|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já nevím, mě nějak ten dabing vadí, navíc mám pocit, že se opakují pořád ty stejné hlasy a když se stane, že mi nějaký hlas prostě nesedí, tak to je konec...nic z toho filmu pak nemám. Draculu jsem viděla v originále, pak tuším jednou v televizi dabovaného a prostě už to nebylo ono. A co mi taky docela vadí, že většina filmů je nadabovaná do spisovné češtiny, takže i ten nejhorší vrah a zločinec mluví jako kniha...
Osobně mám nejradši filmy v Angličtině ( nebo i jiném jazyce ) s anglickými titulky, je to taková záchrana pro případ, že něco nechytím. Pravda je, že Anglicky mluvím docela slušně.
Ale co je taky docela vtipný...špatně vidím na dálku a když jdu do kina a zapomenu brýle, je po titulkách. Když jde o Angličtinu, nevadí, ale jednou jsme šli na něco francouzského...to bylo úžasný..
Není tady
Lidi, já už jsem postarší, ale nemůžu si pomoci, nejkrásnější filmy jsou ty ze 60.let.
Italský neorealismus (Včera, dnes a zátra, Mama Roma...), naše filmy(Utrpení mladého Boháčka, Světáci...)
Tak u mě je to Trosečník, Štěstí, Román pro ženy, Láska nebeská (tu jsem viděla cca 15x :-)! Dále návrat do Cold mountain, Telefonní budka, Forest Gump, no je jich dost... :-)

Není tady
Jo a na plné čáře u mě vítězí Přátelé, ale to je seriál...
!

Není tady
JO ze seriálů jednoznačně přátelé a simpsonovi 
Není tady
láska nebeská je taky můj zamilovanej...viděli jste někdo film Solomon a Gaenor? Nebo Východ -západ? to jsou mí favorité...
Není tady
Dnes jsem viděla historický film Království nebeské, mohu ho doporučit.
Není tady
šílená.milena napsal(a):
láska nebeská je taky můj zamilovanej...viděli jste někdo film Solomon a Gaenor? Nebo Východ -západ? to jsou mí favorité...
východ západ - skvělej film. Můj oblíbený herec - Oleg Menšikov...
Vidělas lazebníka sibiřského? Tam taky hraje... 
Není tady
Isidia napsal(a):
Dnes jsem viděla historický film Království nebeské, mohu ho doporučit.
ten mě zrovna moc neuchvátil. Přišlo mi to zbytečně vycpané příliš douhými bitvami... Ale každému se líbí něco jiného, takže - proč ne.
Není tady
Včera jsem viděla film V jako Vendeta. Moc se mi líbil doporučuji
Není tady
Gabrielle napsal(a):
šílená.milena napsal(a):
jo viděla, on je prostě úžasnej, ještě jsem s ním viděla film Unaveni sluncem, je to děsně smutný....
Není tady
šílená.milena napsal(a):
Gabrielle napsal(a):
šílená.milena napsal(a):
jo viděla, on je prostě úžasnej, ještě jsem s ním viděla film Unaveni sluncem, je to děsně smutný....
hm, tak ten neznám. Je to v půjčovnách?
Není tady
nevím, jestli je v půljčovnách, dávali ho loni na podzim na ČT2, je to film ze Stalinovi doby, hrůza!!!! Ještě že jsem se tam nenarodila....
Není tady
Právě jsem na DVD zkoukla film, který mě moc oslovil - jmenuje se Podivná tajemství (orig. Divine secrets of the ya-ya sisterhood), scénář tuším pochází od stejné autorky, která napsala Thelmu a Luise. Je to o takovém babském spolku a je to moc hezký film. Nikdy jsem na něj neviděla žádnou reklamu a kdyby v naší půjčovně ty filmy pořád nepřeskládávali, asi na něj vůbec nenarazím.
Výborný je taky Můj život beze mě - smutný, a přitom optimistický. Z těch ženských témat mě ještě napadají Stepfordské paničky - o městě plném dokonalých žen 
Moc silný film o vztazích je Věčný svit neposkvrněné mysli.
Výborná romantická komedie (kromě Lásky nebeské) je Dárek z lásky, Lepší pozdě nežli později, Elizabethtown.
Jinak film číslo jedna je pro mě Magnolia.
film Unaveni sluncem budou dávat v neděli 20.8. ve 23 hod na Dvojce, určitě koukejte. Nezdá se vám taky, že všechny dobrý filmy jsou v tv nejdřív o půlnoci?
Není tady
Mi se strašně líbí filmy od Triera, např. Prolomit vlny, ale jednoznačně vítězí Tanec v temnotách s Björk. Je to tak šíleně depresivní, až se mi to fakt líbí 
Není tady
jo Tanec v temnotách to byla fakt bomba, ještě deset minut jsem seděla u tv a nemohla jsem uvěřit, že ji fakt oběsili...
Není tady
Nesmí mi utéct ,,Bílá Masajka"!
Není tady
V poslední době mně velmi oslovil film (DVD) ,,Světlo ve tmě", s Demi Moore.
Není tady
Včera jsem byla v kině na Pýcha a předsudek - doporučuji!!!
Není tady
mě se líbí: Od soumraku do úsvitu
Trainspoting
Pulp fiction
a pak klasika slaďáky: Hříšný tanec (ale jen 1), dvojka už se mi moc nelíbila...
a na další si nevzpomínám... 
jinak seriály: Simpsonovi a Přátelé jsou nesmrtelní 

Není tady
no tak vcera jsem zhledla Prelet nad kukaccim hnizdem v anglictine a Milos Forman nezklamal,slove 'ho :-)' tam zaznelo,coz by me nikdy neprekvapilo pri sledovani ceske verze 
jinak filmy co miluju a doporucuju!!
Komedie: klub sracu
(ang. nazev Kevin and Perry Go Large)
Pak dale co miluju..Pod(f)uck,Musime si pomahat,Zelary,VyjednavacHotel Rwanda,7,Million dollar baby,Vertical limit 
no je jich mocccccccccccccc
Není tady
a ze serialu
ty ktere muzete zhlednout v CR simpsonovi a South Park
v americe jsem nasla 3 serialy ktere jsou 100krat lepsi a zabavnejsi nez simpsonovi atd
Beavis and Butthead
Family guy
a Futurama
nevim zda je v CR mozne je videt,snad jo..jsou super!! hlavne Family guy 
Není tady
Ferda napsal(a):
a ze serialu
ty ktere muzete zhlednout v CR simpsonovi a South Park
v americe jsem nasla 3 serialy ktere jsou 100krat lepsi a zabavnejsi nez simpsonovi atd
Beavis and Butthead
Family guy
a Futurama
nevim zda je v CR mozne je videt,snad jo..jsou super!! hlavne Family guy
Futurama je SUPER!!! 
Není tady