|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Obdržela jsem v 6:11 smsku: praskla mi voda, jedeme do porodnice, držte mi palce.
Není tady
Je tak to je fajn, tak že na ní moc moc myslíme a ať dá vědět, jestli je to fakt Filípek........Moc na ni myslím
Není tady
Přidávám se Petruš, napiš Souris že tady na babinetu jsme na ní všechny moc myslely a ať se nám ozvou jestli jsou oba vpořádku

Není tady
Jé ta se má. Už uvidí svoje mimi. Taky na nic moc myslím a držím pěstičky ať to jde vše jako po másle.
Není tady
Normálně jí závidím
, ale strašně jí přeju, ať to proběhne hladce a bez komplikací 

Není tady
Další nové miminko na babinetu. Přeji bezproblémový porod a myslím na ní..... Za každé info budeme vděční.....
Není tady
Tak to se množíme rychle. Snažilky honem, honem .....................
Není tady
Úplně mě zamrazilo, držím pěsti aby to vše zdarně proběhlo a aby se holka naše dlouho netrapila a vyplulo hezké :
Není tady
Ty brdo, normlane mam husi kuzi. Souris do tohoo!! :-)
Není tady
taky se pridavam k prani poklidneho porodu, nema uz to holka nahodou za sebou?? at je na svete dalsi zenich:-))
Není tady
Mimčo je ještě někde v teploučku, v bříšku a už má tolik sudiček
.
Není tady
Nemůžu tomu uvěřit, že to tak rychle uteklo! Držím moc pěstičky, ať se Souris moc netrápí a má krásné zdravé miminko! :-)
Není tady
Holky zatím nic novýho nevím... Teď vyrážím na kurz, takže se přihlásím odpoledne. Poslala jsem jí pozdravy od Vás 
Není tady
Jo jo jsi moc hodná. Pořád sleduju, kdy napíšeš, že už to je venku. Budeme čekat na krásnou zprávičku. Zatím pa pa.
Není tady
Souris! Tak se dočkala, přeju všechno ať proběhne hladce a hlavně rychle. Pořád jsem pozorovala ten její mětřík, který ukazoval pořád míň a míňa už je to tady. Čekám na další zprávy. Možná že už je po všem?????Kéž by!!
Není tady

Souris,
držíme všechny 4 pěsti co máme a těšíme se na další zprávičky...
Není tady
Souris,
preju co nejmin cekani, prima personal v porodnici a HLAVNE ZDRAVE MIMINKO !!!!!!!! Taky uz se nemuzu dockat 
Není tady

Moc jí závidím. Už uvidí svýho drobečka. Přeju ať jim to jde pěkně a ať jsou všichni v pořádku 
Není tady
PetaZ je na kurzu-musíme vydržet. Ona nám dá určitě včas vědět. Taky tady pořád šmejdím
Není tady