|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Milá Peti - Petro24, přejeme tvému Dominičkovi všecko nejlepší ke druhým narozenínám, hodně štěstíčka, zdravíčka, dobrého papú, krásných pohádek, stále usměvavé rodiče a věčný úsměv na líčku... Taky ať se brzy dočká bratříčka nebo sestřičky a chození bez plíny. Velikou pusu posílají tina a Jiřík 
Není tady
Jééé, Tinuš, já měla úplně ten samý nápad, akorát jsem nakonec poslala Peti a Dominičkovi soukromou zprávičku 
Ale tak se přidávám i tady, a Dominičkovi přeju ještě jednou všechno nejlepší, zdravíčko, štěstíčko, spoustu dárečků a samé krásné sluníčkové dny.
Dominičku, už je z tebe velký kluk, už máš 2 ročky
Pa Andrea a Tomášek 

Není tady

Ahojky tak mi se s Eliškou taky připojujem a přejeme Dominičkovi vše nej nej k dnešním narozeninkám.
Není tady
Taky se připojuji s gratulací!!! Hodně zdravíčka a co třeba takhle nějaký sourozenec k narozeninám?
Není tady
I naše rodina se přidává ke gratulacím.
Přejeme Dominičkovi jen to nej nej
hodně zdravíčka a hodnou maminku a tatínka.
Není tady
Jé Dominiček už je takovej chlapák? Ty brďo.
Hodně štěěěstííí,zdrááávííí,hodněě štěěěstííí,zdrááávííí...buďte rádi,že to teta jen píše, kdyby opravdu zpívala,tak jí Dominiček kopne asi kamsi

Není tady
taky přejem všechno dobré, hlavně to bydlení, zdravíčko a sourozence 
Není tady
Tak to já se s Jítou taky přidávám, hodně zdravíčka a štěstíčka 
Není tady

Péťo,s Vašíkem přejeme Domíkovi jen to nejlepší,hlavně zdravíčko,štěstíčko,hodné a trpělivé rodiče
a spooooustu LÁSKY od všech,co ho mají rádi.

Není tady

Holky ještě jednou všem díky moc. Sourozenec snad bude, budeme se snažit až se přestěhujem. Vypadá to slibně, před chvílí jsem to napsala do "sice to sem nepatří, ale..." 
Miško neboj, zpívání by přežil, je zvyklej... 
Není tady

Dominičkovi hodně zdravíčka přeje i Mikulášek s maminkou, taky se těšíme na to, až budeme takovej krásně velkej chlapák!

Není tady
Dominičku tak my ti přejeme hodně zdravíčka, štěstíčka, hodnou mámu a tátu
a ještě hodnějšího neplačícího sourozence
. Ale také ti přememe, abys už spinkal celou noc a plinky už taky přece nepotřebuješ
To ti přeje také Kačenka, která má právě dnes 4měsíce, jež na oslavu dostala mrkvičku, se kterou udělala bublinky a následoval výprsk, aby máma měla co prát
Hmm toto letí

Není tady

letí to letí, taky se Kačka nedávno narodila už jsou to 4 měsíce...
Alexxandro teď se těšíš aby byl Mikulášek tak velkej chlapák a až bud, budeš si říkat že chceš aby byl miminko...
je to klasika... 
Není tady