Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 24. 3. 2006 11:31

Barbara
♥♥♥----

Filmy

Po dlouhé době jsem viděla film, který se mi moc líbil. A sice. Gejša. Máte také film, který byste mohly doporučit?

Není tady

#2 24. 3. 2006 13:34

Marťula
Host

Re: Filmy

Tak Gejšu jsem neviděla,ale naposled mě zaujal film O Schmidtovi s Jackem Nikolsonem,Ples příšer,Hra na schovávanou a 50x a stále poprvé.
Taky bych uvítala další typ na film.

#3 24. 3. 2006 17:15

maggie7
♥♥♥----

Pýcha a předsudek, hráči se smrtí, sin city, 21 gramů... Ty se mi moc líbily.                             Dejte někdo další tipy;)gloria

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#4 25. 3. 2006 14:58

Madlenka
♥♥-----

Z nových asi Mnichov, jinak doma otáčím stále dokola Lásku přes internet a Město andělů - něco pro romantické duše.-)

Není tady

#5 25. 3. 2006 17:59

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Ač neromantik, tak město andělů a Láska přes internet zaberou vždy:-) , ale Štěstí byl dobrý film a z těch na které se nezapomíná O myších a lidech.
Láska nebeská (Love actually) se mi taky moc líbila.

Mája

Není tady

#6 25. 3. 2006 22:21

Marťula
Host

Tak lásku nebeskou mám slíbenou od bráchy,takže ho trošku popoženu yikes))))))) Štěstí si musím někde sehnat
a na ostatní třebä narazímbig_smile)))))) Akorát mě možná ukamenujete....ale asi ne yikes))))),ale nevím proč mě přirostl k srdci film  Americká krása a Hodiny.......jako ze života.

#7 26. 3. 2006 12:13

Diego
♥♥-----

When Harry met Sally... [Meg Ryan, Billy Crystal] Cesky je to asi "Kdyz Harry potkal Sally"? Nebo tak nejak... Mne se tahle romaticka 20leta love story zda stale neprekonanou romantikou... Vcetne hudby

Není tady

#8 26. 3. 2006 18:33

kamolina
♥♥♥♥---

Hodiny - krásnej film:-) ale stejně vítězí Lepší už to nebude s J. Nicholsonem a Zelená míle s T.Hanksem:-)

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#9 26. 3. 2006 19:17

maggie7
♥♥♥----

Zelená míle je krásnej filmík souhlas

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#10 26. 3. 2006 19:57

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Gothika big_smile

Není tady

#11 27. 3. 2006 15:57

M
♥♥-----
Místo: Plzeň

Cesta z města, Perníková věž, Román pro ženy smile

Marta

Není tady

#12 28. 3. 2006 7:22

Marťula
Host

Pravidla moštárny:)

#13 28. 3. 2006 12:15

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Telefoní budka, Mullholand drive, The cube...

Není tady

#14 29. 3. 2006 11:56

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Cesta z Města (natáčená v sousední vesnici:-) moc dobrá, Zelená míle taky, no a Pravidla moštárny, všechno moc dobré :-D

Mája

Není tady

#15 10. 4. 2006 12:11

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak třeba...Coppolův Dracula, Zelená míle, Telefonní budka, Interstate 60, Pulp Fiction, Desperado, 4 pokoje, Tenkrát v Mexiku, Kill Bill, atd.atd.

Není tady

#16 10. 4. 2006 16:18

maggie7
♥♥♥----

Tak teď jsem byla na filmu spojenec. Je to opravdu pěkný film smile

Není tady

#17 11. 4. 2006 15:01

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Forrest Gump smile, Zelená míle, Ostrov, Magická posedlost... smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#18 19. 4. 2006 8:47

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

včera jsem se dívala na film Neúplatní s Kevinem Costnerem. Je to jeden z jeho prvních filmů. Mám ho moc ráda, je to o snaze dostat Al Capona za mříže, hraje tam i Sean Connery a Andy García, komu nevadí přestřelky, doporučuji.
Pak se mi líbí Moje velká tlustá řecká svadba, nízkorozpočtový film ze života , fakt super, pak super film Zloděj životů s Anjelinou Jolie, pěkný je i Tajemný let s Jodii Foster, pro tenagery Taková sprostá holka, zasmála jsem se i já, pro zasmání je i Jak ztratit kluka v deseti dnech. Nepíšu o notoricky známých filmech, ty viděl snad každý, projdu doma filmy a ještě něco doporučím, ale pokud se vám to nebude líbit, nekamenujte, každému se líbí něco jiného. Teď jsem si vzpoměla na film Crash, který jsem viděla asi před půl rokem, mě se moc líbil, manželovi ne a dostal oscara.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#19 20. 4. 2006 14:26

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Tiina napsal(a):

Tak třeba...Coppolův Dracula ....

Tenhle Dracula je úžasný.. Souhlas.

Jinak nedám dopustit na tyhle:
Gejša
Frida
Forrest Gump
Anna Karenina
Lazebník sibiřský
Vlasy
Amadeus
Kateřina Veliká (s Julií Ormond)
Americký skandál
Oněgin
Zkrocená hora (týden jsem se z ní vzpamatovávala...)
Dívka s perlou

ale taky
všichni Harry Potterové wink
Román pro ženy
Anděl páně
Jedna ruka netleská

a pohádka O podezíravém králi

a spoustu dalších, které si teď zrovna nevybavím...

Upravil(a) Gabrielle (24. 4. 2006 16:18)

Není tady

#20 20. 4. 2006 19:58

Majla
♥♥♥♥---

Mě se naposled líbil Hulligans, ale mám své oblíbené- Forrest Gump, Kill byl, Million dolar baby, Statečné srdce, Harry Poter, Butterfly efekt, Little voice, Sophiina volba. Je jich víc. a a z těch veselejších- Doba ledová, Něco na té Mary je, Shrek...

Není tady

#21 21. 4. 2006 14:19

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Gabrielle je, viď :-)) já mám ten problém, že se mnou v mém okolí nikdo mojí lásku k filmům o upírech nesdílí. Na druhou stranu je taky pravda, že většina jich je opravdu úděsný a tenhle je jeden z mála, na který se dá dívat. I když vzpomínám si, že když jsem ho viděla prvně, byla jsem hrozně zklamaná, bylo to týden po tom, co jsem dočetla knihu, která se od něj, pravda, dost liší. Ale když se mi podařilo se přes to přenést, užívala jsem si to. A navíc Gary Oldman coby Dracula neměl chybu.

Z těch ostatní filmů co píšeš jsem viděla jenom Forresta Gumpa - něco úžasného, Vlasy - hmm, nic pro mě a Amadea...tak to je Film s velkým F.

Co se Harryho Pottera týká....viděla jsem Tajemnou komnatu, či jak se to jmenoval a upřímně mě to fakt nechytlo, pro mě to byly tři hodiny pusté nudy.

Jo a ještě dotaz - existuje ještě někdo, krom mě, kdo nemáte rádi komedie a myslíte si, že kdyby se tvůrci dejme tomu Žhavých výstřelů, za ty peníze co ta věc stála radši opili, udělal by líp, nebo jsem já ta jediná divná ??

Není tady

#22 24. 4. 2006 16:03

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tiina napsal(a):

Gabrielle je, viď :-)) já mám ten problém, že se mnou v mém okolí nikdo mojí lásku k filmům o upírech nesdílí. Na druhou stranu je taky pravda, že většina jich je opravdu úděsný a tenhle je jeden z mála, na který se dá dívat. I když vzpomínám si, že když jsem ho viděla prvně, byla jsem hrozně zklamaná, bylo to týden po tom, co jsem dočetla knihu, která se od něj, pravda, dost liší. Ale když se mi podařilo se přes to přenést, užívala jsem si to. A navíc Gary Oldman coby Dracula neměl chybu.

Ano Ano, Oldman byl náádherný. A taky byl skvělý úplně první dabig. Os té doby to už předabovali a není to ono. ten hlas... Doteď se mi z něj ježí chlupy po celým těle:)

Knížku jsem si koupila až potom a taky dobrý cool

Není tady

#23 24. 4. 2006 16:09

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tiina napsal(a):

Jo a ještě dotaz - existuje ještě někdo, krom mě, kdo nemáte rádi komedie a myslíte si, že kdyby se tvůrci dejme tomu Žhavých výstřelů, za ty peníze co ta věc stála radši opili, udělal by líp, nebo jsem já ta jediná divná ??

jo existuje. Já. I když přiznám, že některé komedie se mi líbily, ale určitě bych na ně nešla do kina. Přijde mi škoda za to vyhazovat 160,- a víc korun. Mám ale ráda takové ty animované filmy - Doba ledová, Shrek, Madagaskar... Ty si pouštím, když mám depku.
A taky miluju Deník Bridget Jones... a z posledních mě dostala Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Ale když vidím v programu např. Scary Movie, Bláznivý střely a podobný perly, radši si zalezu s nějakou knížkou.

Ovšem každý dle svého gusta...

Upravil(a) Gabrielle (24. 4. 2006 16:15)

Není tady

#24 24. 4. 2006 16:44

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Gabrielle bytostně nesnáším dabing jako takový, kdykoliv to jde, dávám přednost originální verzi. Navíc mě dokáže naštvat, když si dejme tomu pamatuju nějaký dialog z originálu a pak to vidím předabované a je to špatně přeložené. To bych vyletěla z kůže.

Doba Ledová i Shrek neměly chybu, já akorát nechápu, co z toho můžou mít ty děti, ale asi něco jo :-)). A Mrtvá nevěsta ( viděla jsem minulý týden ) byla naprosto fantastická, ale zase...pro děti trochu drsný :-))).

Jo přesně, Scary Movie, Žhavý výstřely atd. neebrat...co na tom kdo vidí nikdy nepochopím. Neříkám, že člověk si nemůže pustit něco fatk nenáročnýho, aby si vyčistil hlavu, ale tohle mi vyloženě vadí. Připadá mi, že ze mě někdo dělá idiota, když čeká, že se tomuhle budu smát. Fakt, když potřebuju vypnout, nejlepší je něco rychlýho, akčního, kde se pořád něco děje...Bad guys, Fast and furious nebo tak něco.

Není tady

#25 24. 4. 2006 16:57

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tiina napsal(a):

Gabrielle bytostně nesnáším dabing jako takový, kdykoliv to jde, dávám přednost originální verzi. Navíc mě dokáže naštvat, když si dejme tomu pamatuju nějaký dialog z originálu a pak to vidím předabované a je to špatně přeložené. To bych vyletěla z kůže.

Dobrý dabing mi nevadí. Jako ten původní u Draculy. Myslím, že se dobře povedl třeba u Pána prstenů a určitě by se našli i další. Ale já mám tu "výhodu", že neumím moc dobře anglicky, takže velké rozpory mezi dabingem a originálními dialogy nepoznám :-)

A navíc, když si půjčujeme film na DVD, tak přítel trvá na českém dabingu, protože nestíhá chytat titule :-)))

Jo, a taky - byla jsem na té Zkrocené hoře. A díky bohu za titule, protože Heath Ledger tam mluvil s tak sevřenými ústy, že jsem nepochytila jediné normální slovo  dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí