29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikdy jsem nemela potrebu vlastnit susicku, ale kamaradka mi rikala, ze susicka bezvadne odchlupi vsechno pradlo, coz me presvedcilo k rozhodnuti o jejim zakoupeni (vlastne me presvedcily nase dve kocky). Samozrejme dalsi plus je, ze se pradlo nemusi tolik zehlit, je krasne nadychane a voni.
Jake mate zkusenosti vy? Je neco, na co bych si pri vyberu mela dat pozor? Asi bych chtela AEG, uz od nich mame mycku a pracku a zatim jsem jenom spokojena.
Diky za rady.
Není tady
Také jsem uvažovala o jejím zakoupení, zajímalo by mne vše, klady i nedostatky. Díky předem.
Není tady
Holky, někde jsem četla, že pračka se sušičkou má ohromnou spotřebu vody. Prý to ale vesměs nikde neuvádí, aby to kupujícího neodradilo. Při sušení se totiž používá voda na ochlazování toho přístroje uvnitř. Asi to neni přesně k věci a nejspíš jsem to nenapsala dokonale, ale tak nějak to je Doufám, že mi to prominete.
Není tady
zatim co jsem vycetla, tak jsem same po*n ohlasy prave na pracku se susickou, kdyz susicku tak jedine samostatne, ta nema zadnou spotrebu vody, "pouze" energie
Není tady
kdyz to po sobe ctu, tak vidim, ze pisu jak masabob.
ale k tematu
nejlepsi diskuze k susickam jsem nasla na living.cz
dovolim si sem pastnout prispevek nejake pani Romany, snad se na me nebude zlobit:
rozhodne si porid Pracku a zvlast susicku - ja mam susku Siemens, velkou, uz asi rok a je to muj nejoblibenejsi spotrebic v domacnosti - ABSOLUTNE NEZEHLIM!
Mam oba spotrebice vedle sebe, protoze mam pradelnu, ale daji se poridit i na sebe (vklada se mezi ne nejaky ram), takze vytahnu pradlo z pracky, celou kouli tak, jak je strcim vedle do susky, kdyz je to vecer, nastavim si, abych ho mela suche rano nebo odpoledne po praci apak uz to jen vytahuju a skladam. A kdybys to videla: takove ty "smirkove" rucniky vsechny zmekly, jsou jako kdyz koupis nove; tricka jenom pohladim rukou, porovnam limecky;chlupate svetry jsou opravdu zase chlupate, nemluve o tom, ze velke lozni pradlo mam vyprane a suche (vlastne i vyzehlene) za dopoledne!
Nejvic jsem to ale ocenila na kosile a nabirane halenky, sukne a saty: sbohem zehleni! U panskych kosil dozehlim limecky a manzety (tedy to, co je tvrde), zadne puky na rukavech a na damskych nabiranych halenkach - no to je senzace...narasene rukavy a kanyry nikdy tak nevyzehlis, jak ti je "vyfouka" susicka - je to jak z cistirny.
Sem-tam neco nejde vysusit "do rovna" - treba dziny, ale to predsusim, urovnam dokud jsou teple rukou a povesim - doschnou uz pekne rovne.
Navic kdyz neco vytahnu "po zime" ze skrine a nezda se mi to dost "svezi", tak todam na specialni kratoucky program do susky a pradlo je rovne i proste zapachu pul roku ve skrini bez nutnosti prani.
Udrzba veskera zadna, po suseni rukou setru chlupy z filtru, co je ve dvirkach a vyleju vodu ze supliku (mam tzv. kondenzacni, takze instalace obnasi jen zastrceni do zasuvky).
Abych rekla pravdu, tak dnes uz kdybych mela volit mezi myckou a susickou, tak zcela jednoznacne - uspora casu, prace, zadne velke pradlo...SUSICKA.
Svagrova ma susku v pracce a vubec ji nepouziva - ty duvody uz tady psal nekdo nade mnou.
Takze jedine samostatnou susku - doporucuji zcela jednoznacne jako nejlepsi spotrebic v domacnosti.
Není tady
já má pračku a sušičku zvlášť, od firmy AEG a miluju je, sušička sice sebere nějakou tu elektriku, ale většinu prádla nežehlím, nemusím věšet (stejně nemám kam) a v koupelně je po sušení krááásně teploučko...
Není tady
já mám pračku se sušičkou a... sušička si prostě dělá co chce, zapne se jednou za dvacet vyprání a pak jede třeba dvě hodiny... takže pokud sušičku, tak doporučuji jedině zvlášť
Kombinovaná pračka se sušičkou vážně není dobrý výběr, strašně žere, je to drahý špás. Navíc jsou častěji poruchové než oddělené.
Pokud to vážně chcete, pak jedině samostatné spotřebiče.
Osobně sušičku nemám v lásce, věci se v ní často lehce srážejí a žloutnou a žere to proud. Pracnému žehlení se dá předejít vhodným nastavením otáček při odstřeďování a hlavně dobrým pověšením prádla!
Když vidím, jak některé ženy dokáží doslova "oběsit" prádlo, nedivím se, že se pak nadřou a žehlení nenávidí...
Není tady
Ja mam susicku zvlast a opravdu si ji nemuzu vynachvalit,ale je taky pravda,ze nektere veci se srazi,prevazne ty bavlnene,ale po tech letech to mam vychytane a nedavam do ni to obleceni co se srazi.Ale rucniky,jeeny,kosile,tricka mam opravdu jak vyzehlene a nadychane.Takze ja za sebe bych ji doporucila a ,ze to zere proud??co dneska proud nezere a az takova spotreba to neni.Vzdyt neperu denne.
Není tady