Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 3. 2006 22:03

mahon4
Host

nerozumím si z mamkou

Poslední dobou se tento problém zvětšuje- nerozumím si z mamkou,možná je to tím, že je stará a má jenom pejska a když přijdu na návštěvu,mluví jen co pejsek dělal a jak jí a jak se celý den chová. Když je v rodinné společnosti, každého by jen urážela a sebe vychvalova jak je sečtělá a chytrá a koho už převezla . Mám ji ráda, ale s jejím chováním nesouhlasím. Poraďte mi.

#2 23. 3. 2006 22:33

penizek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

Re: nerozumím si z mamkou

mahon4 napsal(a):

Poslední dobou se tento problém zvětšuje- nerozumím si z mamkou,možná je to tím, že je stará a má jenom pejska a když přijdu na návštěvu,mluví jen co pejsek dělal a jak jí a jak se celý den chová. Když je v rodinné společnosti, každého by jen urážela a sebe vychvalova jak je sečtělá a chytrá a koho už převezla . Mám ji ráda, ale s jejím chováním nesouhlasím. Poraďte mi.

Kolik let je mamince?Vídáte se často?
To víš,může se cítit sama a "upnula" se na pejska... Pes nemluví(jen očima)a mamka se může cítit nevymluvená a nedoceněná.
Zkoušela jsi s ní o tom mluvit?

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyUbIGXDASyAKk60.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyU7IGXDASzgKm58.png

Není tady

#3 24. 3. 2006 19:12

šílená.milena
♥♥-----

taky si se svou mámou hrozně nerozumím, pořád se hádáme, ale já stejně vždycky přijedu a většinou udělám co chce, protože až umře (nebo já), tak už mě takhle nikdo vytáčet nebude....(p.s. její pes je taky v mnoha ohledech důležitější než celej svět...)

každý mrak má svůj stříbrný okraj.........

Není tady

#4 24. 3. 2006 22:26

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Jasně. Když se Ti něco povede, měla jsi štěstí a když ne, můžeš si za to sama...
Já zas pořád poslouchám, co vařila, co tam všechno dala a jak to bylo dobré - to si nevybereš.   
Taky zná řešení na každý problém, ale chyba je, že se zasekla někde v roce 75 a absolutně nemá páru, o čem mluví, když mi vypráví - to já bych .....
Musíš ji prostě brát s reservou smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#5 25. 3. 2006 11:32

nikabb
♥♥-----

souhlasím s holkama, rodiče si nevybereš. Prostě jsou to jednou tvoje rodiče, tak je musíš brát. Zkus častěji mluvit s mamkou, ale nejen o jejich nebo tvých problémech. Zajděte na procházku nebo do cukrárny a povídejte si o všem možným a uvidíš jak se změní. Potřebuje trochu víc pozornosti a mluvení s lidma. Úplně to samý byla moje babička (před rokem zemřela) taky se upnula na svýho pejska, nikam nechodila jen s pejskem nebo občas na nákup.Byla ochrnutá a sama. Každej potřebuje trochu pozornosti, samota tíží a moc.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí