Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 20. 3. 2006 17:07

Honza
Host

Zápach z úst

Ahoj,
proradí mi někdo, jak se mám zbavit zápachu z úst? Zuby si čistím pravidelně, kazy žádné také nemám, zubaře navštěvuji pravidelně. Přesto mě trápí ten strašný zápach. Zřejmě vychází ze žaludku, ale nevím, co s tím. Žvíkám hodně žvíkačky, ale to je jediná záchrana. Jak se toho zbavit?
                                          Děkuji.

#2 20. 3. 2006 17:29

llenka
♥♥-----
Web

Re: Zápach z úst

Mohlo by to být i od zahleněných průdušek.

Není tady

#3 20. 3. 2006 17:42

Honza
Host

Au, myslel jsem, že toho doktora bych nechal na poslední místo. Je mi to totiž nepříjemné se mu tam s tím svěřovat. Na druhou stranu, když to bude jediná možnost, jak se toho zbavit, tak proč ne? Přesto, nic jiného by tam nebylo? :-))

#4 20. 3. 2006 18:11

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jestli máš opravdu v pořádku zuby, i odstraněný zubní kámen, a nemáš problémy s dásněmi, ani žádný zápal v krku, tak skutečně běž k lékaří a vůbec ti to nemusí být nepříjemné, lékař je tu proto aby tě vyšetříl! A také jsem četla, že existují tablety s chlorofylem, které pomáhají pokud je problém v žaludku, měly by být k dostání v lékárně bez receptu.

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 22. 3. 2006 6:30

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Proboha Honzo, lide tomu doktorovi ukazuji intimnejsi casti nez usta nebo zaludek.  Zajdi s tim k doktorovi co nejdrive, protoze, jestli o tom vis ty, tak uz tvoje okoli doslova trpi. Precti si vzkazy "Taktnost".
Tak odvahu a jdi do toho.

Není tady

#6 22. 3. 2006 18:28

Luca
♥♥-----

Vyšetření žaludku je dost nepříjemná věc, ale třeba ti doktor poradí jinak, takže dej na předchozí rady smile

Není tady

#7 22. 3. 2006 19:51

pachola
♥♥-----

zápach úst vzniká pri prekyslenom žalúdku/jedenie vela sladkostí/-obmedziť sladkosti, nesladiť,nepiť coly a podobné nealkoholické nápoje,nejesť biele pečivo,žuvačky sú sladené umelými sladidlami-tiež nie sú vhodné

Není tady

#8 16. 3. 2007 8:52

Hal
♥------

Trápí vás zápach z úst??? Dva roky jsem se potýkal se stejným problémem. Ztratil jsem milovanou osobu. Má psychika utpěla nejeden šrám. Vyzkoušel jsem absolutně vše a po roce jsem dosáhl očekávaného výsledku. Pomocí kdekoliv běžně dostupných prostředků a pomůcek  a 5 minut ústní hygieny denně vás mohu nyní zbavit zápachu z ůst za 1-3 dny! Kontakt: Email: halitosis@seznam.cz

Není tady

#9 23. 5. 2007 13:16

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Trápí vás Hal??? ...

Pokial zapach nepochadza z ustnej dutiny asi tazko ho odstranis ustnou hygienou

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#10 23. 5. 2007 15:36

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Můj známý tím také trpěl. U gastroenterologa z toho vylezly problémy s játry. Ale třeba to bude něco jiného...kolem - v žaludku. Dech byl dost strašný. Dostal nějaký čaj, který mne uvařil a já jsem usoudila, že když už někoho nikdy víc nechci mít na návštěve u sebe doma, tak ho budu taky nabízet k pití.
Já - nealkoholik jsem hned po svém odchodu šla na pivo..zapít tu pachuť.
I lidi, co hubnout mají "acetonový" dech.... Mohou to být i plíce, i ledviny....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí