Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 3. 2006 8:19

potvurkapodivna
Host

BRADAVIČKY

Najdi si příspěvěk kondylomata a tam se dočteš víc. Přála bych ti, aby to bylo něco jiného. Hlavně nepanikař, obrň se trpělivostí a bojuj.

#2 22. 3. 2006 14:12

Dodyska
Host

Re: BRADAVIČKY

ANIRBAS napsal(a):

Dobrý den 
Měla bych   prozbu  o   radu  co  je  za   pojem  Bradavičky v   gynekologii  moje lekařka  mi   nebyla  schopná  vysvětlit o  co  jde  jen  že  to  vznika z  viroveho   onemocněni  např.  chřipky    nic  vic. Ráda bych  věděla  jak se  toho  zbavit   jestli  je možne  nakazit  partnera.

Předem  děkuji

Ahoj také se mi udělala jakási takási bradavička a lékař nevěděl o co jako jde, jen, že se to prostě někdy udělá a zase samo zmizí, trvalo to dlouho, ale po 3 letech, když jsem se s ní už smířila zničeho nic zmizela... Tak se na to vykašli a ono to snad zmizí, tedy, když to není nic infekčního...

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí