Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 25. 4. 2006 15:25

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Filmy

Já nevím, mě nějak ten dabing vadí, navíc mám pocit, že se opakují pořád ty stejné hlasy a když se stane, že mi nějaký hlas prostě nesedí, tak to je konec...nic z toho filmu pak nemám. Draculu jsem viděla v originále, pak tuším jednou v televizi dabovaného a prostě už to nebylo ono.  A co mi taky docela vadí, že většina filmů je nadabovaná do spisovné češtiny, takže i ten nejhorší vrah a zločinec mluví jako kniha...

Osobně mám nejradši filmy v Angličtině ( nebo i jiném jazyce ) s anglickými titulky, je to taková záchrana pro případ, že něco nechytím.  Pravda je, že Anglicky mluvím docela slušně.

Ale co je taky docela vtipný...špatně vidím na dálku a když jdu do kina a zapomenu brýle, je po titulkách. Když jde o Angličtinu, nevadí, ale jednou jsme šli na něco francouzského...to bylo úžasný..

Není tady

#27 26. 4. 2006 15:53

Fle
Host

Lidi, já už jsem postarší, ale nemůžu si pomoci, nejkrásnější filmy jsou ty ze 60.let.
Italský neorealismus (Včera, dnes a zátra, Mama Roma...), naše filmy(Utrpení mladého Boháčka, Světáci...)

#28 28. 4. 2006 16:19

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Tak u mě je to Trosečník, Štěstí, Román pro ženy, Láska nebeská (tu jsem viděla cca 15x :-)! Dále návrat do Cold mountain, Telefonní budka, Forest Gump, no je jich dost... :-)

cool

Není tady

#29 28. 4. 2006 16:20

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Jo a na plné čáře u mě vítězí Přátelé, ale to je seriál... big_smile!

cool

Není tady

#30 28. 4. 2006 17:28

maggie7
♥♥♥----

JO ze seriálů jednoznačně přátelé a simpsonovi smile

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#31 29. 4. 2006 19:28

šílená.milena
♥♥-----

láska nebeská je taky můj zamilovanej...viděli jste někdo film Solomon a Gaenor? Nebo Východ -západ? to jsou mí favorité...

každý mrak má svůj stříbrný okraj.........

Není tady

#32 30. 4. 2006 21:17

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Dnes jsem viděla historický film Království nebeské, mohu ho doporučit.

Není tady

#33 2. 5. 2006 14:38

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

šílená.milena napsal(a):

láska nebeská je taky můj zamilovanej...viděli jste někdo film Solomon a Gaenor? Nebo Východ -západ? to jsou mí favorité...

východ západ - skvělej film. Můj oblíbený herec - Oleg Menšikov...hjarta Vidělas lazebníka sibiřského? Tam taky hraje... hjarta

Není tady

#34 2. 5. 2006 14:40

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Isidia napsal(a):

Dnes jsem viděla historický film Království nebeské, mohu ho doporučit.

ten mě zrovna moc neuchvátil. Přišlo mi to zbytečně  vycpané příliš douhými bitvami...  Ale každému se líbí něco jiného, takže - proč ne.

Není tady

#35 2. 5. 2006 16:06

maggie7
♥♥♥----

Včera jsem viděla film V jako Vendeta. Moc se mi líbil doporučuji

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#36 2. 5. 2006 21:30

šílená.milena
♥♥-----

Gabrielle napsal(a):

šílená.milena napsal(a):

východ západ - skvělej film. Můj oblíbený herec - Oleg Menšikov...hjarta Vidělas lazebníka sibiřského? Tam taky hraje... hjarta

jo viděla, on je prostě úžasnej, ještě jsem s ním viděla film Unaveni sluncem, je to děsně smutný....grater

Není tady

#37 3. 5. 2006 11:40

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Web

šílená.milena napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

šílená.milena napsal(a):

jo viděla, on je prostě úžasnej, ještě jsem s ním viděla film Unaveni sluncem, je to děsně smutný....grater

hm, tak ten neznám. Je to v půjčovnách?

Není tady

#38 3. 5. 2006 15:27

šílená.milena
♥♥-----

nevím, jestli je v půljčovnách, dávali ho loni na podzim na ČT2, je to film ze Stalinovi doby, hrůza!!!! Ještě že jsem se tam nenarodila....

Není tady

#39 3. 5. 2006 15:41

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No ad ty seriály...nejlepší je rozhodně Červený trpaslík a Jistě, pane ministře :-)...a taky dost ulítávám na Četnických humoreskách a Kriminálka Las Vegas

Není tady

#40 9. 8. 2006 17:08

x256987
Host

Právě jsem na DVD zkoukla film, který mě moc oslovil - jmenuje se Podivná tajemství (orig. Divine secrets of the ya-ya sisterhood), scénář tuším pochází od stejné autorky, která napsala Thelmu a Luise.  Je to o takovém babském spolku a je to moc hezký film. Nikdy jsem na něj neviděla žádnou reklamu a kdyby v naší půjčovně ty filmy pořád nepřeskládávali, asi na něj vůbec nenarazím.

Výborný je taky Můj život beze mě - smutný, a přitom optimistický. Z těch ženských témat mě ještě napadají Stepfordské paničky - o městě plném dokonalých žen smile

Moc silný film o vztazích je Věčný svit neposkvrněné mysli.

Výborná romantická komedie (kromě Lásky nebeské) je Dárek z lásky, Lepší pozdě nežli později, Elizabethtown.

Jinak film číslo jedna je pro mě Magnolia.

#41 14. 8. 2006 12:23

šílená.milena
♥♥-----

film Unaveni sluncem budou dávat v neděli 20.8. ve 23 hod na Dvojce, určitě koukejte. Nezdá se vám taky, že všechny dobrý filmy jsou v tv nejdřív o půlnoci?

Není tady

#42 14. 8. 2006 13:11

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Mi se strašně líbí filmy od Triera, např. Prolomit vlny, ale jednoznačně vítězí Tanec v temnotách s Björk. Je to tak šíleně depresivní, až se mi to fakt líbí smile

Není tady

#43 17. 8. 2006 10:51

šílená.milena
♥♥-----

jo Tanec v temnotách to byla fakt bomba, ještě deset minut jsem seděla u tv a nemohla jsem uvěřit, že ji fakt oběsili...

Není tady

#44 17. 8. 2006 11:30

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Nesmí mi utéct ,,Bílá Masajka"!

Není tady

#45 17. 8. 2006 11:32

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

V poslední době mně velmi oslovil film (DVD) ,,Světlo ve tmě", s Demi Moore.grater

Není tady

#46 17. 8. 2006 14:49

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Včera jsem byla v kině na Pýcha a předsudek - doporučuji!!!

Není tady

#47 21. 8. 2006 15:52

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

mě se líbí: Od soumraku do úsvitu
               Trainspoting
               Pulp fiction

a pak klasika slaďáky: Hříšný tanec (ale jen 1), dvojka už se mi moc nelíbila...
                    a na další si nevzpomínám... dumbom

jinak seriály: Simpsonovi a Přátelé jsou nesmrtelní tummenupp

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

#48 21. 8. 2006 17:18

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

no tak vcera jsem zhledla Prelet nad kukaccim hnizdem v anglictine a Milos Forman nezklamal,slove 'ho :-)' tam zaznelo,coz by me nikdy neprekvapilo pri sledovani ceske verze smile
jinak filmy co miluju a doporucuju!!
Komedie: klub sracu smile (ang. nazev Kevin and Perry Go Large)

Pak dale co miluju..Pod(f)uck,Musime si pomahat,Zelary,VyjednavacHotel Rwanda,7,Million dollar baby,Vertical limit smile
no je jich mocccccccccccccc

Není tady

#49 21. 8. 2006 17:19

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

a ze serialu
ty ktere muzete zhlednout v CR simpsonovi a South Park

v americe jsem nasla 3 serialy ktere jsou 100krat lepsi a zabavnejsi nez simpsonovi atd
Beavis and Butthead
Family guy
a Futurama
nevim zda je v CR mozne je videt,snad jo..jsou super!! hlavne Family guy smile

Není tady

#50 23. 8. 2006 9:45

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ferda napsal(a):

a ze serialu
ty ktere muzete zhlednout v CR simpsonovi a South Park

v americe jsem nasla 3 serialy ktere jsou 100krat lepsi a zabavnejsi nez simpsonovi atd
Beavis and Butthead
Family guy
a Futurama
nevim zda je v CR mozne je videt,snad jo..jsou super!! hlavne Family guy smile

Futurama je SUPER!!! tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí