29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já miluju Green Day,My Chemical Romance,Billy Talent,30 Second to Mars,Lostprophets a Good Charlotte. a to je mi 36 let. XD
Není tady
Já poslouchám spíš rock,nebo poprock,ale nepohrdnu ani soulem,nebo jazzem.Mezi mé oblíbence patří Killers,U2,Joss Stone,Norah Johnes,Alanis Morissette,Redhoti,My chemical romance,Muse,Pink.Z českých Kryštof,Wohnout,Lucie.Je toho hodně.
Není tady
nighfwish,system of a down,Rammstein,Alanis Morisette,Queen,AC/DC,U2,Placebo,Marilyn Manson,sto zvířat, indy&wich,ksheen,Khoiba,Morcheeba,Plump DJs,Skyline,Gaia Mesiah,Aerosmith, The Doors,Horkyže slýže,Guns N´Roses
Není tady
system of a down, children of bodom, nohavica, edith piaf, nirvana, good charlotte, nightwish, hammerfall, roxette, sepultura, kryl. hlavně, dobrýho metalu není nikdy dost:-)
Není tady
rock, metal, miluju kabáty. lordi maideny sabaty atd.. nesnáším k smrti techno haus, snesu hip hop ale hodně moc moc při tom trpím, rep ještě jde a hudba na break dance taky ujde pač se mi break dance líbí ale sám si to nepustím to když už tak dokážu snést na discotéce
zpěváci . Ozzy Osbourn, Rob halford,pepa vojtek
šmaja, jak se jmenuje ten maník od maidenů si nemůžu vzpomenout :d taky nightwish s tarjou a i s Anett, within tempation tad... atd....
joa taky mám rád Argemu, wanastowky , ka´táky, žlutý pes, BSP atd....
Upravil(a) CeltikDragon (18. 1. 2008 8:11)
Není tady
nevim co tady kdo ma proti hip hopu,vzdyt je to nej hudba zaroven s reggae a predevsim drum and bass...je to skvele na vyradeni :-P ...
Není tady
http://www.redraven.cz/ Holky, tohle sem ted objevila!!! Maj tam krásný věci, přesně pro mě
Jinak já poslouchám metal, ebm, gothic, rock:D
Není tady
no já poslouchám docela punk potom trochu rock, punkrock a něco málo od metalu... Z punku např.electrik mani, a j´bestoví jaksi taksi od rocku avril lavigne ikdyž ta je tagy docela do punku, metal ozzy osbourne a tagy třeba pár písniček od divokýho billa....
Není tady