|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
jak je to s registrací u dětského doktora - je třeba tam zajít ještě před narozením mimi nebo stačí až potom? A kdy je vlastně třeba zajít na první prohlídku?
Není tady
Ahoj Len, mě bylo řečeno, že si dětského doktora musíš najít před porodem, protože při příjmu na porodnici budou chtít znát jeho jméno. No a po porodu tam zavoláš a domluvíš se na 1. návštěvě. Aspoň já to tak pochopila....
Není tady
no já doktorce raději volala před porodem, ale spíš jestli má místo. Ta řekla ať jsem v klidu a po porodu jí zavolám, že příjde na návštěvu. Nikdo žádné jméno nechtěl, ale raději si ho zajisti telefonicky teď a poté co tě pustí z porodnice, tak mu zavoláš a on příjde k tobě domů 
Juuuu to bude nových miminek 
Není tady
Jo, jo ,jak říká Žaneta. Ještě před porodem si najdeš nějakého pediatra, k tomu se nahlásíš, zeptá se tě na termín porodu, adresu atd.... V porodnici se tě budou ptát na jméno doktorky pro miminko a myslím i na adresu. A až budeš z porodnice doma, tak doktorce zavoláš a domluvíte se na první návštěvě. Většinou první návštěvu absolovuje doktorka u vás doma. Teda aspoň tak to u nás bylo.
Není tady
Ahoj Len, doktora si musíš najít před porodem, protože se tě na něj budou ptát v porodnici, přesně jak ti to napsala Žaneta, po příjezdu z porodnice si k němu zavoláš , že už jste z porodnice doma a on si s tebou domluví první prohlídku. Která by měla proběhnout u vás doma. Já jsem to tak měla u obou svých dětí. Ale nevím jestli to tak praktikujou všichni dětští lékaři.
Já byla zrovínka dneska navštívit u nás v Řepých doktorku - Nelinku jsem zaregistrovala a mám se ozvat, až porodím... a první návštěva proběhne doma. A dostala jsem CD o kojení a prevence proti opruzeninám.
Není tady
Peťo a ke které chodíš? Naproti bowlingu?
Není tady
Misho naproti Bowlingu k Dr. Nízké...
Není tady
No já jsem si Dr také našla před porodem. Kdy jsem přijela domů tam jsem do druhého dne uklízela jak pitomá kdyby Dr řekla že hned přijde.... ( v porodnici jsem byla 14 dnů a tak to podle toho doma vypadalo).
No a ona se mi zeptala jak daleko bydlím, jestli už mám kočárek a jestli by mi nevadilo přijít k nim, že má mooooc práce. Tak jsme domluvili hodinu a naše první procházka v kočárku den po propuštění z porodnice byla na středisko. Sestřička čekala mezi dveřma a hned nás vzala 
Není tady
PetaZ napsal(a):
Misho naproti Bowlingu k Dr. Nízké...
já teda k Holečkové, Švagrová chodí k Nízké a nebla moc nadšena, ale to je tím, že má postižené dítě 
ale ani já nejsem nadšena 
Není tady

Já rodila Na Bulovce a jméno doktorky tam nechtěli. Sice jsem už věděla předem kam budu chodit,ale tojenom proto že jsem tam chodila i já a občas jsem se s doktorkou potkala venku, tak jsme se o tom bavily. Ale oficiálně jsem se tam nepřihlašovala. Ale v Praze to asi bude jiný, třeba mají doktorky hodně plno.
A pak když se malej narodl, tak tam mamka skočila a řekla jim to a sestřička řeka až přijedeme z porodnice, tak ať se skočíme (respektive mamka) domluvit kdy k nám přijdou
Není tady
Když mě přijímali na porodnici, tak jsem nahlásila jméno dětské lékařky, kam budeme s mimčem chodit. Když nás pouštěli domů, tak jsem jí brnkla a řekla jsem, kdy se malý narodil a domluvili jsme si první návštěvu. Naše paní doktorka chodí na první návštěvu domů a na této návštěvě nám řekla, kdy máme přijít zase my k ní do ordinace.
Není tady
Misho k Holečkový jsem chodila jako malá a taky jsem z ní nebyla dvakrát nadšená... Zbývala Nízká a Borůvková (ta tam ale nebyla) a Nízká je v té sestavě pediatrů nová, takže jsem jí riskla.
Není tady