|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojj 
Co je pravdy na tom, ze pred spanim se nam cvicit? Zajimalo by me z jakeho duvodu. Vecer jezdim na rotopedu a pak jeste cvicim cinky a kalanetiku. Spat chodim az tak za 1,5 hod. Tak nevim jestli delam dobre, nebo si spis skodim?

Oprava 
NEMA CVICIT 
Mejte se a krasny jarni den vsem 

musím říci, že jsem chodila večer v sedm do posilovny a než jsem doběhla v devět domů, tak jsem byla rozpumpovaná a dlouho jsem nemohla dát tělo do klidu, abych mohla jít v klidu spát. Také je to z toho důvodu, že tělo už je unavené a nemá se huntovat. Někde jsem četla, že ideální je cvičení do páté odpoledne.

Není tady
Když ono to někdy jinak než večer nejde - např. dcera má aerobik taky od 19.30 až je volná tělocvična - nijak to neovlivní, záleží to také na tom kdy můžou ostatní holky a cvičitelka...
Není tady
No praave, kdyz ono to driv nejde. Prijit z prace, neco slupnout, po jidle chvilku klid a hup na rotoped. 
S usinanim problem nemam, usnu kdekoliv
, kdykoliv , jsem fakt desnej spac 
ano to je pravda, já jsem taky toho cvičení musela nechat a dala se spíš na tůry, odpoledne čas nemám a večer mi to nedělá dobře, tak si to vynahrazuju v sobotu.

Není tady
Já jsem někde slyšela, že pouza mezi cvičením a spánkem by měla být aspoň 2 hodiny. A to proto, že ty svaly rozpumpujete a pak jsou připraveny na zátěž. Pokud ji nemají (když se jde brzo spát) tak se jakoby časem nafouknou a štíhlé tělíčko je tatam...
Není tady
tak to jsem neslyšela, ale je to možné

Není tady
Gia napsal(a):
Já jsem někde slyšela, že pouza mezi cvičením a spánkem by měla být aspoň 2 hodiny. A to proto, že ty svaly rozpumpujete a pak jsou připraveny na zátěž. Pokud ji nemají (když se jde brzo spát) tak se jakoby časem nafouknou a štíhlé tělíčko je tatam...
Po každém cvičení (i když si potom člověk nejde lehnout) je nutné svaly dokonale protáhnout a poté se nenafouknou 
Já cvičím večer od sedmi hodin večer asi už deset let a jsem krásně štíhlá s pevnými štíhlými svaly, takže to asi nebude pravda 
Přítel má ženské fitko a jde o to,že pokud se někdo snaží zhubnout,můj případ,tak musí dát tělu čas pracovat po fyzické zátěži.Takže je lepší cvičit dřív odpoledne,aby se ještě nějakou dobu spalovaly tuky v těle.Spánkem tu činnost jakoby utlumíte,protože tělo dáte do klidu.

Možná je to všechno pravda, ale zacvičit si večer je určitě lepší, než se nehýbat vůbec
Není tady
Tak to musím souhlasit.Hlavní je najít si sport,který bude bavit.Dlouho jsem chodila do fitka,ikdyž mě to moc nebralo,ale našla jsem si tady přítele,takže určitě nelituji:)Ale teď hraju tenis a jsem prostě nadšená.
no jo, to je právě ono, já mám ráda kulečník a tam se člověk moc nehýbe.

Není tady
Třeba by ses divila,kolik spálíš kalorií.Přítel mě pořád balamutil,že na bowlingu se nedá zhubnout,pak jsem zjistila,že se dá spálit docela dost,ikdyž se taky moc nehýbeš.Hlavně když nás to baví
Není tady
Fakt? Bowling taky hraju a taky jsem si myslela, že to není sport na hubnutí ( hlavně teda já si tam vždycky dám pěkně vychlazenou plzeňku a to je kalorií)

Není tady
Ono s tim cviceni vecer je to jako se vsim... Nic neni dane, zadne omezeni se nekladou... Takze at kazdy chodi cvicit v dobu, ktera jemu vyhovuje. Ja jsem treba nocni ptak, takze mi nevadi sportovat treba v devet vecer. Ovsem pri predstave, ze jdu cvicit v 7 rano, tak mi beha mraz po zadech. Proto ranni aerobike zaskoky ve fitkach beru minimalne.. Mam ale kamaradku, ktera bez problemu cvici brzy rano, ovsem vecerni hodiny ji nijak dobre nedelaji. Take si vsimnete, ze veskere rozvrhy sportovnich center jsou od rana do vecera. Je to z toho duvodu, aby si mohl kazdy vybrat dobu, ktera prave jemu vyhovuje... Sportu zdar!!! Petra Jandova
Není tady
To je slovo do pranice! 

"Tělo si samo řekne." Pokud Ti vyloženě nevadí cvičit večer, tak proč ne.
Není tady