6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě, jestli existují nějaké ne moc kodlivé léky na stres, které by účinkovaly poměrně rychle a ne např. za pět týdnů. Mívám dva problémy, pokud se děje něco co mě znervózní, i kdy jde o banalitu, trpím nepříjemnými bolestmi břicha doprovázenými nechutenstvím, neschopností soustředit se na cokoliv, apod. Upozorňuji, e často jde opravdu o hloupost, ale mě to působí fyzické problémy. Dále mívám stavy, kdy se u mě projevuje něco jako hyperaktivita, jednodue cítím, e se chovám dost nepřirozeně (jako idiot např.) a dále to přejde do dost silných depresí. Často si říkám, ké bych tam měl u sebe nějakou pilulku, třeba jako Paralen na bolest hlavy...
Není tady
Myslím, e lepí ne do sebe cpát nějakou chemii je osvojit si umění relaxovat, vypnout mozek a tím pomůe odbourání stresu. Nevím, jaké má problémy, ale moná by byla vhodná návtěva psychologa.
Hele, já to dohnala tak daleko, e mi tělo vypovědělo slubu. Raději bych brala dlouhodobě chemii, ne blbě dopadla. Zkus psychologa, ale antideprtesiva zvládne a smí předepsat i obvoďák. Někdy můe pomoci nějaká "zábava", ale není to vdy funkční. Také jsem zkouela třezalku. Prodává se jako čaj i tablety. Asi sto se jich dá koupit za stovku. Je to přírodní extrakt (sice taky chemie), ale zabíralo to jen krátce. Dr se a nenech to zajít daleko jako já. (Byla jsem 2 týdny v nemocnici, teď u jsem čtvrt roku doma, beru antidepresiva, je mi líp, ale nemusela bych tolik trpět.)
Zkus Dogmatil. Je na předpis, ale je jeden z nejmeních sajrajtů
Není tady
Také mám někdy takové stavy.Ráno vstanu,normální starosti kolem svačin,snídaní,práce,doma práce,ale mám u od rána aludeční nervozitu.Také mě u párkrát chytnul lučník.Byla jsem na ultrazvuku,protoe si mysleli,e mám kameny,ale mám to prostě nervového původu a to třeba opravdu nemám důvod mít nervy.Doktor mi napsal Lexaurin,ten mi zabere,ale někde tady jsem četla ,e to je dost návykové a nemělo by se to uívat moc často,tak to beru jen kdy mi je opravdu ouvej.
Není tady
Lexaurin jsem brala taky a říkali,e je návykovej.Já to teď řeím homeopatickýma -sédatif pc.koupila jsem si ho na spaní a je tam,e se můe brát i přez den.A co je hlavní,nemá vedlejí účinky a kdy ho přestane brát,nemá absák.!!!!!
Není tady