29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poslední dobou se tento problém zvětšuje- nerozumím si z mamkou,možná je to tím, že je stará a má jenom pejska a když přijdu na návštěvu,mluví jen co pejsek dělal a jak jí a jak se celý den chová. Když je v rodinné společnosti, každého by jen urážela a sebe vychvalova jak je sečtělá a chytrá a koho už převezla . Mám ji ráda, ale s jejím chováním nesouhlasím. Poraďte mi.
mahon4 napsal(a):
Poslední dobou se tento problém zvětšuje- nerozumím si z mamkou,možná je to tím, že je stará a má jenom pejska a když přijdu na návštěvu,mluví jen co pejsek dělal a jak jí a jak se celý den chová. Když je v rodinné společnosti, každého by jen urážela a sebe vychvalova jak je sečtělá a chytrá a koho už převezla . Mám ji ráda, ale s jejím chováním nesouhlasím. Poraďte mi.
Kolik let je mamince?Vídáte se často?
To víš,může se cítit sama a "upnula" se na pejska... Pes nemluví(jen očima)a mamka se může cítit nevymluvená a nedoceněná.
Zkoušela jsi s ní o tom mluvit?
Není tady
taky si se svou mámou hrozně nerozumím, pořád se hádáme, ale já stejně vždycky přijedu a většinou udělám co chce, protože až umře (nebo já), tak už mě takhle nikdo vytáčet nebude....(p.s. její pes je taky v mnoha ohledech důležitější než celej svět...)
Není tady
Jasně. Když se Ti něco povede, měla jsi štěstí a když ne, můžeš si za to sama...
Já zas pořád poslouchám, co vařila, co tam všechno dala a jak to bylo dobré - to si nevybereš.
Taky zná řešení na každý problém, ale chyba je, že se zasekla někde v roce 75 a absolutně nemá páru, o čem mluví, když mi vypráví - to já bych .....
Musíš ji prostě brát s reservou
Není tady
souhlasím s holkama, rodiče si nevybereš. Prostě jsou to jednou tvoje rodiče, tak je musíš brát. Zkus častěji mluvit s mamkou, ale nejen o jejich nebo tvých problémech. Zajděte na procházku nebo do cukrárny a povídejte si o všem možným a uvidíš jak se změní. Potřebuje trochu víc pozornosti a mluvení s lidma. Úplně to samý byla moje babička (před rokem zemřela) taky se upnula na svýho pejska, nikam nechodila jen s pejskem nebo občas na nákup.Byla ochrnutá a sama. Každej potřebuje trochu pozornosti, samota tíží a moc.
Není tady