|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky moje poraďte.Nejdřív měl mimísek stoličku jednou za tři dny a jak se říká míchaný vajíčka.To je prý ještě normální,doktorka toleruje až 5 dní když ho nebolí bříško.A teď máme v plínce každé přebalování a přijde mi,že je to řidší a dnes před koupáním trošku nazelenalé.Volat MUDr. budu až ráno a asi neusnu.
Není tady
Jitusko, zelenina je opravdu normalni, a frekvence je vselijaka. Pokud to neni jen voda a neblinka u toho, tak mu nic neni. My s Barou bychom o tom mohly napsat roman :-)))
Není tady
my měli řidčí vaječinku snad vždycky, pak ale už jen zelená hovina a museli jsme začít s přikrmováním. TeĎ máme skoro tuhá hovina, někdy i bobek, to chuděra tlačí jak divá 
Není tady
Není tady
O zelené stolici se říkalo že je "hladová" - dítěti že nestačí výživa kterou dostává...
Není tady
Naše malá kadí snad po každém kojení.Jednou je to jak míchaná vajíčka, jindy zase nazelenalé ale vždycky vodnaté.Po kojení je spokojená,takže si s tím hlavu nedělám.Možná by bylo dobré zkusit odsát mléko po kojení,aby jsi věděla jestli ho máš dost.
Není tady
Myslím si,že mlíčka mám dost.Když konečně "odpadne" od prsa,tak ještě odstříknu necelou 10 na stupnici odsávačky.Jo a když jsme u odsávání,mám od Baby Nova a dost mě z ní bolí bradavky.Máte s tím některá jiné zkušenosti?Namažu je pak Bepantenem a je to dobrý,ale je mi to nepříjemný.
Není tady
Jituš já měla taky hodě mlíčka, ale přesto malá strádala, po kojení jsem jaště 50-100ml odsála a přesto měla malá zelená hovina a šla s váhou dolů. Dr. říkala, že mám hlavně přední mlíčko, na žízeň. I když jsem pak obrátila a nejprve odsávala přední aby mallá měla zadní na hlad, nepomohlo to 
Jinak já jsem pozížavala odsávačku Chicco, byla jsem spokojená, bolelo to jen ze začátku, když jsem byla napitá mlíčkem jak houba
, pak už dobrý. Mohla sjem si nasstavit intenzitu sání, aby to nebylo nepříjemné a a ani to nebolelo. Taky záleží na tom, ják držíš prso, někdy to teče více, někdy méně. Je to hodně důležité 
Není tady