Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 3. 2006 11:28

leona
Host

arginMax pro ženy

Máte někdo zkušenosti s ArginMaxem  pro ženy? Je skutečně tak účinný nebo je to jen reklama?

#2 23. 3. 2006 13:43

Macex
Host

Re: arginMax pro ženy

leona napsal(a):

Máte někdo zkušenosti s ArginMaxem  pro ženy? Je skutečně tak účinný nebo je to jen reklama?

Účinnek Ti potvrdit nemůžu, ale dostal se mi do ruky příbalový leták (určitě jde stáhnout i na netu) a šílený je to dávkování. Aby to správně fungovalo, tak to musíš prý brát pravidelně několik měsíců v tahu a přitom je tam jen pár tablet, takže to ve finále vyjde strašně draho. Třeba jak tři nákupy viagry atd....

#3 2. 2. 2012 16:15

1Danka
♥------

Já jsem arginmax pro ženy vyzkoušela. Užívala jsem ho tři měsíce a velmi mile mě překvapil. Mnohem snadněji dosáhnu orgasmu, sex je pro mě příjemnější a cítím se více vyrovnaná a v takové pohodě. Teď jsem ho na měsíc vynechala a chci se k tomu zase vrátit.

Není tady

#4 2. 2. 2012 23:41

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

1Danka napsal(a):

Já jsem arginmax pro ženy vyzkoušela. Užívala jsem ho tři měsíce a velmi mile mě překvapil. Mnohem snadněji dosáhnu orgasmu, sex je pro mě příjemnější a cítím se více vyrovnaná a v takové pohodě. Teď jsem ho na měsíc vynechala a chci se k tomu zase vrátit.

Tak se k němu vrať, když to bez toho nejde, co Ti brání? wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#5 8. 4. 2012 14:04

Vetinari
♥♥-----
Místo: Poděbrady

No, mně na sexuální vzrušení nejvíce pomohla výměna partnera smile Ale když jsem to řešila se svým gynekologem, tak mi řekl, ať se na to vykašlu, že to je předražené a účinky minimální na rozdíl od pánského ArginMaxu . Je fakt, že u ženské je sexualita hodně ovlivněná psychikou. Pak mi napsal nějaké jiné prášky, na které se doplácelo zcela minimálně. Jestli ten preparát byl skutečně účinný, to ale nevím - jak jsem psala, mně pomohla až výměna partnera. Zkus se tedy možná poradit se svým gynekologem.

leona napsal(a):

Není tady

#6 22. 8. 2012 10:00

zuzanka12
♥------

Výměna partnera = chuť na sex, to je známé pravidlo smile  Ale pokud si žena chce udržet stálého partnera, neměla by sex podceňovat, protože co si budeme nalhávat, sexuchtivých milenek je všude dost. Já jsem taky vyzkoušela ArginMax pro ženy a musím říct že se mi velmi osvědčil. Partner nemusí vůbec vědět v čem je zakopaný pes, ale důležité je že díky Arginmaxu je v našem vztahu zase to sexuální jiskření a šťáva.

Vetinari napsal(a):

No, mně na sexuální vzrušení nejvíce pomohla výměna partnera smile Ale když jsem to řešila se svým gynekologem, tak mi řekl, ať se na to vykašlu, že to je předražené a účinky minimální na rozdíl od pánského ArginMaxu . Je fakt, že u ženské je sexualita hodně ovlivněná psychikou. Pak mi napsal nějaké jiné prášky, na které se doplácelo zcela minimálně. Jestli ten preparát byl skutečně účinný, to ale nevím - jak jsem psala, mně pomohla až výměna partnera. Zkus se tedy možná poradit se svým gynekologem.

leona napsal(a):

Není tady

#7 19. 2. 2013 9:22

Eva26
♥------

Můj přítel je o dost starší než já a proto jsme se s přípravky na erekci už taky setkali. Vyzkoušeli jsme toho už celou řadu a nakonec se nám nejvíce osvědčil již zmiňovaný Arginmax. Pravdou je že účinek se nedostaví hned, ale pak to rozhodně stojí za to.

Není tady

#8 29. 4. 2013 13:33

zuzanka12
♥------

leona napsal(a):

Osobně si arginmax kupuji necelý rok a nemůžu si ho vynachválit. Původně jsem si ho koupila na zvýšení mé sexuální touhy, která mi v poslední době chyběla. Nakonec mi pomohl i v období menopauzy, nejen že jsem měla stále chuť na milování, ale zmírnil moje návaly horka a noční pocení. Je to super!

Není tady

#9 24. 11. 2022 11:28

annkellleee
♥------

Tablety na zvýšení chuti na sex - https://buyfemmax.com

Upravil(a) annkellleee (3. 1. 2023 11:47)

Není tady

#10 24. 11. 2022 19:14

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Ani na funkci rostlináře? gloria

Upravil(a) Judyna (24. 11. 2022 19:14)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí