Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 3. 2006 10:48

Karin
Host

pomozte mi z kolotoče

Dobrý den,
jsem tady dnes poprvé a moc se mi líbí jak si tady všichni vzájemně radíte a pomáháte.
No vůbec nevím jak začít před půl rokem zkončil můj vztah. Opravdová láska, ale ve vztahu byla spousta problémů a tak jsem to ukončila. Jenomže já přítele pořád miluju a on me taky obcas se spolu scházíme a vydycky když se sejdeme jsme spolu myslím sexuálně, i v jiných věcech si rozumíme smějeme se a provádíme různé blbiny. Abych nezapomnela rozchod se týkal toho že si obcas prihnul s kamarády a kolem sebe mel vždycky spoustu holek i když s nimi nikdy nespal hrozně jsem žárlila a podezírala a tak se to pořád stupnovalo, vždy jsme se na chvilku rozesli a pak se zase dali dohromady, poradte mi jak z toho kolotoče ven.

#2 25. 3. 2006 11:04

Keysi1
Host

Re: pomozte mi z kolotoče

Ahoj.Ja viem ze sa to lahko hovori,ale v skutocnosti tazko robi.Ale kazdopadne bud s niekym si a naucis sa tolerovat jeho povahu,jeho zlozvyky,alebo popripade on sa zmeni a bude respektovat,ze ti niektore veci vadia a prestane ich robit,alebo potom s tym clovekom skoncis,ale definitivne.Lebo take to raz sme,raz nie sme to nie je dobre ani pre teba ani pre nho,lebo obaja by ste mozno mohli mat trvalych partnerov,ktory by vam vyhovovali,ale to ze neustale sa navzajom provokujete vas brzdi.

#3 25. 3. 2006 11:08

Karin
Host

Keysi1 napsal(a):

Ahoj.Ja viem ze sa to lahko hovori,ale v skutocnosti tazko robi.Ale kazdopadne bud s niekym si a naucis sa tolerovat jeho povahu,jeho zlozvyky,alebo popripade on sa zmeni a bude respektovat,ze ti niektore veci vadia a prestane ich robit,alebo potom s tym clovekom skoncis,ale definitivne.Lebo take to raz sme,raz nie sme to nie je dobre ani pre teba ani pre nho,lebo obaja by ste mozno mohli mat trvalych partnerov,ktory by vam vyhovovali,ale to ze neustale sa navzajom provokujete vas brzdi.

Díky moc že jsi napsala , ale já to sním kolikrát skončila abych ho potrestala ale on se vždy začal chovat jako vyměněný , byl najednou milý , pozorný, a já byla pro něj nejlepší na světě ale jak jsem se k nemu vrátila a věděl že me má jistou zacalo to nanovo chodil si s kámošema a na mě kašlal, a když jsme spolu o tom hovořily vždy mávl rukou že jsou to jen mé výmysly

#4 25. 3. 2006 11:23

Keysi1
Host

Karin ono je to tak,ze chlapi to nesmu pocitit,ze maju nieco iste a ze su nad vecou,lebo inak si to co maju v dlani prestanu vazit.Aj moj je niekedy taky,ze by som ho mohla natriet na chlieb.A niekedy ma take obdobia ze sa nevie zmestit do koze.Ale co uz.Ja si len mavnem rukou,ale ked mi uz ide na nervy,tak mu to poviem,ze ho mam plne zuby a on skrotne.

#5 25. 3. 2006 11:25

nikabb
♥♥-----

Podle toho co píšeš si myslím, že si tě prostě omotal kolem prstu a musíš vědět ty sama jestli když ti říká miluju tě, tak jestli to myslí vážně. Poradím ti abyses ho nevšímala. Zajdi někam ven s kámoškama sama na nějakou pařbu, když bude doma přítel ale bez něj. Prostě si choď za zábavou sama a měj dobrou náladu. Uvidíš jestli začne žárlit nebo mu to bude jedno. Tak poznáš jestli o tebe opravdu stojí.

Není tady

#6 25. 3. 2006 11:32

Karin
Host

nikabb napsal(a):

Podle toho co píšeš si myslím, že si tě prostě omotal kolem prstu a musíš vědět ty sama jestli když ti říká miluju tě, tak jestli to myslí vážně. Poradím ti abyses ho nevšímala. Zajdi někam ven s kámoškama sama na nějakou pařbu, když bude doma přítel ale bez něj. Prostě si choď za zábavou sama a měj dobrou náladu. Uvidíš jestli začne žárlit nebo mu to bude jedno. Tak poznáš jestli o tebe opravdu stojí.

Ahojky no jenomže tohle já už vyskoušené mám. A víš co vždycky když jsem někde byla tak mi řekl že jsem děvka at si to s ostatními kluky užiju, mě tohle moc mrzelo protože já na te pařbe s nikým nebyla jela jsem se proste jen bavit, ale chyba byla i ve mě já jsem mu lhala když se zeptal, co jsem dělala atd. řekla jsem že jsou to moje věci. A že jsem na žádné pařbe nebyla , možná jsem jen nechtěla slyšet to ty jsi devka. Nechápu proc na me tak působí vím že se umí chovat jako prase ale i velmi mile

#7 25. 3. 2006 11:35

nikabb
♥♥-----

Tak mu prostě řekni, že sis to užila dobře a jestli se mu na tom něco nelíbí, tak ať chodí s tebou a všímá si tě. Jinak se prostě cítíš sama a užíváš si bez něj.

Není tady

#8 25. 3. 2006 11:49

Karin
Host

nikabb napsal(a):

Tak mu prostě řekni, že sis to užila dobře a jestli se mu na tom něco nelíbí, tak ať chodí s tebou a všímá si tě. Jinak se prostě cítíš sama a užíváš si bez něj.

Jenomže já jsem na to meká, raději utrousím malou lež. Chtěla jsem začít nový vztah vydrželo to měsíc i když ten kluk byl skvělej udělal by pro mě cokoli a já jsem ho poslala k vodě protože jsem do něj nebyla zamilovaná pořád myslím na toho bývalýho. Vždy když se kolem něho točí jiná a on mi vykládá jak ho chce zacnu brutálně žárlit a jako by mě to dopovalo at udělám cokoli aby byl zase můj, i když bych nejradej byla kdyby nebyl.
Tam je tolik ublížení navžájem a vždy si to jen vyčítáme jenomže já kráva si pořád myslím že příště už to tak nebude, on když se opije nadává mi do krav atd. Zřejmě si ho nechávám jako pojistku at se mám s kým milovat protože já nemám ráda vztahy na jednu noc a s ním vím už co a jak, a na nikoho jiného jsem ještě nenarazila i když nejsem ošklivá, přátelé říkají, že bych mohla mít 10 kluků na jednom prstě zároven ale oni jak kdyby ze me cítili to napetí nechápu to

#9 25. 3. 2006 11:54

Karin
Host

nikabb napsal(a):

Víš jak dlouho ten kolotoč už trvá? půl roku asi jsem blázen že?

#10 25. 3. 2006 12:01

nikabb
♥♥-----

Řekla bych že si na něm doslova závislá a to není dobře měla bys o tom popřemýšlet nebo zajít někam k psychologovi. Já měla kluka kterej byl hrozně žárlivej a to doslova chorobně. Jen se na mě podíval jinej kluk a už mi nadával a nehnul se ode mě. Nakonec mu moje kámoška napsala, že je konec a on chtěl spáchat sebevraždu. Ale proč? na světě je tolik jiných kluků a lepších který ti za to stojí, tak vem rozum do hrsti a nech ho plavat když se nezmění. Nebo se budeš pořád trápit a to přeci nechceš ne?

Není tady

#11 25. 3. 2006 12:12

karin
Host

nikabb napsal(a):

Řekla bych že si na něm doslova závislá a to není dobře měla bys o tom popřemýšlet nebo zajít někam k psychologovi. Já měla kluka kterej byl hrozně žárlivej a to doslova chorobně. Jen se na mě podíval jinej kluk a už mi nadával a nehnul se ode mě. Nakonec mu moje kámoška napsala, že je konec a on chtěl spáchat sebevraždu. Ale proč? na světě je tolik jiných kluků a lepších který ti za to stojí, tak vem rozum do hrsti a nech ho plavat když se nezmění. Nebo se budeš pořád trápit a to přeci nechceš ne?

Já teda sebevraždu neplánuju ani jsem na to nikdy nemyslela, ale řeknu ti to takhle já když jsme spolu začali chodit tak jsem nikdy nežárlila jen malinko tak zdravě , ale  on hrozně moc jako kdyby mě to za ten cas naučil,
já ho nikdy nepodvedla ale on byl s jinýma ne sex ale líbačky a řeknu ti to taky pekně bolí, znáš to pořekadlo ? podle sebe soudím teba. pořád mě viděl s nekým jiným ale jen v jeho hlavě no a nakonec se to obrátilo a já žárlila jako blázen. A víš co máš pravdu dnes mám volno vezmu kamarádky a půjdem někam pařit nebo aspon na skleničku a ho vymažu z hlavy jednou pro vždy stejně ted když nad tím vším co si píšem přemýšlím , jediné co mi po nem zbylo je ty jeho zlozvyky které já jsem nikdy neměla, hodím vše už konečně zahlavu a budu hledat jinde,moc díky

#12 25. 3. 2006 12:29

nikabb
♥♥-----

Nemáš zač jen sem ti něco napsala, ale rozhodnutí si udělala ty. Tak hodně štěstí a užij si to.

Není tady

#13 25. 3. 2006 20:09

mirka1005
Host

Dobrý deň,
som 5 rokov vydatá, mám krásnu dcérku, super manžela až na jednu vec. Neklape nám to sexuálne. Skrátka má sexuálne problémy,s ktorým sa aj liečil, ale bohužial bezvýsledne. Asi pred dvomi rokmi som sa zoznámila s jedným mladým mužom, ktorý ma veľmi priťahoval a ja jeho takisto, jednoducho zaiskrilo to medzi nami hneď  ako sme sa videli. Začali sme sa stretávať a postupne sa z nás stali milenci, a následne sme sa do seba zamilovali. On má tiež partnerku, ktorú má veľmi rád a nikdy by ju neopustil, okrem toho je odo mňa o 7 rokov mladší...Napriek tomu viem, že ľúbi aj mňa, a nie je schopný ma opustiť aj keď ja som to skúšala už mnohokrát aj ked ho milujem.... Sex s ním je úžasný, s manželom to nejde,sex potrebujem a ešte k tomu ho ľúbim. On ľúbi priateľku aj mňa, ja ľúbim len jeho, manžela už som ľúbiť prestala. Najhoršie na tom je to, že náš vzťah je neperspektívny a mne už to prerástlo cez hlavu. Najradšej by som to s ním skončila, pretože som si celkom zničila vzťah s mojim manželom, ktorý sa už asi nenapraví. Myslím na neho každý deň, keď som s ním je mi strašne krásne, vzrušuje ma už len pomyslenie na neho, to isté cíti i on. Napriek tomu vieme, že spolu byť nemôžme. Mám z toho už depresie, k manželovi už nič necítim, je to pre mňa utrpenie byť s ním, aj keď na druhej strane som od neho finančne závislá. Som zúfalá z tohto stavu, vôbec si neviem rady, čo mám robiť....

#14 25. 3. 2006 21:35

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Předně si musíš ujasnit co vlastně očekáváš že se stane.Na jedné straně milenec bez perspektivy vztahu,na druhé manželství v troskách.Poletuješ mezi tím.Zastav se a popřemýšlej kde je tvoje budoucnost.
Myslíš že by jsi se dokázala finančně osamostatnit? Mohlo by to pro tebe být východiskem jak si dát život do pořádku.Ovšem neměla by jsi zapomínat na to že máš malou dceru,a vybírat řešení které jí co nejméně poškodí.

Upravil(a) anka (25. 3. 2006 21:36)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí