Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 3. 2006 11:54

Václav Urban
Host

Jak udělat z hospody soukromý klub

Dobrý den, porovzuji hospodu kam chodí převážně jen stálá klientela, občas se ael stane, že mi do hospody přijdou někteří lidé, kteří mi zde dělají nepořádek,ale ne zas takový abych je mohl lehce vyhodit, no a někteří stálí zákázníci proto odcházejí. Můžete mi poradit, jak mám tedy z restaurace kterou provozuji na živnostenský list udělat nějakou formu soukromého klubu, abych tam mohl vpouštět jen tyto stálé klienty a jejich hosty?? Děkuji za poradu.

 

#2 23. 3. 2006 11:59

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 6252

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

tak nad tímhle jsem už taky rozmýšlela, v zahraničí to je běžná věc, udělá se klub a členství mají jenom určití lidé, nedá se získat ani majetkem ( nepouštějí zbohatlíky), musíte mít kolik doporučení, postavit se za vás musí stálý člen a musíte doložit bezúhonost do kolikátého kolena.
Tady si uděláte doma vinárnu, kam nepustíte ožralu, kterej vám poblil záchod a už si stěžuje na diskriminaci. Určitě by taková forma soukromý hospůdky byla fajn.


http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

 

#3 23. 3. 2006 12:32

Václav Urban
Host

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

No přeci to mus nějak jít i Čechách, když jdu po ulici, tak na dveřích spousty hospod dneska visí cedulka soukromý klub...

 

#4 24. 3. 2006 17:32

Lydie
♥♥-----
Registrovaný: 25. 1. 2006
Příspěvky: 77

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

S tím neporadím,ale vím o čem mluvíte.Také mám občas problémy,hlavně s tou "diskriminovanou" skupinou obyvatel.Kulečníky řeším tak,že je prostě nepůjčíme,protože jsou od členů klubu kulečníku a to mám také na každém osvětlení kulečníku napsáno,Kulečníkové stoly jen pro členy klubu.A s obsluhou to je tak,že prostě servírky nestíhají,prostě si musí počkat delší dobu a je to čekání přejde.Zatím to jde a v okolí je dost jiných hospod,naštěstí,kam chodí.

Není tady

 

#5 17. 4. 2006 11:38

misa1234
♥♥♥♥---
Registrovaný: 15. 4. 2006
Příspěvky: 437

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

Chapu situaci, ale me osobne by vadilo, kdyby me do hospody nepustily[nechodim do hospod a ani jsem nechodila], ale myslim tim, ze by se to asi nelibilo nikomu. Co takle poustet verejnost do urcite hodiny a po urcite hodiny, jen pro lidi kteri jsou zvani.

Není tady

 

#6 17. 4. 2006 13:33

šarik
Host

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

U nás má udělaný klub na živnostňák storstark . Chodí tam všichni, protože členem se stává každý, i cizí kdo jde okolo, pokud nedělá bordel a od pohledu není zřejmé, že je to nějaký potížista. cool Naše spoluobčany tam nepouští a když na něho zavolají policajty, tak jim vysvětlí, že nejsou členy klubu a klub je soukromý objekt, kam jako majitel může pustit koho chce. Něco na způsob, že když ti u dveří bytu někdo zazvoní, tak ho taky nepustíš dál. vissla

 

#7 25. 4. 2006 12:16

misa1234
♥♥♥♥---
Registrovaný: 15. 4. 2006
Příspěvky: 437

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

Ten kdo dela neporadek a vypada, ze uz se to nebude opakovat, tak bych ho asi do hospody pustila, ale davala bych si  veliky pozor. Pokud je to clovek, ktery dela ustavicne neporadek, tak bych mu slusne vysvetlila, proc ho nepustim dovnitr a zdurasnila bych ,,A kdo pak zaplati ty zpusobene skody? Ty udelas neporadek, slusny lidi utecou a co pak. Nevyhanim te, ale vadi mi to. Tak tohle bych rekla, zdurasnene a slusne.

Upravil(a) misa1234 (25. 4. 2006 12:16)

Není tady

 

#8 26. 8. 2008 11:42

klonaidas
♥------
Registrovaný: 6. 6. 2008
Příspěvky: 4

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

Preju vsem fajn den!Nedavno jsem sem zavital k vuli memu problemu se sousedem a moc ste mi tady pomohli a dekuju za vsechno.Ted zkousim na netu najit dalsi radu a opet me to privedlo sem k vam.Proste vyborna poradna.S moji mamkou provozuju takovou malou hospudku.Mame hrozne druhu tocenych piv a tak se tam schazi docela dost lidi a mezi nimi i ti,ktere tam nerad vidim.Nejde az tak moc o ozrali nebo rvace,tem okamzite rikame ze jim nenalejem a at jdou pryc,ale jde spis o takove ty namyslene a arogantni blbce,kteri se tam chovaji jako by jim to tam patrilo a porad se jim neco nelibi.Takovyhle lidi vam to podnikani dokazi pekne otravit,ale protoze vlastne nedelaji zadny bordel,tak s nimi nemuzeme nic delat.Servou vas kdyz uz chcete koncit a druhy den jsou tam zase a vy jen cekate co se stane.Nechci je hnusne vyhnat a zakazat jim vstup nebo tak neco,chci aby si jen uvedomili,ze jsou vlastne nekde na navsteve a ze by se tak meli chovat.Snad me pochopite.Jeden znamy mi poradil at z toho udelam klub,ale ani jeden nevime jak:(...tak tady na netu patram co s tim....at se vam dari!!!

Upravil(a) klonaidas (26. 8. 2008 11:45)

Není tady

 

#9 26. 8. 2008 19:25

judynka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 1. 3. 2008
Příspěvky: 330

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

tak co  tak to vydržet, jejich stůl obsluhovat slušně, ale velmi velmi pomalu, na některé objednávky "zapomínat" a tak podobně? Myslím, že odejdou po nějaké době sami a Vy se "klubem" nepřipravíte o nové klienty

Není tady

 

#10 26. 8. 2008 20:37

henrietta
♥♥♥♥---
Registrovaný: 25. 6. 2007
Příspěvky: 400

Re: Jak udělat z hospody soukromý klub

U nás je hospoda se zvonkem, obsluha vždycky vidí, kdo zvoní, na televizi za barem. Koho nechce, toho nepustí a je to. Jestli to je klub nebo jaká právní forma to opravdu nevím, nikde jsem to tam napsané neviděla.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů