29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Babucha napsal(a):
Ferda napsal(a):
a ze serialu
ty ktere muzete zhlednout v CR simpsonovi a South Park
v americe jsem nasla 3 serialy ktere jsou 100krat lepsi a zabavnejsi nez simpsonovi atd
Beavis and Butthead
Family guy
a Futurama
nevim zda je v CR mozne je videt,snad jo..jsou super!! hlavne Family guyFuturama je SUPER!!!
a na čem to dávají, že to neznám????
Není tady
Tu Futuramu jsem dostala na cd... Je to od tvůrců, co dělají i Simpsonovic rodinku
Není tady
Babucha napsal(a):
Tu Futuramu jsem dostala na cd... Je to od tvůrců, co dělají i Simpsonovic rodinku
aha tak proto to neznám...
Není tady
jo jo ta Futurama je vazne super..
ten Family guy je jeste lepsi..co se tyce humoru to vylozene "curas" do kalhot:))))
Beavis and Butthead je take super..nekdo to miluje,druhy nesnasi...nic mezitim neni..o dvou 14 letych pubertacich kteri furt chcou zenskou a tak podobne/....ale jak stupidni..no super!!!
mam to na DVDckach v anglictine....pokud byste meli zajem bychse to pokusila prepalit
Není tady
Ferda napsal(a):
jo jo ta Futurama je vazne super..
ten Family guy je jeste lepsi..co se tyce humoru to vylozene "curas" do kalhot:))))
Beavis and Butthead je take super..nekdo to miluje,druhy nesnasi...nic mezitim neni..o dvou 14 letych pubertacich kteri furt chcou zenskou a tak podobne/....ale jak stupidni..no super!!!
mam to na DVDckach v anglictine....pokud byste meli zajem bychse to pokusila prepalit
v angličtině mi to je docela naprd nějaký základy mám,aji sem z ní maturovala ale jako že bych se tím nějak extra domluvila....
Není tady
skoda no,jsem si jsita ze by se ti to silene libilo !)))))))))))))
no snad to jednou bude v ceske televizi v cestine
Není tady
Skvělé filmy jsou "Saw"a "Saw II" dost drsné filmy ale mně se líbily. Pak "Ples příšer" s Halle Berry, "Klíč" s Kate Hudson, "21 gramů" se Seanem Peanem, "Lidská skvrna" s Anthony Hopkinsem a Nikol Kidman.
K čemu se vždycky vracíme je Forrest Gump, Americká krása, Gladiátor, z českých Pelíšky, Román pro ženy.
A klasika kterou miluji "Gone with The Wind" s Clarkem Gablem
Není tady
Lucie27 napsal(a):
Skvělé filmy jsou "Saw"a "Saw II" dost drsné filmy ale mně se líbily. Pak "Ples příšer" s Halle Berry, "Klíč" s Kate Hudson, "21 gramů" se Seanem Peanem, "Lidská skvrna" s Anthony Hopkinsem a Nikol Kidman.
K čemu se vždycky vracíme je Forrest Gump, Americká krása, Gladiátor, z českých Pelíšky, Román pro ženy.
A klasika kterou miluji "Gone with The Wind" s Clarkem Gablem
Na Americkou krásu jsem koukala včera po dlouhý době a zase mě uplně dostala!!!! Fakt super film..
Není tady
Je mnoho skvělých filmů - co mě teď napadají - tak česká klasika - Samotáři, Mňága - Happy End, Svatební cesta do Jiljí, Román pro ženy, Praha očima, Dívka v modrém a další senzace pro pamětníky
Hotel New Hampshire, Jesus Christ Superstar, All that Jazz, Sekretářka a Osudový dotek - u toho se pokaždé rozbrečím
A je jich mnohem mnohem víc, ale teď si na další nevzpomínám.
Není tady
Futurama je docela dobrá, ale viděla jsem toho jen pár dílů, Family Guy mi nic neříká a Beavis a Butthead jsem viděla asi jednou a upřímně, na tohle už jsem asi stará :-))).
Lucie - jo Saw byla dost dobrá, jsme někde četla, že točí trojku...mnoo...nic proti, ale obávám se, že to bude už x tá variace na stejné téma, asi by už toho měli nechat, z principu příběhu těžko příjdou s něčím novým.
Jo a další filmy, na kterých jsem ulítla: Stigmata a Poslední pokušení Ježíše Krista - to bylo dokonalý, ze začátku jsme nějak nechápala, proč to vzbudilo takový odpor v církevních kruzích a pak mi to došlo..ufff...fakt doporučuju.
Jo a co takhle Monthy Python - Život Briana například ?
Není tady
Jo Stigmata jsem viděla ale to Poslední pokušení Ježíše Krista - nemyslíš Umučení Ježíše Krista od Mela Gipsona? Na to jsem se totiž neodvážila dívat, manžel se díval na počítači a já raději odešla, bylo to moc realistické na mně.
Není tady