Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 22. 3. 2006 21:23

Vendísek
♥♥-----

Sex jako povinost???

Skoro vzdy kdyz se chcem s pritelem pomilovat (pohl.styk),
mám pocit jako bych se do toho nutila. Pritom chut by aj byla, ale vim, kdyz se mi nechce takove praktiky provadet, ze se presto k tomu donutim na ukor teho, ze tohy po milovani dosahnu pri tom, prozitek pak nestoji za nic!
Ted pred stykem mam pocit, ze se do toho nutim aj ked mam chut!

S pritelem jsem o tom mluvila, ten si bere vinu na sebe v tom, ze on ma na to chut co chvilku, coz me musi porad "osahavat" i kdyz uplne na to nemam chut a kvuli tomu se nutim uz jen podlehnout jeho chuti.   No... ale to neni na jeho strane, (snad?) nebot kdyz s tim prestane, ci to omezi, budu po nem touzit, ale jak dojde k styku, mam opet ty pocity nuceni se do teho.
No, ale abych pravdu rekla, moc sebe nechapu! 
Dekuji za odpovedi!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;116/st/20051206/e/Muj+milacek+Peta/dt/-5/k/876c/event.png

Není tady

#2 22. 3. 2006 22:31

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Sex jako povinost???

Já jsem to nepochopila - máš chuť se milovat a z toho máš výčitky svědomí? A co myslíš tím "takové praktiky"?

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 23. 3. 2006 7:48

evičkas1
Host

aknelka napsal(a):

Já ji aji chápu.Zkus se s přítelem domluvit na delších intervalech(jak často se milujete?)Ten můj by to chtěl třeba každý den,jenže já nejsem ještě dost ,,nadržená!!Taky se někdy nutím, a divím se příteli,že ho to baví,když ví,že na to zrovna nemám chuť.Ale je fakt,že když mě UDĚLÁ,tak si pak říkám,proč to nechcu dělat každý den,když je to tak krásnýyikes))))Holt,to jsme my ženský.....
A jestli tě nutí do něčeho,co nechceš dělat,tak to nedělej!!!!

Docela se bavím, když čtu příspěvky. Jedna si stěžuje, že přítel chce často a ona nemá chuť, druhá zase přesně naopak. Já patřím k té druhé skupině. Chtěla bych častěji, ale můj přítel nemá zájem. Přitom jsem ho přistihla u po*na, tam ho to asi baví. Se mnou jednou za týden a to ještě mám pocit, že se musí nutit. Pak to samozřejmě nebaví ani mě a přísahám si, že už nikdy. Ale pak to vydržím zase maximálně týden. Dobrá rada nad zlato...

#4 23. 3. 2006 10:09

Vendísek
♥♥-----

aknelka napsal(a):

Já ji aji chápu.Zkus se s přítelem domluvit na delších intervalech(jak často se milujete?)Ten můj by to chtěl třeba každý den,jenže já nejsem ještě dost ,,nadržená!!Taky se někdy nutím, a divím se příteli,že ho to baví,když ví,že na to zrovna nemám chuť.Ale je fakt,že když mě UDĚLÁ,tak si pak říkám,proč to nechcu dělat každý den,když je to tak krásnýyikes))))Holt,to jsme my ženský.....
A jestli tě nutí do něčeho,co nechceš dělat,tak to nedělej!!!!

Kdyz jsme spolu, stihnem to i dvakrat za den. Vidim se s nim 4 dny v tydnu.
Mno, asi to zkusim omezit... jen doufam ze se nestanu frigidni smile
Problem by byl aj v tom, ze ja na to chut mam jen velmi vyjimecne.
Slysela jsem, ze HA ovlivnuje chut k sexu...?
Neni to treba spatnou HA, kterou uzivam? Nebo vekem? (ja 19 on 23)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;116/st/20051206/e/Muj+milacek+Peta/dt/-5/k/876c/event.png

Není tady

#5 25. 3. 2006 9:19

1JaNaN1
Host

Jak tak koukám, tak tady nejsem se svým problémem sama. Dříve jsem byla velmi náruživá, ale po prvním porodu se něco stalo a já na to:par:nemám skoro, spíš vůbec, chuť. Teď jsem po druhým dítěti a chuť se objevuje jen asi tak jednou za měsíc. Jsme s manželem 6 let a je to docela fajn manželství. Jenže on by to chtěl každý den a já se prostě přetvařovat nechci. Mám ho velmi ráda, ale tohle náš vztah ničí.

#6 25. 3. 2006 10:00

Keysi1
Host

Ja mam kamaratku,ktora ma malu dceru a tiez mi hovorila,ze od porodu nema vobec chut na sex a musi sa k tomu len premahat kvoli priatelovi,ale aj to len par krat za mesiac.A pocula som uz viacero takychto pripadov,takze urcite nie si ojedinely pripad.
Moj priatel tiez chce sex castejsie ako ja.Aj kazdy den,ale ja niekedy nemam chut aj cely tyzden.A uz len cakam ked si vecer lahneme do postele,ze co zase bude.Zase sa urazi a odide von,alebo sa otoci na druhu stranu.A vycita mi,ze sex je len vtedy ked chcem ja.Ale co sa mam nasilu premahat?

#7 27. 3. 2006 11:30

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Keysi1: Děláš dobře, že se nepřemáháš. Nemá to totiž cenu. Jen si tím člověk sex zoškliví a pak uléhá přesně s tím pocitem "co zase bude"....Chápu, že ti přítel vyčítá, ale přemáhat se opravdu nelze...(tedy občas ano, ale to spíš jde o to, že si člověk představí, co by se mohlo hezkého dít...a přitom ho to vzruší tak, že se už milovat chce...ale to už není přemáhání).

Není tady

#8 27. 3. 2006 13:16

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ano, ale co do certa robit, ked si nechcete znicit vztah???  Hm, slovicko premahat sa.... U mna je to napriklad rozlisene na take tri pripady:
1. mam chut a zacnem ja sama, alebo dam najavo, ze to naozaj chcem
2. akosi na to nemyslim, teda vylozene to mat nemusim, ale ked partner zacne " dam sa prehovorit" a nakoniec mi to je prijemne
3. som zabita a jednoducho nevladzem, aj keby sekery padali
a iba v pripade cislo 3 partnera naozaj odmietnem. Myslim, ze ak k tomu pripadu č.3 dojde tak 2x za tyzden, nemoze z toho byt ohen na streche, to by musel byt sebecky necita.
Na druhej strane ale podla mna vztah, kde zene staci raz za mesiac a viac jednoducho vazne nechce, no a chlap by chcel tak 3x za den, jednoducho dlhodobo fungovat nemoze... neutral

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#9 31. 3. 2006 11:59

DankaS
♥♥♥♥---

ahoj, tak taky patřím s partnerem mezi ty, kteří to nemají v sexu vyvážené. On by chtěl každý den a já tak 1x za 3 týdny. Podotýkám ale, že kojím, dřív jsem byla náruživější. Doufám, že za čas se vše dostane do starých kolejí. Řeším to tak, že se snažím partnerovi vyhovět a on se taky trochu omezuje. Naštěstí neni naštvaný když odmítnu. Řekne třeba: "tak se aspoň budeme tulit:)"   a to je naprosto skvělý. Za tohle ho mam mimo jiný hrozně moc ráda. Někdy se to zvrtne tak, že se nakonec stejně milujeme. Pamatuju ale, že muj předchozí přítel na mě byl vždycky hrozně naštvanej a nechtěl se mnou mluvit. Otočil se zády ke mně a usnul. Brzy se mi zprotivil.

Není tady

#10 31. 3. 2006 12:14

faf
♥♥♥♥♥♥-

To je ale zlaty chlap, Dani. :-)))))

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#11 31. 3. 2006 12:17

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

To rozhodně. Hlavně jde o to, jak se odmítne, ta forma je dost důležitá. Moje exka uměla krásně odpálkovat a to jsem pak přestal mít chuť i já hmm

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#12 31. 3. 2006 18:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

To rozhodně. Hlavně jde o to, jak se odmítne, ta forma je dost důležitá. Moje exka uměla krásně odpálkovat a to jsem pak přestal mít chuť i já hmm

Kaliku - na jak dlouho jsi přestal mít chuť - na půl hodiny?big_smile

Strach je malá smrt...

Není tady

#13 31. 3. 2006 20:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já na to přestal mít chuť s tou dotyčnou a to docela na dlouhou dobu sad

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#14 31. 3. 2006 20:51

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Já na to přestal mít chuť s tou dotyčnou a to docela na dlouhou dobu sad

No ještě štěstí že manžela moc často neodpálkovávám...

Strach je malá smrt...

Není tady

#15 31. 3. 2006 20:58

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Bety, jak jsem řekl, nejde o to že odmítneš, ale o to jak to řekneš! Bejvalka dokázala odmítnout tak, že z tebe udělala úchyláka debila a já nevím co ještě najednou, to je pak chuťovka, sice se to nestávalo často, ale i tak to zabolí sad

Není tady

#16 31. 3. 2006 21:06

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to věřím, to chce trošku taktu...hele my budeme mít příští rok 30. výročí svatby...já jsem např. nikdy, ani jedenkrát něřekla, když se mi nechtělo, že mě bolí hlava - to mi připadá hrozně trapný, a hlavně: když mě opravdu bolí hlava, tak to hned pozná celá rodina a nemusím nikomu nic říkat....ale když se člověku nechce, a řekne třeba jémine mně se zrovna tak strašně nechce... tak to beru.

Strach je malá smrt...

Není tady

#17 31. 3. 2006 21:21

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Opakuji, odmítnutí je naprosto v pořádku, má na to každý právo, ale jde o tu formu!

Není tady

#18 31. 3. 2006 21:25

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Opakuji, odmítnutí je naprosto v pořádku, má na to každý právo, ale jde o tu formu!

jojo ... s tím naprosto souhlasím.
Dnes ti přeju...dobrou noc... to víš člověk jak stárne tak prý dětinští no a mimina potřebujou hodně spát....už to na sobě pozoruju.

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí