|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Také se přidávám. Hodně zdravíčka, ať jsou všichni v pořádku a spokojený
Pá
Není tady

Souris strašně moc gratuluju, to je krásná zprávička. Přeju Filípkovi hodně štěstíčka, zdravíčka,lásky a ať se mu na světě moc líbí.
Katko všechno nejlepší
Není tady
Další maminka na babinetu...
Přeju plné doušky zdraví, lásky a štěstí!!!
Není tady
Taky se přidáváme ke gratulacím k Filipkovi,ať je zdravý jako řípa.
Není tady
Taky se přidáváme ke gratulaci!!! Ať Filípek v peřince dělá radost tátovi i mamince!!!! A moc moc zdravíčka!
Není tady
Ted jsem sedla k Babinetu a jsem moc rada za dobre zpravy! At se Souris i Filipkovi dari moc dobre a brzy daji o sobe vedet. Moc gratuluji ke zdravemu chlapeckovi! Uz se moc tesim na fotky. 
Není tady
Gratuluji k narození syna Filípka !!! 
Hodně zdravíčka a štěstíčka !!! 
Není tady
Přidávám se ke gratulacím ,jenom všechno nejlepší hodně radosti a málo starostí :
Není tady
Tak Souris, máš to za sebou,už jsi maminkáááá !! Obrovská gratulace a ať jste oba v pořádku !!

Není tady
I já se přidávám Souris. Moc moc gratuluju k Filípkovi
úplně mě to rozplakalo
Ať jste oba zdravý a plný síly a radosti . . .
Není tady
Moc a moc gratuluji, a přeji jen samé radosti ......
Není tady
SOuris moc děkuju za tvoje rady, když jsem sem přišla, tak jsi byla v druhém měsíci a tvoje rady byly pro mě Důležitý. A ty jsi teď už maminka a já stále nejsem těhulka. Ale ono se to podaří. Přeju tobě i Filípokovi ať se ti daří a ať jste oba zdraví. Je to kus chlapa. Věřím, že je ti dobře a až budeš mít fotky prosím, mysli i na mě: andyladiproc@centrum.cz
Není tady
Souris moc ti blahopřeju k narození synka Filípka a přeju Vám oběma mnoho zdravíčka. Snad jste porod zvládli v rámci možností v pohodě
Musí být krásný pocit držet své dítě poprvé v náručí... Já už chci taakyyy!!!
Není tady

Tááák další chlapská posila! S Mikuláškem se samozřejmě přidáváme ke gratulaci! Ať se vám vede a hlavně moooc zdravíčka pro maminku i miminko, to je nejvíc důležité!

Není tady
Souris, i já se přidávám s gratulací a přeju oběma mooooc zdravíčka a štěstíčka! :-)
Není tady
juuuu to je fakt kus chlapa, to bych za těch 9 minut asi neurodila 
Souris jsi holka šikovná! Nemůžu uvěřit, že to tak uteklo, když jsem sem přišla na babinet, tak jsi byla v prvních týdnech a teď už máš krásného klučíka Filipka
Přejeme s Verunkou hlavně zdraví a lásku.
Není tady
blahoprejem mamince a hlavne obema prejem zdravicko. jojo to uz nebyl pomeranc uchem jehly, to byl aspon grapfruit:-)))
Není tady
Taky se s Tomáškem přidáváme ke gratulacím a přejeme hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky Filípkovi, mamince i tatínkovi.
Souris, vítej mezi maminkama 
Není tady
Souris, taky se přidávám s přáníčkem, ať vám Filípek dělá jen a jen radost:)) Na PC jsem sedla až dnes, takže jsem zmeškala průběh tvého porodu, ale hrozně ta krásná zprávička dojala.... Ještě jednou hodně štěstí
Není tady
Taky moc gratulujeme k Filípkovi a přejeme do života jen to nej a hodně zdravíčka.
Není tady
Nová zpráva z Motola:
Souris Vás všechny pozdravuje... Napsala, že se konečně začíná vzpamatovávat z porodu. Večer měla teplotu a do oběda měla motanici při každým vstávání z postele, takže nemá ještě Filípka u sebe.. Ale už je jí lépe, tak doufá, že jí Filípka odpoledne přinesou..
Jinak píše "chvála bohu za epidurál"...
Není tady
Taky moc gratuluju a přeju moře zdraví a krásných chvil s mimi a tatínkem
Není tady
Ahoj!!Sice Souris vůbe neznám,ale bulím tady štěstí za ni!!Moc blahopřeji!!!Je to krásné!!!!!
Není tady
Souris moc gratuluju a oběma přeju moc zdraví, štěstí a lásky

A s tím epidurálem se asi necháme inspirovat ;-)
Upravil(a) Ambra (23. 3. 2006 18:46)
Souris, taky se pridavam ke gratulacim, at vam dela Filipek jen radost a mate se vsichni tri krasne.
Není tady