|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Jéééé, přesně jak psala Miškaa, mám husí kůžu. Držim moc palce ať už je maličkej na světě a Souris má pohodovej porod. No, třeba už to má za sebou a miminko v náruči, budu se těšit že až sem večer kouknu tu budou zprávičky od PetyZ
Není tady
Stále žádná nová zpráva z Motola.....
Není tady
Ježííííííš to už je dlouho, ale já taky bojovala od sedmi do sedmi, snad to bude mít rychlejší 
Není tady
ježiši chudák, snad je to ok.......Peti, podávej každou novou informaci 
Není tady
Stále ještě nic???Třeba už má miminko v ruce,ale ještě je na sále...
Není tady
No to je vážně doba, snad je i z uzlíčkem v pořádku? Holka drž se!!!!!!:
Není tady
Holky stále nic - hned napíšu, jak se něco dozvím....
Není tady
Petro, děkujem moc za informace, jsi hodná, pozdravuj ji moc.
Doufejme že už to není jedno v jedné

Není tady
TAK NOVINKA 
FILÍPEK SE NARODIL V 15:53, MEŘÍ 53CM A VÁŽÍ 3830G....
Není tady
Tak to moooc blahopřejem. TO je krásné, já se snad rozbrečím. Ať jsou oba zdraví
Není tady
Jůůůů gratulujemee a prejeme predevsim to zdravicko a do vinku hodne stesti a lasky M+M
Není tady
Tak to je super-už se mě to zdálo moc dlouho. Pořádnej chlapák. Oběma přeji móóóc zdravíčka a štěstíčka. Díky Péťo za krásnou zprávičku.
Není tady
Pridavam se..drzime moooc palecky...

Není tady
Jeeee,pomaly Pc tak uz nedrzime palecky... 
Moooc gratuluji a preji Filipkovi vse nejlepsi hodne stesticka zdravicka....je to oprvadu kus chlapa 

Není tady
Gratuluji k narození Filípka... Mnoho zdraví a štěstí přeji Filípkovi, mamince i tatínkovi!!!! 

Jůůůůůůů,to je pořádnej chlapák.Gratuluju a přeju hodně zdravíčka a pohody celé rodince.

Není tady
Moc gratulujeme,To si budu pamatovat ja jsem se taky narodila dnes,ale mínus 23 let.At je Filípek zdravý a dělá rodičum jen radost.
Není tady
Jéje, tak to taky držim všechny palečky ať jsou oba zdraví!!!!! Už jsem zvědavá co napíše mamina:D.
http://www.rodice.cz/metrik/]
[/url]
Upravil(a) Anna (22. 3. 2006 20:12)
Není tady
au au to je ale kus chlapa
Taky gratulujeme, hlavně zdravíčko, štěstíčko, prdíky bez problémů a mamince hodně mlíčka
. To se nám s kačenkou bude dobře pamatovat

Není tady