29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky myslite ze je normalni ze mi ted bylo 15 a jeste sem to nedostala? Nemusim jetse chodit za gynekologem ze ne?
Není tady
Já je dostala a bylo mi už 15 let. Pokud je nedostaneš do 16, šla bych ke gynekologovi. Pokud ti ale návštěva u něj nevadí, můžeš tam jít klidně už teď a uvidíš.
Není tady
Pokud nemáš žádné zdravotní potíže, tak zatím nemusíš. Do 16 ti máš opravdu čas a nic se neděje. Ale jestli máš obavy, že něco není v pořádku, tak navštiv gynekologa a ten tě uklidní.
Není tady
tak diky za gynekologem se mi totiz faakt nechce
Není tady
Prosím poradte mi od kdy mam pocitat zacatek menstruace.Mela jsem bolesti bricha a jenom ruzovy spineni.Rozjelo se mi to az druhy den.Tak jestli od toho spineni nebo toho druhyho dne.Dekuji za odpovedi ahoj
jitka19 napsal(a):
Prosím poradte mi od kdy mam pocitat zacatek menstruace.Mela jsem bolesti bricha a jenom ruzovy spineni.Rozjelo se mi to az druhy den.Tak jestli od toho spineni nebo toho druhyho dne.Dekuji za odpovedi ahoj
To mas jedno. Jeden den hore dole. aj tak ti to nevyjde presne. Ale asi od toho spineni si myslim
jitka19 napsal(a):
Hned od toho špinění.To je první den menstruace.Já si 30 let vystačím první den s jednou vložkou.
Není tady
Pro Ivča K.- to seš teda pěkný prase- jedna vložka, to musí být chuťovka.
Fifi napsal(a):
Fifi napsal(a):
Kdo šetří má za tři.Sama víš jak jsou drahé vložky.
proto máme také slipové vložky, které jsou malé a vystačí nám na špinění před menstruací, nebo na konec, který také bývá slabší, je jich tam 25-30 kusů a stojí 20-25 Kč, rozhodně jsou levnější než klasické . Nemělo by se koukat na to, kolik toho mám ve vložce, ale měnit pravidelně a často zvláště v létě, protože i trochu krve hodně zahnívá a rozkládá se a opravdu to moc příjemně nevoní. I hygiena by měla být zvýšená.
Není tady
spíš buď ráda, není o co stát...
Není tady
Fifi napsal(a):
První den tam mám sotva tečičku,tak proto můžu mít jednu vložku.A navíc se chodím doma po každém vyčurání rovnou umýt sprchou,takže do prasat si nadávej sobě,dylino.
Není tady