Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 22. 3. 2006 11:30

Luuca
Host

Lehce samoopalovací krém

Ahoj, chci se zeptat, jestli uz nekdo z vas vyzkousel novy samoopalovaci krem od Johnson - Holiday skin nebo Nivea (ma zajistit lehke prirozene opaleni)?Nezustavaji po nem fleky?Diky za odpovedi babinetky;)

#2 22. 3. 2006 14:35

Kamila S
Host

Re: Lehce samoopalovací krém

Ahoj, tuhle značku jsem sice nezkoušela, ale zato mám velmi dobré zkušenosti se samoopalovacím mlékem Astrid, které žádné fleky nedělá a vypadá přirozeně. Ikdyž nanesu postupně 3 vrstvy, tak je to Ok  a nejsou na těle žádné ohraničené vrstvy apod. Jen trochu barví tričko, ale to téměř všechny. A mj. je za super cenu:vissla:

#3 22. 3. 2006 20:17

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Vsechny znamejsi znacky jsou stejne. Mas-li jiz samoopalovaci krem a zda-li se ti silny, tak to jen smichej/zred s obycejnym kremem. Myslim jenom tolik kolik si davas zrovna na plet. Nejlepe je napred nanest jemne pletovy krem na oblicej, pak si namocit ruce, rozetrit trosinku samoopalovaciho a rozetrit rovnomerne na oblicej. To vytvori "lehky" krem. Vsechny samoopalovaci kremy maji stejny princip, takze vlastne zalezi na tobe jak to pouzijes.  Lepe velmi malo a kdyz nestaci tak druhy den znova. Dobre umyt ruce!

Samoopalovaci krem vzdy zbarvuje cokoliv na co se dostane. Princip je takovy, ze pokud je krem v tube, tak zustane bily, ale jakmile se dostane na vzduch tak zezrzavi. Neni to tedy reakce vasi pleti ale jenom kremu.

Není tady

#4 22. 3. 2006 20:37

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem si vždycky míchala samoopalovák s pleťovým mlékem. Zředila jsem to tak 1 ku 2 (opalovák ku mléku) a natírala. Fleky jsem potom nikdy neměla. Doporučuji

Není tady

#5 23. 3. 2006 19:49

Luuca
Host

Díky za radu, určitě to vyzkoušímsmile

#6 22. 7. 2006 20:19

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

KMonika napsal(a):

Ahoj holky.Mám problém.Místo ochrannýho krému proti opálení jsem ci namazala  na obličej samoopalovacím krémem a zjistila to asi po hodině.Hned jsem se běžela umýt.Nevíte jestli se to odstranilo?grater

No melo by,a oblicej stejne smyjes driv nez telo .

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#7 22. 7. 2006 20:21

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Luuca napsal(a):

Ahoj, chci se zeptat, jestli uz nekdo z vas vyzkousel novy samoopalovaci krem od Johnson - Holiday skin nebo Nivea (ma zajistit lehke prirozene opaleni)?Nezustavaji po nem fleky?Diky za odpovedi babinetky;)

mam ten Jonhson a fleky mi neudelal.je to vazne jen takovy slaboucky ale dobry.Cim seš casteji natres tak to  bude vic videt.ja chodim na solarko a tim se palu jen abych ten oblicej vic zvyraznila.

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#8 22. 7. 2006 20:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

KMonika napsal(a):

Ahoj holky.Mám problém.Místo ochrannýho krému proti opálení jsem ci namazala  na obličej samoopalovacím krémem a zjistila to asi po hodině.Hned jsem se běžela umýt.Nevíte jestli se to odstranilo?grater

citrónová šťáva když tak pomůže

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí