|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, jestli uz nekdo z vas vyzkousel novy samoopalovaci krem od Johnson - Holiday skin nebo Nivea (ma zajistit lehke prirozene opaleni)?Nezustavaji po nem fleky?Diky za odpovedi babinetky;)
Ahoj, tuhle značku jsem sice nezkoušela, ale zato mám velmi dobré zkušenosti se samoopalovacím mlékem Astrid, které žádné fleky nedělá a vypadá přirozeně. Ikdyž nanesu postupně 3 vrstvy, tak je to Ok a nejsou na těle žádné ohraničené vrstvy apod. Jen trochu barví tričko, ale to téměř všechny. A mj. je za super cenu:vissla:
Vsechny znamejsi znacky jsou stejne. Mas-li jiz samoopalovaci krem a zda-li se ti silny, tak to jen smichej/zred s obycejnym kremem. Myslim jenom tolik kolik si davas zrovna na plet. Nejlepe je napred nanest jemne pletovy krem na oblicej, pak si namocit ruce, rozetrit trosinku samoopalovaciho a rozetrit rovnomerne na oblicej. To vytvori "lehky" krem. Vsechny samoopalovaci kremy maji stejny princip, takze vlastne zalezi na tobe jak to pouzijes. Lepe velmi malo a kdyz nestaci tak druhy den znova. Dobre umyt ruce!
Samoopalovaci krem vzdy zbarvuje cokoliv na co se dostane. Princip je takovy, ze pokud je krem v tube, tak zustane bily, ale jakmile se dostane na vzduch tak zezrzavi. Neni to tedy reakce vasi pleti ale jenom kremu.
Není tady

Já jsem si vždycky míchala samoopalovák s pleťovým mlékem. Zředila jsem to tak 1 ku 2 (opalovák ku mléku) a natírala. Fleky jsem potom nikdy neměla. Doporučuji
Není tady
Díky za radu, určitě to vyzkouším
KMonika napsal(a):
Ahoj holky.Mám problém.Místo ochrannýho krému proti opálení jsem ci namazala na obličej samoopalovacím krémem a zjistila to asi po hodině.Hned jsem se běžela umýt.Nevíte jestli se to odstranilo?
No melo by,a oblicej stejne smyjes driv nez telo .

Není tady
Luuca napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, jestli uz nekdo z vas vyzkousel novy samoopalovaci krem od Johnson - Holiday skin nebo Nivea (ma zajistit lehke prirozene opaleni)?Nezustavaji po nem fleky?Diky za odpovedi babinetky;)
mam ten Jonhson a fleky mi neudelal.je to vazne jen takovy slaboucky ale dobry.Cim seš casteji natres tak to bude vic videt.ja chodim na solarko a tim se palu jen abych ten oblicej vic zvyraznila.

Není tady
KMonika napsal(a):
Ahoj holky.Mám problém.Místo ochrannýho krému proti opálení jsem ci namazala na obličej samoopalovacím krémem a zjistila to asi po hodině.Hned jsem se běžela umýt.Nevíte jestli se to odstranilo?
citrónová šťáva když tak pomůže
Není tady