Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 8. 2006 13:44

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

Re: Filmy

Babucha napsal(a):

Ferda napsal(a):

a ze serialu
ty ktere muzete zhlednout v CR simpsonovi a South Park

v americe jsem nasla 3 serialy ktere jsou 100krat lepsi a zabavnejsi nez simpsonovi atd
Beavis and Butthead
Family guy
a Futurama
nevim zda je v CR mozne je videt,snad jo..jsou super!! hlavne Family guy smile

Futurama je SUPER!!! tummenupp

a na čem to dávají, že to neznám????

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#52 23. 8. 2006 13:53

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Tu Futuramu jsem dostala na cd... Je to od tvůrců, co dělají i Simpsonovic rodinku tummenupp

Není tady

#53 23. 8. 2006 14:04

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Babucha napsal(a):

Tu Futuramu jsem dostala na cd... Je to od tvůrců, co dělají i Simpsonovic rodinku tummenupp

aha tak proto to neznám... big_smile

Není tady

#54 23. 8. 2006 15:07

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

jo jo ta Futurama je vazne super..
ten Family guy je jeste lepsi..co se tyce humoru to vylozene "curas" do kalhot:))))
Beavis and Butthead je take super..nekdo to miluje,druhy nesnasi...nic mezitim neni..o dvou 14 letych pubertacich kteri furt chcou zenskou a tak podobne/....ale jak stupidni..no super!!!
mam to na DVDckach v anglictine....pokud byste meli zajem bychse to pokusila prepalit

Není tady

#55 23. 8. 2006 15:31

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-

Ferda napsal(a):

jo jo ta Futurama je vazne super..
ten Family guy je jeste lepsi..co se tyce humoru to vylozene "curas" do kalhot:))))
Beavis and Butthead je take super..nekdo to miluje,druhy nesnasi...nic mezitim neni..o dvou 14 letych pubertacich kteri furt chcou zenskou a tak podobne/....ale jak stupidni..no super!!!
mam to na DVDckach v anglictine....pokud byste meli zajem bychse to pokusila prepalit

v angličtině mi to je docela naprd dumbom nějaký základy mám,aji sem z ní maturovala ale jako že bych se tím nějak extra domluvila....  lol

Není tady

#56 23. 8. 2006 15:36

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

skoda no,jsem si jsita ze by se ti to silene libilo !smile)))))))))))))
no snad to jednou bude v ceske televizi v cestine smile

Není tady

#57 31. 8. 2006 15:43

Lucie27
♥♥♥----

Skvělé filmy jsou "Saw"a "Saw II" dost drsné filmy ale mně se líbily. Pak "Ples příšer" s Halle Berry, "Klíč" s Kate Hudson, "21 gramů" se Seanem Peanem, "Lidská skvrna" s Anthony Hopkinsem a Nikol Kidman.
K čemu se vždycky vracíme je Forrest Gump, Americká krása, Gladiátor, z českých Pelíšky, Román pro ženy.
A klasika kterou miluji "Gone with The Wind" s Clarkem Gablem

Není tady

#58 31. 8. 2006 15:50

kaca.hk
♥♥-----
Místo: Hradec Králové

Lucie27 napsal(a):

Skvělé filmy jsou "Saw"a "Saw II" dost drsné filmy ale mně se líbily. Pak "Ples příšer" s Halle Berry, "Klíč" s Kate Hudson, "21 gramů" se Seanem Peanem, "Lidská skvrna" s Anthony Hopkinsem a Nikol Kidman.
K čemu se vždycky vracíme je Forrest Gump, Americká krása, Gladiátor, z českých Pelíšky, Román pro ženy.
A klasika kterou miluji "Gone with The Wind" s Clarkem Gablem

Na Americkou krásu jsem koukala včera po dlouhý době a zase mě uplně dostala!!!! Fakt super film.. tummenupptummenupp

Na ementálu vidí optimista sýr, pesimista díry.

Není tady

#59 1. 9. 2006 10:11

janica
♥♥♥♥♥♥-

Je mnoho skvělých filmů - co mě teď napadají - tak česká klasika - Samotáři, Mňága - Happy End, Svatební cesta do Jiljí, Román pro ženy, Praha očima, Dívka v modrém a další senzace pro pamětníky wink
Hotel New Hampshire, Jesus Christ Superstar, All that Jazz, Sekretářka a Osudový dotek - u toho se pokaždé rozbrečím big_smile
A je jich mnohem mnohem víc, ale teď si na další nevzpomínám.

Není tady

#60 1. 9. 2006 10:29

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Futurama je docela dobrá, ale viděla jsem toho jen pár dílů, Family Guy mi nic neříká a Beavis a Butthead jsem viděla asi jednou a upřímně, na tohle už jsem asi stará :-))).

Lucie - jo Saw byla dost dobrá, jsme někde četla, že točí trojku...mnoo...nic proti, ale obávám se, že to bude už x tá variace na stejné téma, asi by už toho měli nechat, z principu příběhu těžko příjdou s něčím novým.

Jo a další filmy, na kterých jsem ulítla: Stigmata a Poslední pokušení Ježíše Krista - to bylo dokonalý, ze začátku jsme nějak nechápala, proč to vzbudilo takový odpor v církevních kruzích a pak mi to došlo..ufff...fakt doporučuju.

Jo a co takhle Monthy Python - Život Briana například ?

Není tady

#61 1. 9. 2006 22:23

Lucie27
♥♥♥----

Jo Stigmata jsem viděla ale  to Poslední pokušení Ježíše Krista - nemyslíš Umučení Ježíše Krista od Mela Gipsona? Na to jsem se totiž neodvážila dívat, manžel se díval na počítači a já raději odešla, bylo to moc realistické na mně.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí