18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, mám dotaz, zda-li můe sexuolog napsat eně hormony na růst prsou. Přeci musí nějaké existovat - dávají se transvestitům, aby jim prsa rostla.
Děkuji za odpověď, mějte se hezky.
Neblázni s hormony ! Myslí, e kdy bude mít prsa jak balóny, vyřeí to vechny Tvoje problémy ? Vůbec ne. Dokud bude povaovat za prioritní tyhle fyzické věci, nebude v pohodě nikdy
Není tady
Uívání hormonů i pod lékařským dozorem je dosti sloité. Mají velký vliv na růst váhy. Já bych je jen proto, aby byla prsa větí vůbec nezkouela. Pokud má nějaké potíe a myslí si e na vině jsou malá prsa, tak věř, e ta příčina je v tvé psychice. Smiř se skutečnou velikostí prsou a potom bude i ty v pohodě. Nebo je potom moná nechat si voperovat implantáty, ale i tak bych se k nim nepřikláněla.
Není tady
Predepsat nemuze. Je to nesmysl. Hormony nemuzes nasmerovat na jedno misto.
Bud rada, ze mas mala prsa, az budes starsi, tak si budes libovat az kolem sebe uvidis ty prsate zenske, kterym to visi az po kolena a ktere kvuli velkym prsum vypadaji starsi. Velikost prsou je vzdy umerna k postave a kdyz jsi stihla, tak mas vsechno mensi nez vice heftovni zena. Zena s malymi prsy vypada mladistve mnohem dele nez prsatka.
Isidia ma pravdu. Podivej se na kladne stranky mensich prsou a jestli jsi rozumna, tak uvidis, ze ty kladne stranky prevysuji.
Zeptej se kterekoliv zeny ve strednim veku, jestli by chtela prsicka ktera stale vypadaji jako 17lete. Clovek take vypada mnohem stihlejsi a ma mladistvejsi postavu.
Není tady
Ahoj,
mám dotaz ohledně růstu prsou. Je mi 26, mám ji dítě, odkojené, prsa se mi po zkončení kojení zmenila cca o číslo, co jsem na jednu stranu vítala, ale po zhubnutí jsem přila i o dalí cm, co u tak vítanou změnou není.
Brala jsem HA Pramino a měla jsem pocit, e se mi prsa maličko zvětila, moná to byla jen nějaká moje sugesce, kadopádně i můj přítel říkal,e po kojení na tom nejsem zase tak patně s velikostí ani tvarem.
Začala jsem zase hubnout a prsa se opět zmenila, tak jsem začala brát Stimulen, 2 měsíce a prsa pobolívala, byla nalitějí, ne větí myslím, ale pevnějí, partner si změny také viml a líbila se mu. Jene potom jsme jej vysadila v naději, e prsa zůstanou taková. No bohuel opak je pravdou, do toho jsem jetě musela změnit HA, teda doktor mi HA změnil, e ji beru Pramino dlouho ( cca 6 let ale s asi půl roční přestávkou 2x během těch let ). Momentálně beru druhé plato Softinelle, co má být prý identická náhrada za Pramino, jene během prvního měsíce jsem přibrala 4 kila , takovou "ravku" nemívám ani před menstruací, ple se mi trochu zhorila a prsa jsou placatá a skleslá , prostě jako kokr ui . Koukala jsem na různé rady, od masáí, přes potravin.doplňky a po plastiku atd., co je ale pro mne veeelmi nákladné.
Nechci mít 4 prsa, ale zdravé dvojky, jako dřív, hezké a pevné, kdy si vzpomenu, jaké prsa jsem měla před otěhotněním a kojením, je mi do breku. Vím samozřejmě, e u to nikdy nebude jako dřív.
Budu moc vděčná za jakoukoliv radu, a u masá, tabletky, čaje, krémy, cokoliv, co by aspoň troku pomohlo a co nebude v řádech desetitisíců.
Moc děkuji
Není tady
Proč holky nejste spokojený s tím co máte?? pokud máte partnera který si Vás váí tak Vám říká pořád e Vám to sluí e jste sexy atd. kdy jsem měl partnerku tak jsem ji to říkal pořád ale ona byla pořád se sebou nespokojená co je koda...
Není tady