29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se zeptat pana doktora,co potřebuju vědět a mít vyřízené když chci dát dítě k adopci? Mám 7měsíčního kluka a bohužel ho musím dát pryč a chci aby se o něj někdo dobře postaral. Otce má, ale už 3měsíce se o nás nezajímá a 3týdny sem ho neviděla, nevím kde je a hledá ho policie. Mám papír o určení otcovství a pokud chci dát malýho k adopci, tak potřebuju podpis otce? když nevím kde je a hledají ho kvůli krádeži a bůh ví čemu ještě. Prosím vás odpovězte mi jak ta adopce probíhá a pokud možno detailně a jak dlouho to tak trvá. Vím, že dělám chybu ale bohužel to jinak nejde a neříkejte že ano jen mi odpovězte. Moc děkuji
Není tady
Zavolej na Fond ohrožených dětí, je to dobrá organizace - tam už Ti poradí přesně, co a jak. Jejich stránky najdeš na http://www.fod.cz/
Není tady
:|Nevim,ale pripada mi to hodne smutny. Ale zase na druhou stranu, neznam situaci,nesoudim.Asi vite co delate a kdyz ho date do adopce,tak bude o dite postarano.Kazdopadne bych rada vedela,jak se Vam dari a jak jste to vyresila, dekuji.
Velice mě překvapil tvůj dotaz. 18.3. jsi se nás ptala, jak dál studovat a řešila jsi brigádu a po pár dnech si se rozhodla dát svého chlapečka k adopci. Samozřejmě , že neznám všechny okolnosti, ale přesto by mě zajímalo, jak se k tomu staví tvoji rodiče, u kterých bydlíš. Myslím si, že by jsi měla všechno v klidu znovu přehodnotit a pokud budeš stále přesvědčena, že děláš dobře, pak tu adopci udělej. Ale mám strach, aby jsi nejednala unáhleně, ovlivněná zklamáním z jednání tvého přítele.
Nikabb, život se někdy dokáže hodně zamotat. Teď vidíš jako nezbytnou adopci syna, ale to je již nezvratný krok. Jsou i jiné možnosti /třeba i přes MAYOU navrhovaný FOD, pěstounská péče/, kde by o syna bylo postaráno, Ty bys mohla k jeho výchově přispět a nebyl by to definitivní krok...
Ovšem chápu, že u dítěte běží čas 2x rychleji zejména tehdy, když má být v ranném věku umístěno do "nové" rodiny.
Není tady