21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máte někdo zkuenosti s ArginMaxem pro eny? Je skutečně tak účinný nebo je to jen reklama?
leona napsal(a):
Máte někdo zkuenosti s ArginMaxem pro eny? Je skutečně tak účinný nebo je to jen reklama?
Účinnek Ti potvrdit nemůu, ale dostal se mi do ruky příbalový leták (určitě jde stáhnout i na netu) a ílený je to dávkování. Aby to správně fungovalo, tak to musí prý brát pravidelně několik měsíců v tahu a přitom je tam jen pár tablet, take to ve finále vyjde straně draho. Třeba jak tři nákupy viagry atd....
Já jsem arginmax pro eny vyzkouela. Uívala jsem ho tři měsíce a velmi mile mě překvapil. Mnohem snadněji dosáhnu orgasmu, sex je pro mě příjemnějí a cítím se více vyrovnaná a v takové pohodě. Teď jsem ho na měsíc vynechala a chci se k tomu zase vrátit.
Není tady
1Danka napsal(a):
Já jsem arginmax pro eny vyzkouela. Uívala jsem ho tři měsíce a velmi mile mě překvapil. Mnohem snadněji dosáhnu orgasmu, sex je pro mě příjemnějí a cítím se více vyrovnaná a v takové pohodě. Teď jsem ho na měsíc vynechala a chci se k tomu zase vrátit.
Tak se k němu vra, kdy to bez toho nejde, co Ti brání?
Není tady
No, mně na sexuální vzruení nejvíce pomohla výměna partnera Ale kdy jsem to řeila se svým gynekologem, tak mi řekl, a se na to vykalu, e to je předraené a účinky minimální na rozdíl od pánského ArginMaxu . Je fakt, e u enské je sexualita hodně ovlivněná psychikou. Pak mi napsal nějaké jiné práky, na které se doplácelo zcela minimálně. Jestli ten preparát byl skutečně účinný, to ale nevím - jak jsem psala, mně pomohla a výměna partnera. Zkus se tedy moná poradit se svým gynekologem.
leona napsal(a):
Není tady
Výměna partnera = chu na sex, to je známé pravidlo Ale pokud si ena chce udret stálého partnera, neměla by sex podceňovat, protoe co si budeme nalhávat, sexuchtivých milenek je vude dost. Já jsem taky vyzkouela ArginMax pro eny a musím říct e se mi velmi osvědčil. Partner nemusí vůbec vědět v čem je zakopaný pes, ale důleité je e díky Arginmaxu je v naem vztahu zase to sexuální jiskření a áva.
Vetinari napsal(a):
No, mně na sexuální vzruení nejvíce pomohla výměna partnera
Ale kdy jsem to řeila se svým gynekologem, tak mi řekl, a se na to vykalu, e to je předraené a účinky minimální na rozdíl od pánského ArginMaxu . Je fakt, e u enské je sexualita hodně ovlivněná psychikou. Pak mi napsal nějaké jiné práky, na které se doplácelo zcela minimálně. Jestli ten preparát byl skutečně účinný, to ale nevím - jak jsem psala, mně pomohla a výměna partnera. Zkus se tedy moná poradit se svým gynekologem.
leona napsal(a):
Není tady
Můj přítel je o dost starí ne já a proto jsme se s přípravky na erekci u taky setkali. Vyzkoueli jsme toho u celou řadu a nakonec se nám nejvíce osvědčil ji zmiňovaný Arginmax. Pravdou je e účinek se nedostaví hned, ale pak to rozhodně stojí za to.
Není tady
leona napsal(a):
Osobně si arginmax kupuji necelý rok a nemůu si ho vynachválit. Původně jsem si ho koupila na zvýení mé sexuální touhy, která mi v poslední době chyběla. Nakonec mi pomohl i v období menopauzy, nejen e jsem měla stále chu na milování, ale zmírnil moje návaly horka a noční pocení. Je to super!
Není tady
Tablety na zvýení chuti na sex - https://buyfemmax.com
Upravil(a) annkellleee (3. 1. 2023 11:47)
Není tady
Ani na funkci rostlináře?
Upravil(a) Judyna (24. 11. 2022 19:14)
Není tady