Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 3. 2006 15:43

Mia
Host

Hormony na růst prsou

Dobrý den, mám dotaz, zda-li může sexuolog napsat ženě hormony na růst prsou. Přeci musí nějaké existovat - dávají se transvestitům, aby jim prsa rostla.
Děkuji za odpověď, mějte se hezky.

#2 22. 3. 2006 18:14

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Hormony na růst prsou

Neblázni s hormony ! Myslíš, že když budeš mít prsa jak balóny, vyřeší to všechny Tvoje problémy ? Vůbec ne. Dokud budeš považovat za prioritní tyhle fyzické věci, nebudeš v pohodě nikdy

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 22. 3. 2006 19:14

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Užívání hormonů i pod lékařským dozorem je dosti složité. Mají velký vliv na růst váhy. Já bych je jen proto, aby byla prsa větší vůbec nezkoušela. Pokud mᚠnějaké potíže a myslíš si že na vině jsou malá prsa, tak věř, že ta příčina je v  tvé psychice. Smiř se skutečnou velikostí prsou a potom budeš i ty v pohodě. Nebo je potom možná nechat si voperovat implantáty, ale i tak bych se k nim nepřikláněla.

Není tady

#4 22. 3. 2006 19:41

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Predepsat nemuze. Je to nesmysl. Hormony nemuzes nasmerovat na jedno misto.

Bud rada, ze mas mala prsa, az budes starsi, tak si budes libovat az kolem sebe uvidis ty prsate zenske, kterym to visi az po kolena a ktere kvuli velkym prsum vypadaji starsi.  Velikost prsou je vzdy umerna k postave a kdyz jsi stihla, tak mas vsechno mensi nez vice heftovni zena.  Zena s malymi prsy vypada mladistve mnohem dele nez prsatka.

Isidia ma pravdu. Podivej se na kladne stranky mensich prsou a jestli jsi rozumna, tak uvidis, ze ty kladne stranky prevysuji.
Zeptej se kterekoliv zeny ve strednim veku, jestli by chtela prsicka ktera stale vypadaji jako 17lete. Clovek take vypada mnohem stihlejsi a ma mladistvejsi postavu.

Není tady

#5 7. 9. 2011 9:53

žvejžužu
♥------

Ahoj,
mám dotaz ohledně růstu prsou. Je mi 26, mám již dítě, odkojené, prsa se mi po zkončení kojení zmenšila cca o číslo, což jsem na jednu stranu vítala, ale po zhubnutí jsem přišla i o další cm, což už tak vítanou změnou není.
Brala jsem HA Pramino a měla jsem pocit, že se mi prsa maličko zvětšila, možná to byla jen nějaká moje sugesce, každopádně i můj přítel říkal,že po kojení na tom nejsem zase tak špatně s velikostí ani tvarem.
Začala jsem zase hubnout a prsa se opět zmenšila, tak jsem začala brát Stimulen, 2 měsíce a prsa pobolívala, byla nalitější, ne větší myslím, ale pevnější, partner si změny také všiml a líbila se mu. Jenže potom jsme jej vysadila v naději, že prsa zůstanou taková. No bohužel opak je pravdou, do toho jsem ještě musela změnit HA, teda doktor mi HA změnil, že již beru Pramino dlouho ( cca 6 let ale s asi půl roční přestávkou 2x během těch let ). Momentálně beru  druhé plato Softinelle, což má být prý identická náhrada za Pramino, jenže během prvního měsíce jsem přibrala 4 kila butter , takovou "žravku" nemívám ani před menstruací, ple se mi trochu zhoršila a prsa jsou placatá a skleslá grater , prostě jako kokr uši grater . Koukala jsem na různé rady, od masáží, přes potravin.doplňky až po plastiku atd., což je ale pro mne veeelmi nákladné.
Nechci mít 4 prsa, ale zdravé dvojky, jako dřív, hezké a pevné, když si vzpomenu, jaké prsa jsem měla před otěhotněním a kojením, je mi do breku. Vím samozřejmě, že už to nikdy nebude jako dřív.
Budu moc vděčná za jakoukoliv radu, a už masáž, tabletky, čaje, krémy, cokoliv, co by aspoň trošku pomohlo a co nebude v řádech desetitisíců.
Moc děkuji

Není tady

#6 7. 9. 2011 14:41

Miroslav Doležal
♥♥-----
Místo: Praha

Proč holky nejste spokojený s tím co máte?? pokud máte partnera který si Vás váží tak Vám říká pořád že Vám to sluší že jste sexy atd. když jsem měl partnerku tak jsem ji to říkal pořád ale ona byla pořád se sebou nespokojená což je škoda...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí