na internetu hodně načetla a výsledky nejsou bohuel u kadého tak růové, jak nám salóny podsouvají. Byla jsem skeptická vůči tomu, jaký bude výsledek. Na serveru Nebe Slev jsem narazila na slevu celé kůry ve Studiu Corpoline za poloviční cenu. Bylo příjemné toho vyuít, jeliko kompletní kůra by stála přes pět tisíc korum a jak mě i v salónu poučili, je skutečně potřeba minimálně 6 návtěv. Po deseti návtěvách to bylo u patrné. Sice pravidelně sportuji a snaím se jíst zdravě , ale musím uznat, e se několik centimetrů ztratilo a kůe zpevnila. teď chodím na udrovací cvičení a nemohu si vynachválit. navíc to mám díky jejich facebooku levnějí.
Není tady
Práky na hubnutí - https://acaiberry900.com Nevěřila jsem, e se mi povede zhubnout. Zkouela jsem doslova vechno bezcukrovou dietu, bezlepkovou dietu, Dukanovu dietu, hladovky někdy se mi povedlo zhubnout 3-4 kilogramy, ale rychle jsem se vrátila na původní váhu. Nechtěla jsem takový výsledek....Můj metabolismus byl stále horí, a já ztrácela naději, e se nakonec povede... K dalím tabletám podporujících hubnutí jsem byla skeptická. Ale přemluvila mně sestra, díky Acai Berry se mi povedlo zhubnout.
Upravil(a) nikibeteee (3. 1. 2023 11:53)
Není tady