29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu .Náš nový člen domácnosti japoneček se mi po 3 dnech strávených v novém domově začal vozit po zadečku.Je odčervený a na žlázky se mi to zdá brzo.Stále papá stejné krmení eukanubu.Není to nějak často,ani se to nezhoršuje,ale přesto nevím jestli je to běžné.Náš dřívější pes se vozil po zadku a to jsem věděla,že musím vymačkat žlázky,ale poprvé jsem mu je mačkala někdy v 16 měsících.A proto se mi to zdá divné u 12-ti týdenního štěněte.Dík za radu.
Není tady
Kolikrát byl odčervený a bylo to odčervení proti plochým i kulatým červům? Také může jít jen o podráždění konečníku - namazat Framykoinem...
Není tady
Konečník má právě úplně normální,žádné viditelné změny.Odčervený byl nějakou pastou2x a1xvirbac vitaminthe,ale je to pejsek s pp takže si myslím,že tady nebude zádrhel.
Není tady
Tak vidím, že nakonec místoo čivavy je to japoneček? Tak to jste měli docela štěstí, je to docela kumšt sehnat tuto rasu
To že to je pes s PP , neznamená, že nemůže mít červy. záleží na tom, jak akutní to je, když je to častější, vzala bych jeho hovino k veterináři, oni ho pošlou do laborky na vyšetření.
Na žlázky je to poměrně brzo, to je většinou záležitost tak od 5 měsíců u větších ras, u menších později.
Může to být podrážděný konečník.
Já ale měla kdysi čubinu, která sáňkovala vždycky když dělala "blbosti". Ale to byl asi ojedinělý případ
Není tady
. Ahoj Kamčitko!!!No to máš pravdu,poslala jsi mi odkazy,já sedla a telefonovala.Bingo!Fenka,dlouhosrstá,krémová navíc z Orlové,což není daleko.Paní po hlase super,cena souhlasila,zálohu nemám vozit 100% bude naše.Stále jsme byly v kontaktu.Měli jsme si pro ni jet, holka už měla transparenty ,i když jsem ji stále připravovala na možnost,že se něco stane.Večer jsem volala a nevyšlo to.Nechci být sprostá.Doma dítě,které v ten moment dostalo teplotu,zvracelo a já jí uklidnovala.Čekat na jinou čivavu nechtěla a tak jsem teda našla to co se MĚ nejvíce líbilo.Ale ona to ví,protože tuto rasu jsem jí podstrkovala když si vybírala,jakého mazlíka chce..No ráno jsem zjistila,že je volný pejsek můžeme přijet hned.Nebylo co řešit.Máme doma psa s pp a má vznešené jméno Celestýn,už od chovatelky.Dcera totiž dala ČIKO no a jak víš tak to je tady u nás cigareta.Mám vzornou dceru,rasa i jméno dle přání maminky no není to super?Co myslíš mám zajít za doktorem?Prostě jen to klouzání mě trochu mate.Prozatím moc díky za rady.
Není tady
No to je klasika. Já to takhle prožívám z opačné strany. Lidi jsou v kontaktu, psa si vezmou a když má být odběr, a všichni ostatní zájemci jsou odřeknutí - oznámí, že nemůžou protože blablabla. Teda teď už to řeším zásadně zálohou a to i u lidí ze zahraničí.
Hele víš co, já bych vzala hovino a pro jistotu nechala trus vyšetřit. Stojí to stokorunu, aspoň tady. Budeš mít jistotu, víš jak, zvlášť když si hraje s malou tak ať není nějaký problém. štěně sežere všemožné, já to vidím s=íše na červy. Některé odčervováky nezabírají na všehny červy, oblé i ploché. Podle mně to bude tento problém.
Dej pak vědět, jak jste pořídili
Není tady
Ahojte,tak to vození po zadku byly ucpané žlázky.Byli jsme u lékaře a taky říká,že to není v pořádku tak brzo mít ucpané žlázy,ale je možné,že to měl jednou a pak už to nemusí mít vůbec.Tak uvidíme.Dostal očkování,pastu na odčervení a ted spokojeně spí.Taky v noci je vzorný,až na ten záchod.Chci jej naučit na kočičí,ale prozatím vede on.Líbí se mu jakýkoliv povrch jen ne plína a kočičí.No,ale trénujeme.Dívala jsem se na stránky,co šije a prodává Kamčitka.No pelíšky super a to nemluvím o sadách.Mám totiž v plánu dát Celestýnovi do každé místnosti jeden,prozatím mu přenáším košík a to koluje obývák-kuchyn-ložnice-pokoj-pracovna,ale je pravda,že je 100%využitý.Napiš prosím,jestli posíláš i na dobírku,nebo jen do prodejen.A co si myslíte o tom,že toho našeho gaučáka pořád přenáším?Viditelně mu to nevadí.Prozatím díky všem za rady a hlavně AT PŘESTANE PRŠET!!!!!!!!!!!!!!!!!Jdu na procházku zkontrolovat náš potokv16hod už utekl kde neměl Tak pevné nervy
Není tady
Jindro u nás je to podobné. My vypouštíme studnu, tak mám ze zahrady rybník, vedle je hřiště také jako rybník. Ale nad náma je přehrada, velká přehrada, a ta se připravila na povodně dříve, takže tady je to vždy bez problémů
Jinak my máme taky snad v každém pokoji pelech a jak postupně se přemísťuju, tak holky nebo aspoň jedna z nich putují za mnou...
JIndři, posílám PPL a to je na dobírku Stránky jsou ofic jen pro firmy, ale posílám i lidem, je velký zájem, škoda každého zákazníka
Protekčně si můžeš vybrat dezén
Není tady
Uvažovala jsem proč mi nabízíš bazén?Takže víc se soustředit na čtení.Večer bylo u nás veselo.Celestýn se probral,chodil pozpátku sem tam se vyboural na bok.Reakce na očkování teda to si myslím já.Dnes je už lepší.Přišla jsem domů a pes se vesele vozil po zadku.Tak jsem zmáčkla a opět,Nevím jestli to veterinář udělal vše,ale zítra jdu raději znovu at nic neprošvihnu.A objednávku ti napíšu na vaše stránky.Sice ne hned,to víš vysoké datum,do konce dubna.Já bydlím na kopci,ale potůček mám u pracoviště,tak doufám,že to vydrží.
Není tady