|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,
proradí mi někdo, jak se mám zbavit zápachu z úst? Zuby si čistím pravidelně, kazy žádné také nemám, zubaře navštěvuji pravidelně. Přesto mě trápí ten strašný zápach. Zřejmě vychází ze žaludku, ale nevím, co s tím. Žvíkám hodně žvíkačky, ale to je jediná záchrana. Jak se toho zbavit?
Děkuji.
Au, myslel jsem, že toho doktora bych nechal na poslední místo. Je mi to totiž nepříjemné se mu tam s tím svěřovat. Na druhou stranu, když to bude jediná možnost, jak se toho zbavit, tak proč ne? Přesto, nic jiného by tam nebylo? :-))
Jestli máš opravdu v pořádku zuby, i odstraněný zubní kámen, a nemáš problémy s dásněmi, ani žádný zápal v krku, tak skutečně běž k lékaří a vůbec ti to nemusí být nepříjemné, lékař je tu proto aby tě vyšetříl! A také jsem četla, že existují tablety s chlorofylem, které pomáhají pokud je problém v žaludku, měly by být k dostání v lékárně bez receptu.
Není tady
Proboha Honzo, lide tomu doktorovi ukazuji intimnejsi casti nez usta nebo zaludek. Zajdi s tim k doktorovi co nejdrive, protoze, jestli o tom vis ty, tak uz tvoje okoli doslova trpi. Precti si vzkazy "Taktnost".
Tak odvahu a jdi do toho.
Není tady
Vyšetření žaludku je dost nepříjemná věc, ale třeba ti doktor poradí jinak, takže dej na předchozí rady 
Není tady
zápach úst vzniká pri prekyslenom žalúdku/jedenie vela sladkostí/-obmedziť sladkosti, nesladiť,nepiť coly a podobné nealkoholické nápoje,nejesť biele pečivo,žuvačky sú sladené umelými sladidlami-tiež nie sú vhodné
Není tady
Trápí vás zápach z úst??? Dva roky jsem se potýkal se stejným problémem. Ztratil jsem milovanou osobu. Má psychika utpěla nejeden šrám. Vyzkoušel jsem absolutně vše a po roce jsem dosáhl očekávaného výsledku. Pomocí kdekoliv běžně dostupných prostředků a pomůcek a 5 minut ústní hygieny denně vás mohu nyní zbavit zápachu z ůst za 1-3 dny! Kontakt: Email: halitosis@seznam.cz
Není tady
Trápí vás Hal??? ...
Pokial zapach nepochadza z ustnej dutiny asi tazko ho odstranis ustnou hygienou
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Můj známý tím také trpěl. U gastroenterologa z toho vylezly problémy s játry. Ale třeba to bude něco jiného...kolem - v žaludku. Dech byl dost strašný. Dostal nějaký čaj, který mne uvařil a já jsem usoudila, že když už někoho nikdy víc nechci mít na návštěve u sebe doma, tak ho budu taky nabízet k pití.
Já - nealkoholik jsem hned po svém odchodu šla na pivo..zapít tu pachuť.
I lidi, co hubnout mají "acetonový" dech.... Mohou to být i plíce, i ledviny....
Není tady