Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 3. 2006 15:34

maggie7
♥♥♥----

Hudba

Ahoj, jaký styl hudby posloucháte? Jakou máte rádi zpěvačku, zpěváka kapelu? Jaký máte nejradši styl?                                                                                                                     dumbom lyssna vissla reta

Kdo je pritel, miluje, ale kdo miluje, nemusi byt přítetelem. Pratelstvi je vzdycky prospesne, zatimco laska casto zranuje. (Seneca Lucius Annaeus)

Není tady

#2 21. 3. 2006 16:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Hudba

Já mám nejraději ticho. Celý den mi v práci klienti tlučou klíny do hlavy, tak jsem večer ráda, že mám klid big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#3 21. 3. 2006 16:49

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Já mám ráda americkou kapelu Journey, pak Tinu Turner,  Davida Gilmoura, Robieho Williamse, Kabát, Katapult, Jiřího Schellingera, Hanu Hegerovou, Richarda Müllera, AC/DC, Queen, Van Haleni, Judas Priest, Led Zeppelin. Accept, Def Leppards, Madonnu, Kiss atd atd, stačí?

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#4 21. 3. 2006 16:55

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

maggie7 napsal(a):

Ahoj, jaký styl hudby posloucháte? Jakou máte rádi zpěvačku, zpěváka kapelu? Jaký máte nejradši styl?                                                                                                                     dumbom lyssna vissla reta

Ahoj maggie7....... jukni se do Životního stylu na téma Top 3- písničky. Je tam k tomu diskuse.....

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#5 22. 3. 2006 14:12

Alkus
Host

Já mám rád Green day, Goldfinger, The Offspting, Kabát, Sum 41, Apocalyptica, Rammstein

#6 22. 3. 2006 16:17

marie antoaneta
Host

Ja mam rada Christinu Aguileru,Nirvanu,Janis Joplin,Alanis Morisette,No name,Hey,Vypsanou fixu,Lucii Bílou  a  Hlavne PETRE CMORIKA hjarta

#7 22. 3. 2006 16:23

M
♥♥-----
Místo: Plzeň

Wohnout, Horkýže Slíže, Tři Sestry, Jarek Nohavica, Metallica, Eric Clapton....

Marta

Není tady

#8 22. 3. 2006 23:25

Lolita
♥♥♥----

ja skoro jako marie antoaneta a jeste nohavicu

Není tady

#9 27. 3. 2006 0:34

mortuus_sum
♥♥-----

Já poslouchám tak:lyssna: metal, rock:
System Of a Down, Metallicu, Nirvanu, Pearl Jam, Black Sabbath a Ozzyho Osbourna, Nightwish, Placebo, Apocalypticu, Marilyna Mansona, Slipknot..............
Jo hudba to je moje- bez ní bych nepřežila!!!! lyssna

Je bolestné a zžírající trpět pro nic,
ale je krásné a naplňující trpět proto,
abychom někomu pomohli..........

Není tady

#10 11. 5. 2006 19:05

Sellme
♥♥-----

Evanescence...

Není tady

#11 11. 5. 2006 20:07

nexxi
♥♥♥♥♥--

ahojky to já poslouchám spíš techno mixy a tak.. je to dle mě do auta nejlepší smile

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#12 22. 5. 2006 17:48

MC.Netty
♥------

Nejvic? HIP HOP hjarta  a to ceskej a slovenskej.....smile

Není tady

#13 14. 7. 2006 13:31

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

nooo ja miluju hip hop a to uz asi od svych 10ti let:) (DMX,Pharoahe Monch,Marsey z czech a sk 5MCZ,Divokej zapad,Bow Wawe,Crackers...atd atd:)

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#14 14. 7. 2006 16:46

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nightwish, Moonspell, Mettalicu, Blackmore´s night, Divokýho Billa, Support Lesbiens, Anastacia, Ozzy Osbourne, atd.atd.atd.

Není tady

#15 14. 7. 2006 16:58

Iruhka
♥------

no,jelikož závodně tancuju hiphop,tak 100% pravě tohle.....prostě,když se zaposlocháš třeba do českýho hopu,tak ti to něco řekně a " dá"....i když já poslochám i cizí....hlavně black : ) no a taky r'n'b......ale nepohrdnu ani papričkama....ale sem toho názoru,že třeba nějaký disco,techno a podobně jen " vymejvá " mozek.....a nic ti ta hudba "nedá "........ale to je každýho věc......

Není tady

#16 15. 7. 2006 17:18

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Já poslouchám všechno, co je hezký. Mám za sebou folkový festivaly, country bály, rockový kluby.............ale vzala jsem si metaláka, takže když on má svůj den, hraje u nás co nejtvrdší metal ( samé chrčení ) a když vařím, poslouchám třeba Javory, nebo Pyogenesis. Ty mi přihrál manžel a já si je pouštěla tak často, že se na ně stal alergický! tummenupp

Upravil(a) Eri (15. 7. 2006 17:19)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#17 16. 7. 2006 10:54

Sellme
♥♥-----

ROCK..!!!!

Není tady

#18 19. 7. 2006 21:43

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Stash napsal(a):

Iruhka napsal(a):

no,jelikož závodně tancuju hiphop,tak 100% pravě tohle.....prostě,když se zaposlocháš třeba do českýho hopu,tak ti to něco řekně a " dá"....i když já poslochám i cizí....hlavně black : ) no a taky r'n'b......ale nepohrdnu ani papričkama....ale sem toho názoru,že třeba nějaký disco,techno a podobně jen " vymejvá " mozek.....a nic ti ta hudba "nedá "........ale to je každýho věc......

to je zvlastni kolik hiphoperu keca tady todle. a pritom me hip hop pride jako uplne debilni hudba. hudebne je to primitivni az to boli a texty vsech tech kapel mi prijdou stejne detinske. a ze by mi mel hip hop neco dat? spis vzit.

No je to Tvuj nazor a ja Ti ho neberu.A ze je to debilni hudba?Ja si zprvu hlavne vubec nemyslim ze je to tak uplne hudba...Jooo ja jsem mela basnicky rada uz od malicka:)Co Ti hiphop bere kdyz ho neposlouchas?Asi mu nerozumis...asi tak jako ja treba nerozumim nejake jine hudbe kterou neposloucham,ale proto o ni jeste nerikam ze je debilni!Jsou ruzne tipy lidi a ty poslouchaji ruznou hudbu:)Jakou hudbu poslouchas ty?Jsem zvedava na Tvou odpoved:)))

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#19 22. 7. 2006 12:02

Iruhka
♥------

TATO ZPRAVA PATRÍ STASH :

hele,mě je uprimne jedno,co poslouchas ty,ja odepisovala jen na otazku Hudba....takze mi nemuzes kecat do myho nazoru,a elementgirl ma pravdu,co ti asi hopec muze vzit,kdyz ho neposlouchas????Nezalezi na tom,jestli maj ruzny skupiny podobny texty.....ale jde predevsim o to,ze rapujou o vsednich a nevsednich vecech,zivote....o situaci v nasi republice,jak to tady chodi...proste ty kluci se snazi říct hiphopem svuj nazor a poslat ho dal......takze kdyz posloucham treba ceskej hop....a zaposloucham se...tak mi ta music neco " dá " ...ten kdo tomu nerozumí,může těžko soudit,co je debilní hudba....ja taky nekritizuju ostatní žánry,typem ze je to  debilní music.....proste at si kazdej posloucha co chce,a to,že  me bavi hiphop,a k tomu ho zavodne tancuju,je moje vec,protoze me to neuveritelne bavi....a dokud budu moct,tak u toho zustanu.....Dik za pochopeni..........s pozdravem Irush

Upravil(a) Iruhka (22. 7. 2006 12:04)

Není tady

#20 24. 7. 2006 7:13

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Stash napsal(a):

elementgirl napsal(a):

Stash napsal(a):

to je zvlastni kolik hiphoperu keca tady todle. a pritom me hip hop pride jako uplne debilni hudba. hudebne je to primitivni az to boli a texty vsech tech kapel mi prijdou stejne detinske. a ze by mi mel hip hop neco dat? spis vzit.

No je to Tvuj nazor a ja Ti ho neberu.A ze je to debilni hudba?Ja si zprvu hlavne vubec nemyslim ze je to tak uplne hudba...Jooo ja jsem mela basnicky rada uz od malicka:)Co Ti hiphop bere kdyz ho neposlouchas?Asi mu nerozumis...asi tak jako ja treba nerozumim nejake jine hudbe kterou neposloucham,ale proto o ni jeste nerikam ze je debilni!Jsou ruzne tipy lidi a ty poslouchaji ruznou hudbu:)Jakou hudbu poslouchas ty?Jsem zvedava na Tvou odpoved:)))

asi ti reknu spis kapely. zanry mixuju co to jen jde. Jasne u me vede Smashing Pumpkins. Pak Nirvana, Placebo, SOAD, Karel Kryl, Kosheen, Paradise Lost, Helloween, Ecstasy Of The St. Theresa a mnoho mnoho dalsich. a taky strasne miluju Deftones. ja to nemyslel zle. jen ze hip hop mi proste asi nikdy nic neda. prijde mi ze je furt o jednom a tom samem. a zej e hrozne naivni.

Vis to je prave to co mam na hiphopu rada,je svym zpusobem naivni .Proc nesnit aspon pri poslouchani hudby???A je jasny ze ti hiphop nikdy nic neda kdyz si ho odsoudil jeste nez si ho pochopil!smile Jinak jsem chtela jeste rict ze hh je ted takovej boom a ja nejsem z tech co by litala z jednoho hudebniho stylu do druheho podle toho co je zrovna in.Ja hh zacala poslouchat nekdy na zakladce uz a nehodlam s tim skoncit.patri k memu zivotu.Jsem mamina a neko by mozna rek ze jsem divna ze posloucham tuto hudbu,ale proc se menit kvuli tomu ze mam dite ze:))) Z tve hudby mam docela rada Placebo ,Kosheen a Deftones.Nemysli si ze hiphop posloucham a nic jineho si nikdy neposlechnu,nekdy mam chut pustit si starej dobrej soundtrack z Pulp fiction nebo z Hříšnyho tance.Nekteri hiphoperi ted asi obraci oci v sloup jak muzu neco takoveho pustit,ale o tom to prave je nekdo posloucha hh protoze ze to miluje a nekdo proto ze je to zrovna in...  Ps:neni hiphoper jako hiphoper!!!Pps:neni hip hop jako hiphop!!!

Není tady

#21 24. 7. 2006 13:30

Tomas549
♥------

ja posloucham taky rap a znam hodne moc lidi co ho poslouchaj taky a neni pravda ze by obraceli oci v sloup kdyz bych jim rek ze jsem si pustil o.s.t. z pulp fiction. to by mozna udelal nekdo kdo to posloucha rap mozna tak rok a jenom proto aby byl co nejvetsi drsnak, ale je pravda ze vetsina normalnich lidi co posloucha rap krom toho posloucha spoustu jiny muziky i kdyz treba jenom okrajove (jazz, funk a spoustu dalsich veci). mezi ne patrim i ja. hiphop se taky neda poslouchat 365 dni v roce 24 hodin denne. nekdy si od toho musi clovek "oddechnout".

Není tady

#22 25. 8. 2006 10:54

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Stará Metallica, Faith no more, Pearl Jam, Coal Chamber, System of a down, kdysi Moonspell, Nirvana (především unplugged), Rage against the machine a podobně, mám ráda Aphrodite, Asian Dub Foundation, Beastie Boys, Cake, Flesh, Strokes, Killers, Sunshine, Fast Food, Area 7, Pilfers, Mad Caddies, Mighty Mighty Bostones, Yellow Umbrella, Manu Chao a Radio Bemba soundsystem, ale taky Nohavicu, Schmitzera, Kryla... No je toho fakt hodně. Naopak absolutně nesnáším disco a nerozumím technu.

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#23 25. 8. 2006 10:55

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Jo a zapomněla jsem na Queen a Michaela Jacksona, beze srandy, Freddie a Michael, bez nadsázky hudební kouzelníci.

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#24 30. 8. 2006 7:10

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

já miluju skoro všechnu uchu lahodící hudbu, můžu poslouchat dechovku, pop, roch, jazz, vážnou hudbu, jen to musí ladit mému uchu

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#25 2. 9. 2006 18:57

Markétka
♥♥-----
Místo: Jižní Čechy

Mně se líbí rockovej styl.A zpěvačky se mi líbí Aneta Langerová,Avril Lavigne a Shakira.smilewinkhjarta

Markéta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí