|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Čas od času se mi ve snech vrací bolestný zážitek z minulosti, který hodně ovlivnil můj život. Přes den si na to nevzpomenu, usínám spokojená,a i když nechci, tak se mi ta hrozná událost vrací do snů a čas od času přehrává, jak film. Stejná slova, stejné pocity až většinou se z toho probudím.
Jak se toho zbavit a nějak to v sobě odblokovat, aby se mi to nevkrádalo do snů?
Není tady
Hana1 napsal(a):
Čas od času se mi ve snech vrací bolestný zážitek z minulosti, který hodně ovlivnil můj život. Přes den si na to nevzpomenu, usínám spokojená,a i když nechci, tak se mi ta hrozná událost vrací do snů a čas od času přehrává, jak film. Stejná slova, stejné pocity až většinou se z toho probudím.
Jak se toho zbavit a nějak to v sobě odblokovat, aby se mi to nevkrádalo do snů?
Podle mého názoru jsi se s tím bolestným zážitkem dosud nevyrovnala, nevypořádala ses s minulostí a přetrvávají v tobě negativní emoce, které tě se situací pořád spojují. I když si na to přes den už ani nevzpomeneš a usínáš v klidu, stejně to v sobě máš. Podvědomí neobalamutíš, ve spánku ti všecko detailně připomene.
Není tady
Odblokace závisí na přijetí a pochopení dané situace, její příčin, a zařazení na patřičné místo v časoprostorovém schématu.
Jedna z účinných a relativně bezpečných metod je Alfa psychregrese, odreagování a korekce v hladině alfa.
Není tady